Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
68,45 km cestnega kolesa iz Ptuja v Prlekijo do Gajševskega jezera in nazaj, povprečno 31,15 km/h. Ratalo mi je, da sem vso pot prevozil brez ustavljanja in odpenjanja iz pedal.
:D
Peš vzpon iz Kupčinjega vrha mimo Rudijevega dona na vrh Donačke gore in nazaj. 5 km in 500 m višincev.
Navzgor:
- Miroslav 24:04:46
- Leon 28:16:52
8)
Tokrat sva šla malo bolj resno (beri na polno :lol: ).
:D :D :D
 hoja
Miroslav napisal/-a:Peš vzpon iz Kupčinjega vrha mimo Rudijevega dona na vrh Donačke gore in nazaj. 5 km in 500 m višincev.
Navzgor:
8)

Čestitke,res je bilo resno :clap: .

V petek HPP, včeraj počitek,danes za regeneracijo pohodniška varianta
Rogaška Slatina-Sv.gore-30km-4ure 1 minuta :D
lp
Miroslav napisal/-a:Peš vzpon iz Kupčinjega vrha mimo Rudijevega dona na vrh Donačke gore in nazaj. 5 km in 500 m višincev.
Navzgor:
8)

Ja ati, tega pa nisi povedal, da si ti ''plezal'' z mojimi Salomonkami jas pa s starimi tekaškimi copati drsel in se kotalil po bližnjicah :D pa še zažuljili so me v prvem vzponu. :evil: :--
Drugač pa ti še enkrat čestitam za zares spoštovanja vreden čas. :laola
Triatlon Kid napisal/-a:
Navzgor:
8)

Ja ati, tega pa nisi povedal, da si ti ''plezal'' z mojimi Salomonkami jas pa s starimi tekaškimi copati drsel in se kotalil po bližnjicah :D pa še zažuljili so me v prvem vzponu. :evil: :--
Drugač pa ti še enkrat čestitam za zares spoštovanja vreden čas. :laola

Sine!

Ti si car!
Glede na to, da me že prehitevaš na triatlonih, mi je vsaj malo v tolažbo, da sem te prehitel na Donačko, pa včasih na cestaku.
Sicer pa sem zelo ponosen na tebe, da si že hitrejši od mene in da boš še konkretno bolj.
Saj to je bil moj cilj, ko sem te vpeljal v šport in triatlon.
:clap:
Uporabniški avatar
 jegart
Danes pa tako :Štartal ob 7:54 min in na Podkraj Šrotnek.Šrotnek kmetija Dvornik 2 krat in 3 krat do Kačjega gradu .Enkrat na Prežihovino in na Podkraj domov oz, na Javornik Pretekel 21,4 km ali 10,7 km teka v hrib in ostalo na vzdol .
Najina peta tekma na Felt triatlon ligi v Varaždinu.
Sprint triatlon (750 m plavanja, 20,6 km kolesa in 5 km teka):
- Leon 1:09:49 (odličen čas)
- jaz 1:10:42 (nov rekord na sprint razdaliji).
Bilo je zelo vroooooče! :roll:
Na štartu 35 stopinj.
To je najina prednost. 8)

Nema zime za eskime.
:lol:
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 120