- 16 Maj 2009, 13:45
Tako, danes bom pa celo jaz lahko prvi napisal poročilo!
Sicer sem danes malce zamudil, tako da sem ujel le pol ogrevanja in nagovora, kajti Sonja - današnja glavna vaditeljica, nam ob ogrevanju malce povedala, kaj bomo danes počeli, vmes pa povedala še kakšen vic!
Tek je bil danes prav prijeten, sonček je sijal kljub tisti jutranji megli ki je zgodaj zjutraj kvazila nebo, bilo je toplo, tako, da sem z lahkoto obtekel jezero.
Tekel sem v tandemu z gospo, ki je bila danes prvič z nami in ne teče veliko. Prišla se je pozanimat o projektu sicer že prejšnjo soboto, a ta vikend je prišla v popolni bojni opremi.
Odtekla sva v pogovornem tempu, vmes sva se ustavila pred vstopom v park pod vilo Bled, in se malce odpočila in raztegnila na zidu. BTW tam je ravno polovica kroga (aka 3 km).
Potem sva nadaljevala z drugo polovico in v cilj prišla vsa nasmejana (ker sva bila na cilju s pretečenimi 6. kilometri:) in ker sva imela vmes prav lepo debato). Počasi sva se spravila v kopališče na zelenico, kjer so ostali ravnokar začeli z reztegovanjem.
In pravcata novost tokrat - Lea Dabič, Slovensko smučarsko dekle, nam je prišla pokazati, kaj vse se je naučila v Indiji, ko je šla spoznavati umetnost joge! Pa saj bo BoF verjetno imel kaj za pripomnit, ker sem ta del malce šprical, saj sem ravno takrat moral leteti do majstrov malce naprej v kopališču.
Naslednjič, upam, da bo še več novih, neizkušenih in nadebudnih tekačev in tekačic, ker imamo res dobre debate (meni vedno rata, kako le:)?)
Pa spet sem šel na en sveže stisnjen pomarančni sokec na teraso! Paše kot ata na mamo!
P.S. Opažam, da ful več punc teče, kot pa fantov oz moških... Zanimivo! Damo moški manj na zdravo življenje, ali smo res prepričani, da mi mamo pa vedno kondicijo in mišice in zdrav način življenja?
LP; Luka