Moderator: lenči

. To je bila tudi zame lani prva "tekma" in prvih 5km. Najprej malo treme, ampak potem je bilo super. Na koncu sem bila tako vesela in prav ponosna nase, da sem sploh šla.
 . To je bila tudi zame lani prva "tekma" in prvih 5km. Najprej malo treme, ampak potem je bilo super. Na koncu sem bila tako vesela in prav ponosna nase, da sem sploh šla.  

Počasnela napisal/-a:In moj strah pred tem, da bi bila čisto zadnja, da bi se osmešila. Ja, ja, vem, no!
.....
LP, Urša
raziskovalec napisal/-a:Počasnela napisal/-a:In moj strah pred tem, da bi bila čisto zadnja, da bi se osmešila. Ja, ja, vem, no!
.....
LP, Urša
Počasnela, pri nas tekačih se tisti-a, ki štarta ne more osmešiti, tudi če si zadnja, tudi če odstopiš. Zadnji je lahko le en. Če si zadnja, si imela pač čast teči s tekači, ki so vsi boljši od tebe, če odstopiš, je pa navadno tudi dober vzrok.
spela* napisal/-a:
Ti, veš kaj, s tempom 4:30
na kilometer pa nimaš kaj početi med polžki. Razen na motorju, mogoče.
 Tko da ta čas ni bil planiran. Sem pa ostali del proge šla po polžje.
 Tko da ta čas ni bil planiran. Sem pa ostali del proge šla po polžje. 
Frikica napisal/-a:@Tina1: dobrodošla med polžki. Sicer tale tvoj tempo 6:15 kar paše med polžke, sam tale 4:30
, madona sej tole je pa znanstvena fantastika za nas polžke.

Precej ljudi v ta klanec hodi, tako da ni nic hudega: ga malo preteces, malo prehodis ce ne gre. Je pa res, da je mene lani ravno na tem klancu zacela boleti prepona in se je potem stopnjevalo do cilja, ker je v takem primeru hrib navzdol najhujsa stvar, ki se ti lahko zgodi. Ampak, ko si enkrat tam na vrhu, si prakticno ze na cilju, tako da ni nic hudega.
 Precej ljudi v ta klanec hodi, tako da ni nic hudega: ga malo preteces, malo prehodis ce ne gre. Je pa res, da je mene lani ravno na tem klancu zacela boleti prepona in se je potem stopnjevalo do cilja, ker je v takem primeru hrib navzdol najhujsa stvar, ki se ti lahko zgodi. Ampak, ko si enkrat tam na vrhu, si prakticno ze na cilju, tako da ni nic hudega.
 .
 . 
   5 km. In veliko enakovrednih žensk, ki želijo premagati same sebe bo teklo poleg tebe. Lepo počasi in bo šlo. In prosim, nobenega smešenja ni, če si zadnji
  5 km. In veliko enakovrednih žensk, ki želijo premagati same sebe bo teklo poleg tebe. Lepo počasi in bo šlo. In prosim, nobenega smešenja ni, če si zadnji   . Jaz sem bila na mojem prvem teku zadnja, pa še enkrat poudarjam, tako lepo mi ni bilo na obeh uradnih tekih po tem. Res ni bil tako množičen, so bili sami profesionalci zame, spodbujali so me pa vsi, najbolj me je pa razveselil na koncu v cilju uradni beležnik teka, ko je rekel, ja saj čas pa sploh ni slab
 . Jaz sem bila na mojem prvem teku zadnja, pa še enkrat poudarjam, tako lepo mi ni bilo na obeh uradnih tekih po tem. Res ni bil tako množičen, so bili sami profesionalci zame, spodbujali so me pa vsi, najbolj me je pa razveselil na koncu v cilju uradni beležnik teka, ko je rekel, ja saj čas pa sploh ni slab  
   .
. 

. Aja, počasi, najprej na vrh klanca, potem pa gre samo navzdol.
 . Aja, počasi, najprej na vrh klanca, potem pa gre samo navzdol. 

.
 .

.
 .VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA