MihaPR napisal/-a::) ta moje je bila dokaj neumestna
Bo Klatež pomagal
Klub temu hvala za tvoj trud

klatez napisal/-a:Ma, še en dan se ne smem laufat namesto na internetu viset...![]()
Poglej v SportTracks pod Settings - Display - Analysis.
Verjetno imaš pri Activity time izbrano (kljukico) Include watch pauses in stopped total.
Polž napisal/-a:Pozdravljeni!
Pri prenosu podatkov v Garmin TC imam težave, saj mi že nekaj časa računalnik javlja, da ni povezan s 305-ko in da naj preverim povezavo. Povezava pa je seveda OK. Program sem že odinštaliral in ponovno naložil, pa nič ne pomaga. Ima kdo podobne izkušnje in če, kako ste to težavo rešili?
Pa še eno vprašanje - pri prenosu podatkov v SportTracks mi računalnik ne naloži vseh še ne prenešenih podatkov, temveč le podatke od nekega določenega datuma. Ker sem bil sedaj tri mesece bolj len pri prenosu podatkov, sem želel to urediti sedaj, pa se mi avtomatsko prenesejo le teki od 7. 2. 2009 naprej. Morda kdo ve, kje je hakeljc?
Za pomoč se vam v naprej zahvaljujem.
Lep dan,
Polž
Polž napisal/-a:Zdravo!
Hvala za odgovor. Torej, če prav razumem, podatkov kljub temu, da jih Garmin še ima v spominu, ne morem več prenesti na računalnik.
Da je povezava OK pa sklepam na podlagi dejstva, da mi Sporttracks podatke bere - torej prenos deluje. Pa kljub temu - khm, kako se pa namesti nov gonilnik?
Še enkrat hvala in lep dan!
Polž
MATJAŽ napisal/-a:Odločil sem se za 305-tko.Ponudnikov "ala" mimovrste,nakupovanje.net,superstore in ceneje.si ...je kar nekaj.Cena cca.230€ se mi zdi tudi ugodna.Zanima me ,če ima kdo izkušnje s temi ponudniki oziroma kje bi vi to stvarco naročili.
lp
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA