Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Tilcara
Jola napisal/-a:Poznam branjevko, ki ima višjo šolo, je zelo srčna, strpna, mati treh otrok, nikoli žaljiva, ne spušča se v debate, pri katerem poklicu si bolj utrujen in ne filozofira ! Je pa tudi zelo dobra tekačica in vsi trije otroci so športniki in tudi pretečejo z njo marsikateri kilometer. Ni našla službe in ne secira filozofije v neskončnost ampak živi svoje življenje ..... LP

Jola :clap: Poznam peščico ljudi, ki trdo dela, teče, ne moralizira, deluje iz sebe in ni žrtev! Poznam peščico ljudi, ki zna iz sebe narediti Človeka z veliko začetnico, s katerim se je vredno družiti in teči, dosega rezultate; včasih boljše, včasih slabše.. a vendarle je srečen in pozitiven, ker deluje IZ SEBE :D In nenazadnje ne pametuje drugim, saj je vedno dovolj dela z lastnimi problemi in premalo časa za moraliziranje drugih! Torej, vse je mogoče, če začnemo najprej pri sebi in ne živimo življenja drugih :D

Moj poklic: postati vedno boljša, če pa ne gre, manj jamrati in več delati :lol:
 Jola
Tilcara, ni kaj dodati, hvala za podporo ! LEPO je nekaj takega prebrati in obenem verjeti, da bo še kdo to prebral in RAZUMEL !
Uporabniški avatar
 bor©
Jola napisal/-a:Poznam branjevko, ki ima višjo šolo, je zelo srčna, strpna, mati treh otrok, nikoli žaljiva, ne spušča se v debate, pri katerem poklicu si bolj utrujen in ne filozofira ! Je pa tudi zelo dobra tekačica in vsi trije otroci so športniki in tudi pretečejo z njo marsikateri kilometer. Ni našla službe in ne secira filozofije v neskončnost ampak živi svoje življenje ..... LP

:clap: Jola :clap:
Uporabniški avatar
 bernarda

Danes je bilo to že z moje strani narejeno, potem iz določenih razlogov zbrisano, sedaj pa naj ostane točno tako, kot sem mislila tudi prvič... :D
:laola :laola :laola :laola
Uporabniški avatar
 lonely
bernarda napisal/-a:

Naj živi svoje življenje..keša za PC itak ni,in ne bo dodala svoj komentar...super.

Tekačice....starostno upokojene pri 40-ih ali promiskuitetno vertirane osebe--ne jemljem resno :D aaa dobro se ve,kdo je.... :evil:
Uporabniški avatar
 bernarda
lonely napisal/-a:
bernarda napisal/-a:

Naj živi svoje življenje..keša za PC itak ni,in ne bo dodala svoj komentar...super.

Tekačice....starostno upokojene pri 40-ih ali promiskuitetno vertirane osebe--ne jemljem resno :D aaa dobro se ve,kdo je.... :evil:

Škoda, da še nisi dojel, kaj si ljudje mislijo o tebi in tvojem pisanju s takimi odgovori,neumesnimi komantarji, ki jih pišeš po netu :bum:
Uporabniški avatar
 lonely
Jaz pa vem..kar si mslim o tebi..gospa policistka...celo v mojem mestu si smetila s svojo dejavnostjo.
Resnica boli..a ti povem kolk ljudi ste ubili.....mah raje bodi tiho...in na njivo.
..in zmaguj v svoji kategoriji.
Uporabniški avatar
 lonely
Ta tema je namenjena temu,da določeni osebki pokažejo.....da so boljše situirani in izobraženi,od drugh...z direktnimi in indirektnimi omalovaževanji,je degradirana bazična poanta celotne teme
Generalna ugotOvitev je znana,99.9 % tekačev ne počne fizičnega dela (99.8 % Kovit)...in vsa natolcevanja peljejo v drugo smer.
Zatorej svetujem -site adminu- ...da blokira,izbriše to temo.

:?
Uporabniški avatar
 vencelj
:shock: :shock:
Tole pa moram precej "globoko premisliti". Oblekel se bom in šel tečt, pa psa bom peljal na sprehod... :lauf:
Kakorkoli komentirati takle nivo razprave je nesmiselno...samo tole vprašanje: ali res nekateri niste sposobni enostavno prebrati vprašanja v naslovu teme in nanj preprosto odgovoriti, ne da bi se pri tem trudili biti žaljivi do drugih :?: :?: Saj vendar gre za povsem miroljubno in dobronamreno temo, zdaj pa poglejte, kaj je nastalo :!: :!: Ne bi verjel, če ne bi videl :( :(

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 lonely
Tengu napisal/-a:spoštujem vse poklice,razen policistov!

sam sem negovalec v domu ostarelih

Štejem te med fizično aktivne..dobro vem,kaj je negovalec :?
Tudi prvi del tvojega komentarja...mi je všeč :D
Uporabniški avatar
 jedrnat
jedrnat napisal/-a:Ali smo za eno resno anonimno spletno anketo? Lahko jo pripravim.
To bi bila zares zanimiva statistika poklicih tekačev na forumu.

Če se še kdo spomni...sem predlagal anonimno spletno anketo. Ker ste bili nekateri za, sem pripravil vprašanja. Pripravim lahko spletni vprašalnik kjer se bo samo klikalo oz. izbiralo. In rezultate bo lahko videl vsak.
Pokomentirajte prosim vprašanja in še kaj predlagajte:

Anketa

Koliko ste stari?
do 19 let
20 - 29 let
30 - 39 let
40 - 49 let
50 - 59 let
60 - 69 let
70 in več let

Kaj ste po poklicu?
(vključen bo nek slovenski šifrant poklicev za izbirat)

Kolikokrat tedensko povprečno tečete?
1-2x
3-4x
5-6x
7 ali več x

Ali tečete v vseh letnih časih?
Da
Ne

Koliko km povprečno pretečete tedensko?
0-30km
31-60km
61-100km
101-200km
več kot 201km
ne vem

Ali bi si želeli teči večkrat tedensko kot tečete?
Da
Ne

Koliko tekaških copat uničite v enem letu?
1 par
2 para
3 pare
4 ali več

Ali teče tudi vaš partner?
Da
Ne

Ali tečejo tudi vaši otroci?
Da
Ne

Ali tek dopolnjujete še z drugim športom (npr. kolo)?
Da
Ne

Ali se počutite zdravo?
Da
Ne

Ali ste zadovoljni s svojimi kilogrami?
Da
Ne

Koliko organiziranih tekaških prireditev se udeležite letno?
1
2
3
4
5
6
7 ali več
Uporabniški avatar
 lemurian
Odlično bi bilo, upam da se sedaj lonely najde notri...
Uporabniški avatar
 lonely
lemurian napisal/-a:Odlično bi bilo, upam da se sedaj lonely najde notri...

hmm...a spet mene :D

60-70 tekov letno...polovica so maratoni,ultre..zadnji je bil 100 km FiIRENZE.
...in tako že 15 let ,dragi - lemurian-
Moj SLO rekord v maratonih (137)....in polmaratonih (178) ti ne bom omenjal :D
...ostalih 400 tekov,tudi ne :D
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 22

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA