Pozdravljen, Stepsi!
Ker sem opazil, da ti več kot mesec dni ni nihče odgovoril na tvoje vprašanje glede sklepov, sem se odločil, da ti jaz kaj napišem.
Sam sem staknil v mladosti kar veliko poškodb pri različnih aktivnostih; sicer nobenega zloma, zato pa zelo veliko zvinov. Predvsem moji gležnji so veliko pretrpeli zaradi košarke in drugih kolektivnih športov. Staknil sem tudi močan zvin desnega kolena (smučarski skok direkt na g.... , ki je imel za posledico desetletno zelo omejeno gibljivost). Zaradi tega sem opustil vse zame nevarne športe in precej let sem igral le šah in bridge, če ne omenjam stalnih izletov v hribe.
Sčasoma sem si utrdil gležnje, pa tudi koleno je sedaj popolnoma normalno gibljivo.
Seveda moram omeniti, da teče letos 27. leto odkar z ženo uspešno prakticirava brezmesno prehrano, vzgojila sva tudi dva sinova, ki nadaljujeta družinsko pot tako na materialni kot duhovni ravni.
Torej menim, da za tvoje težave zelo verjetno ni kriva prehrana - ne takšna ne drugačna - samo da je dovolj pestra in uravnovešena.
Torej ne obupat ampak migaj! Če poškodbe pustimo 'starati' gredo na slabše, če pa se z njimi smiselno ukvarjamo, bomo uspeli vzpostaviti normalno stanje.
Aja, na vaš tek pa pridemo! Le pravočasno sporoči!
LP