Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Malo prej bil z OLE-jem in spremljevalno ekipo ....dobro se drži in je zelo dobre volje...privoščil si je posladek v gostilni na Črnem Kalu in zdaj se spušča proti Dekanom.
-Samostojni- je cca 5 km za njim.

Kewina Marshalla sem malo spremljal v Izoli...odlično se počuti.

Temperatura 33°C v senci.
Moja napoved se je uresničila pri zmagovalcu.
Mislim da zmagala pripravljenost taktika in izkušnje
maratona Zagreb Vukovar ker je tam dosegel odlične
rezultate. Še ostalim iskrene čestitke za tako napoern tek.
Nisem doma vendar preko GSM-ja spremljam ekstremne dosežke. Če ne bi bil v živo na 2. etapi, si ne bi znal predstavljati kaj prestajate.
V veliko zadovoljstvo in čast mi je, da sem lahko po najdaljši etapi pogostil zmagovalca teka po Sloveniji in tako mogoče tako tudi malo pripomogel k uspehu.
Zdravko cestitam !
Nekje sem prebral, da stanuješ v mojem rojstnem kraju. Ko bom nasledjič tam greva na drink.
Čestitke tudi vsem ostalim, ki so ali pa še bodo prejeli Finisher majico, res ste jo zaslužili.
Ojla

No se malo porocila s poti. Z Vencljem sva se vceraj zmanla, da ga pocakam v Kozini in odtecem z njim do Pirana. V planu je imel tempo okoli 6:00 tako da sem racunal da bo okoli 10. v Kozini. Napaka. :?

Ko sem se peljal iz Portoroza proti Kozini ga poklicem po telefonu ce je ze blizu in mi pravi, da je ze mimo :) Tako sem ga ujel (z avtom da se razumemo) sele na vrhu Crnokalskega klanca. Bil sem otovorjen s pijaco (cca 4 kg) in seveda sem prepozno jedel, oziroma je bil Vencelj prehiter. Tako sva kakih 10 km tekla skupaj in njegova spremljevalna ekipa je povedala, da je prvi (Bostjan Urankar) ze v Dekanih. In to brez spremljevalne ekipe.

Nekje na klancu sva srecala se Lonely-a, ki nama je iz avta mahal (verjetno da naju zapelje, da se ne muciva :wink: ) Ampak sva jo kar pes mahnila naprej po klancu navzdol.

No od Dekanov dalje Venclju ni bilo vec moc slediti. Toliko o tem, v kako pomoc mu bom, oziroma sem mu bil. :evil: Od tam dalje sem se pocasi slinil proti Kopru. Med Dekani in Bertoki mi je bila muka, potem pa je sla hrana ocitno naprej in je bilo fino.

Na "promenadi" med Koprom in Izolo sem starejsega gospoda prosil, ce mi nalije v steklenico malo morja, pa me je samo debelo pogledal "Kaj boste to pili?" :) No dva pozirka, da malo nadoknadim sol. Za zejo ravno ni bilo. :)

V Izoli na kriziscu srecam Bostjana, ki ga je izdalo koleno in krci. Glede na to, da nisem imel nobenih vcasovnih omejitev, sem se mu pridruzil in skupaj sva hodila in tekla proti Piranu. Tako je moje spremstvo in zaloge iz nahrbtnika vsaj nekomu koristilo. Bostjanu vsaka cast, da je kljub bolecinam dosegel drugo mesto.

V Piranu skok v morje (bols kot 100 jurjev pufa :lol: ) potem pa sem se pocakal da je Zdravko pritekel proti cilju. Fenomenalno in tezko razumljivo kako je to zmogel. Bravo. Odpravil sem se proti Portorozu, kjer me je cakala druzina, pa da se malo nadoknadim tiste km od Kozine do Crnokalskega klanca :) Do Portoroza Italijana se nisem srecal, in mi je bilo ze jasno da bo prva zmaga ostala doma.

Zdravko, vse cestitke.

Zdej sem se ze lepo najedel rib in kalamarov in lezim pod klimo, potem pa se malo v morje :)
Vsem udeležencem ''Trans Slovenija'', od prvega do zadnjega moje iskrene čestitke in najglobje spoštovanje. Hkrati vam želim mirno podoživljanje dni, v katerih ste premikali meje mogočega in uspešno regeneracijo.

LP
Matjaž
Dare je 2 km pred ciljem. Janez je z njim skozi od Postojne. Otraka sta na kolesih, žena je tam, prišel je še Grega. Robnika sta tam. Samostojni je tik pred njim. Hvali organizatorja.

Dajmo :laola

Po GSM pravi, da že vidi svetilnik in ... v ozadju se sliši velika fešta in družba okrog OLE-ta

Čestitam ... zmagal si za nas vse, ki te spremljamo po internetu :clap: :clap: :clap:
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 24

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA