Hoj,
ne morem, da ne bi... podelila z vami tega nenavadnega nedeljskega izletka s kolesom. Sicer nisem točno vedela, pod katero rubriko naj ga dam, ker pa je današnji dan minil v smislu priprave na Novi grad, evo ga tukaj...
Razy si je neskončno želel iti s kolesom po treh občinah (Grosuplje). Jaz razmišljam in bolj kot sem razmišljala, težje mi je bilo pri srcu - da bi šla na 90km dolgo progo, en dan prej pa prvič na specialki.

Lahko bi šel Razy na 90km, jaz na 50km, no, to bi pa šlo... pa tudi to se mi je zdelo veliko.
No, potem pa pade prav privlačna ideja: pojdiva s kolesom do Cerkniškega jezera, pa bova na štartu navijala za TF! Proti Rakitni 7 kilometrčkov vzpona, potem pa 20 minutkic spusta, pa sva. Do Rakitnice pa 1 určico. To sličico sem imela vstavljeno v glavi in zdela se mi je OK. Mislim, da bi šlo.
HA-HA!
7 kilometrčkov vzpona se je spremenilo v 20 dolgih zaj.. km in zadnjih 20 minutkic spusta v dodatnih 20km. Na cerkniško jezero nisva prišla niti na cilj, kaj šele na štart...

Najedla sve se pa le, pa tudi Bobra, MatjazaV in Fotra sva srečala. MatjazV je ze vedel, zakaj ponuja obema prevoz.
Potem pa še nazaj: sva spustila Rakitnico in sva jo mahnila kar proti Logatcu, Vrhniki, Igu,... Na Podpeškem jezeru pa ni šlo več naprej, zleknila sem se na klop, poslala Razyja po avto, da me pride iskat...

(zadnjih 20km enostavno ni šlo več).
Naj skrajšam: prijazen nedeljski izletek (tak, da si mal nožice pretegnem), se je prelevil v maraton Franjo. Ja res je.
Pa lp. Irena