pajo napisal/-a:Špela raztura. Super.

Loni napisal/-a:Sem se pa pustila pregovoriti, da grem vseeno pogledat marca v Gorico.

Obivankenobi napisal/-a: Po teku sem pojedel vsaj pet kosov potice, ker mi je cukr zelo "padu", no upam, da jo ni za koga zmanjkalo...
 a je bila dobra?
  a je bila dobra?  

..kar nekaj jih je bilo
 ..kar nekaj jih je bilo 
tanjab napisal/-a:Obivankenobi napisal/-a: Po teku sem pojedel vsaj pet kosov potice, ker mi je cukr zelo "padu", no upam, da jo ni za koga zmanjkalo...
Jaz sem ostala brez poticea je bila dobra?

Pretekla 30 km pod časom kot sem si zastavila (3h) ..18 min prehitra
Čestitke vsem za pretečeno razdaljo in za nove osebnostne rekorde..kar nekaj jih je bilo

, se bom drugič poskusil zadržati...drugače je bila pa odlična, čestitam za odličen oziroma prehiter tek...
 , se bom drugič poskusil zadržati...drugače je bila pa odlična, čestitam za odličen oziroma prehiter tek...  

Gospod 5:00 napisal/-a:Bravo Špela. Naslednjič tečeva skupaj

Mene se da zelo hitro prepričat za tek, pa čeprav še en dan prej težko hodim.
  Mene se da zelo hitro prepričat za tek, pa čeprav še en dan prej težko hodim.   In tudi sedaj je bilo tako. Dobri družbi se nisem mogel upreti.
  In tudi sedaj je bilo tako. Dobri družbi se nisem mogel upreti.   Še dobro, da me je v četrtek fizioterapevtka P..
  Še dobro, da me je v četrtek fizioterapevtka P..   
   polimala z Kinesio trakovi.
  polimala z Kinesio trakovi. Evo motivacija, ki se ji nisem mogel upreti. Startali smo vsi trije skupaj iz odzadja, začeli zmerno in tempo stopnjevali do časa cca 5:00 min/km in ga potem v enakem ritmu držali do konca. Tomaz 77 zna res držati enakomeren tempo in to brez ure, tako da meni ni bilo potrebno pogledovati na moj Garmin. Spela* je res tekla celo pot zelo suvereno, tudi vzponi čez viadukte ji niso delali problema in je bil tempo v istem ritmu.
  Evo motivacija, ki se ji nisem mogel upreti. Startali smo vsi trije skupaj iz odzadja, začeli zmerno in tempo stopnjevali do časa cca 5:00 min/km in ga potem v enakem ritmu držali do konca. Tomaz 77 zna res držati enakomeren tempo in to brez ure, tako da meni ni bilo potrebno pogledovati na moj Garmin. Spela* je res tekla celo pot zelo suvereno, tudi vzponi čez viadukte ji niso delali problema in je bil tempo v istem ritmu.   Nekaj časa je tudi sama vodila to našo malo četico tekačev.
  Nekaj časa je tudi sama vodila to našo malo četico tekačev.   S takim ritmom smo vzdržali do cilja.
  S takim ritmom smo vzdržali do cilja.   

ki pa verjetno ne bo dolgo vzdržal, saj po videnem v nedeljo je imela še nekaj rezerve v nogah.
  ki pa verjetno ne bo dolgo vzdržal, saj po videnem v nedeljo je imela še nekaj rezerve v nogah.   Velik napredek si naredila spela*
  Velik napredek si naredila spela*   Še enkrat čestitke
  Še enkrat čestitke   

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA