Moja udeležba danes na Barjanski rundi je bila pod vprašajem
Včeraj (v soboto) me je namreč zvečer nekaj napadlo

vročina

poleg tega pa me je zeblo kot psa

Zato sem ob 21h že šel v posteljo. Jutranje vstajanje ob 4h je bilo malo čudno, telo ni bilo ravno razpoloženo za vstajanje.

Najraje bi se kar obrnil in spal naprej.
A ker sem bil že z zajcem in Scooby-jem zmenjen, da jim peljem suhe cunje do Viča, ni bilo druge, kot držat obljubo in vstat.

Nekako telo spravim v pogon, se oblečem in grem na Vič, kjer smo bili zmenjeni ob 6:15. Rekel sem si, če bo šlo grem, lahko se tudi potem predčasno vrnem s trase.

Glava, volja, družba,... so bili za,

le telo ni bilo ravno za tek

in ker ponavadi zmaga večina

sem šel laufat.

Celo traso se je poznalo, da telo ni v redu, a fantje so z mano vztrajali in uspelo je

nič nisem skrajšal. Tudi počutje se ni slabšalo, vročine ni bilo.
Tek sam je bil spet prečudovit, videli smo veliko srn, enega zajca (ni bil zajc s TF-ja)

ki je na trasi žal prezgodaj končal svojo življenjsko pot.

Na 12km nam je Foorest preskrbel okrepčevalnico

(nisem vedel, da v koruzi raste Domačica, Coca Cola, frutabela

), priskrbel nam je klopco za počitek, pokosil travo okoli

pravi luksuz za počitek. Po kratki pavzi smo nadaljevali. Po 25km nas je čakal vzpon na Sveto Ano, katero sem jaz v hitri hoji prehodil, ostali so v glavnem tekli.

Na vrhu so me pa fantje počakali.

Nato je sledil malo bolj strm spust v Podpeč do Mercatorja, kjer smo si privoščili drugo okrepčevalnico. Tu nas je pozdravil tudi rahel dež. zajc nam je nabavil roladice, ki so kar naenkrat zmanjkale,

popili še Coca Colo in nadaljevali v smeri Viča.
Nabralo se je, kot je že zajc napisal 40+ km (od Viča Do Viča)
Zjutraj si nisem mislil, da bo šlo, pa je

le popoldan je bilo potrebno kako uro kavč likat

Kot sedaj kaže sem virozo izgubil nekje na Ljubljanskem barju

vsaj upam tako.
Drugo nedeljo pa spet..... ne pravzaprav nekaj drugega se bo dogajalo, če bo vreme dopuščalo. To pa v drugi temi. Važno, da se teče z užitkom.