Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Bravo Marjetka, Srečko, Zvone. :cast: :cast: :cast:

Neverjetni ste. In, ko sem govorila z Marjetko, je bila polna dobre volje in energije, kakor, da je bila zanjo pot "mala malica". :clap: :clap: :clap:

Tudi jaz se veselim fotk- Zvone upam, da boš ta dan podelil z nami.
In komaj čakam, da se vidimo, da slišimo...., da lahko verjamemo :D :D :D
Pozdravljeni spoštovani člani TF!

Hvala za čestitke in vzpodbudo.

ZdravC- hvala za skrb javljanja ter vzpodbudo.

Na koncu se nam je le izšlo (pravočasno prišli smo na avtobu za MB, pa še to po velikih zapletih).

Veliko sem dosedaj dal skozi, ampak takšnih pogojev pa še ne.

Toliko bolj spoštujem in občudujem Marjeto (Srečko je itak zgodba za sebe).
Marjeta - kapa dol!

Več vsekakor v poročilu (jutri).

Lep pozdrav! Zvone

P.S. Kar se tiče slik, vas bom tokrat najbrž razočaral (no nekaj posnetkov bo le) (zaradi nizkih temperatur se mi je (pre)hitro izpraznila baterija).

Ko pa smo si "najbolj želeli slikati" (res nemogoče pogoje), pa to zaradi teh - ni bilo možno. Zadnjo tretino poti smo imeli -20 st.C in veter s snegom čez 80 km in posledično nično vidljivost ter tudi zamete, kjer smo propadali do riti ( če bi bilo -15 st.C bi baterija sigurno zdržala in 200 posnetkov ne bilo vprašljivih)
semjul napisal/-a::D

kaj naj rečem, hvala bogu da se je tako izšlo in kapo dol za podvig, BRAVO!!!

:laola :laola :laola

Se mi pa postavlja vprašanje ali je tole res tisto česar se veselimo, prav lahko bi bili ob tri čudovite ljudi, prijatelje. Res sem si oddahnil, prosim prihrani nam take skrbi Zvone.

Semjul hvala za skrb.

Verjamem, da ti ni bilo vseeno.

Mogoče stavek dva v vednost, tudi ostalim, ki jim prav tako ni bilo vseeno.

Hvala.

Ko smo se odločili, da gremo, je to bila skupna odločitev. Zavedali smo se, da "ne bo rožnato" in da nas čaka "kar dobra preizkušnja". Temu primerno smo se tudi pripravili (obleka) ter se izrecno dogovorili, "da gremo korak po korak":

Odločili smo se, da se na vsaki ključni točki ( Belvi, Areh, Šumik, Pesek, Lovrenška, Ribniška, Grmovšek, Kope in Kremžarica) posvetujamo, ali so razmere takšne,"da se obrnemo nazaj oz. nehamo" ali "da gremo naprej".

Tako smo ves čas delovali in posledično prišli, dokler smo.

Zato smo se na Kopah tudi odločili, da "ne gremo naprej" proti Kremžarici (delno zaradi razmer, delno zaradi namena, da ujamemo zadnji avtobus za Maribor ob 17:15) , ampak smo se po cesti "spustili" v SlovenjGradec.

Res je, da bi se nam, ob teh izrednih pogojev, tudi na teh kratkih odsekih lahko kaj zgodilo
toda glede odločitve - "naprej ali nehamo", smo se "vedno odločali skupaj", tako kot smo se celo pot.

Več v poročilu.

Še enkrat - hvala Leon in lp. Zvone
Pot skozi Šiklarco je vsaj malo v zavetju, kolikor razberem iz fotk.
Slika

Od ribniške dalje pa so že vidni zameti
Slika

Ne morem verjet, da je šel Zvone kar v navadnem termoflisu :?: Sigurno je imel spodaj oblečeno veliko Mercatorjevo vrečko :-- malo heca more bit

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA