prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Pozdrav!

:twisted: Se mi je zdelo, da se bodo vsi zgovarjali na vreme. :P Ampak ob 1800 je bilo na štartu zaznati samo kakšno kapljo, ki me res ni mogla pregnat. Počakal sem par minut in potem v zmernem tempu krenil levo. :) Kaj lahko rečem o tisti švoh uri teka? Zelo luštno. Vsem, ki so manjkali je lahko žal. Tuširanje je bilo pripravljeno za konec teka (zadnji kilometer) in potem za hojo na cilju. Umivanje z mehko vodo pa tudi ni od muh. :D

Lp, oranzni slon
p.s.: Ja, ja, romi barvice so se končale ravno pravi čas. :P
To je bila vsekakor ena najbolj zanimivih Golad, tako in drugače. :D
Na startu smo bili ob 17h Mojculja, Oranžni slon in jaz, malo smo še počakali (no ja, 10 minut ... :shock: :lol: ), da je prišel še Slovon in smo bili po parih: punci v rdečem, fanta v belem, smo ugotovili na koncu. Do vrha je šlo v malo hitrejšem pogovornem tempu. Potem pa nam je dež, ne dež, prava povodenj, dal nov zagon. Navzdol smo šli po lužah, hudournikih, v bistvu po reki. Moj prvi komentar je bil, da če bi vedela, da grem na akvatlon, bi vzela kopalke s sabo. Dejansko pa bi bolj prav prišel kajak - tisti za divje vode. :D

V supergah in tekaških opremi smo vendarle priplavali do vznožja Golovca, ko je dež iznenada ponehal. Ob pogledu na uro sem ugotovila, da bi pa tole lahko šlo pod eno uro, zato do cilja nisem šla več v pogovornem tempu.

Čeprav sem imela v planu po Goladi iti še na stadion, sem si potem premislila, ker nisem imela nič za preobleči in tudi zeblo me je vso premočeno.
Hehe, dobro da sem zamudil, da se je tusiranje ujelo z odhodom z vrha, sicer bi imeli veslanje po stojecih vodah (10 cm vode na cesti press).
O pogovornih tempih pa... ne vem, kako hitro potem tecejo Italijani!?
slovon napisal/-a:Hehe, dobro da sem zamudil, da se je tusiranje ujelo z odhodom z vrha, sicer bi imeli veslanje po stojecih vodah (10 cm vode na cesti press). ...

...…ali pa, da ste imeli eno "bremzico", ki ste jo čakali na vrhu Golovca, ravno preden se je oblak odtrgal :shock: …no ja, kakorkoli…en velik hvala :clap: za prilagajanje tempa in izmenično spremstvo, v tistem nalivanju bi se sama mogoče res še zgubila. Je pa res fino vsaketoliko s hitrejšimi tečt, tkole se že dolgo nisem potrudila :D . Skratka...bilo je super mokro, noro in nepozabno :lol: , že drugič ta teden :wink:
:laola
Pozdrav!

:P Prejšnji teden smo se umivali. Ta teden se bomo spet potili. :) Kakor je običaj ob četrtkih. :twisted: Začnemo ob 1800 (morda ujamemo kakšno nevihto :P ). Ne pozabite brisačk. :D

Lp, oranzni slon
Hoj!

:P Samo v vednost, da bi kdo ne mislil, da Golade ni bilo. :) He, he, začela sva dva in to levo. :) Pogovorni tempo je bil. Ves čas. :) V zadnjem delu sva srečala enega desničarja, ki je takoj zamenjal možnost pogleda na hitre srnice za možnost predčasnega obrata in povratka na izhodišče. Šlo je pod uro. :)
Tudi ta teden je predvideno kopanje, zato ne pozabite v četrtek spakirat brisačke in mila. :) Start namakanja ob 18:00, umivanje predvideno za 19:00.

Lp, Jusuf
:twisted: Kuga je zdej mucki? :P A se noben ne upa mal švicat v hrib? :) Ajoj, kam gre ta svet? Ne se čudit na analizi po LM, zakaj ni šlo po načrtih. :P Sem vam pravi čas povedal, da se malo zmigajte. ;)

Lp, Jusuf
luzr napisal/-a:Mačmuc že odskaklja po Golem hribu pod uro. Tudi druga mačja družba. Nekateri bolj zavaljeni kosmatinci tega ne zmoremo.... ;>

A to pomeni, da si vsaj začel trenirati, da boš nekje do konca oktobra zmogel polmaratonček v manj kot 2:15? :--
Hoj!

:P He, he, teden je okoli, ponedeljek je skoraj za nami in četrtek nam maha v pozdrav, torej ni razloga, da bi ne izkoristili dneva in pujsnili ene Goladice ob 1800. :D "Leva" ima lepo lastnost, da z levo roko pokaže kako stojijo pljuča in srce na lojtri pripravljenosti. :D In tudi vse pregrehe se lepo pokažejo tam pod sempertinami. :P Skratka zabavno. :twisted:
Torej, naj vam še enkrat povem (tokrat zadnjič, obljubim), da s špricanjem Golade delate sebi medvedjo uslugo. Pomislite na na AnaLizo. Katerokoli pač. ;)

Lp, Jusuf
Laufer napisal/-a:Kaj pa podaljšana variatna čez Urh na Orle ? :laola
Tak križev pot bosta oddelala kar sama. Preveč se bojim morilskih belogardistov... Ker bi za to sicer zelo lepo traso rabil vsaj šest ur in bi mi duhovi dihali za ovratnik, jo bom raje ubral po stezicah kot mali kurirček.
  • 1
  • 217
  • 218
  • 219
  • 220
  • 221
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA