Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Tina1
Radolca napisal/-a:Kaj pa polžja sekcija :?:
Je bila udeležba v popolni postavi :?:

Mislim, da smo bile tri tam, spoznala sem samo solatko.
Uporabniški avatar
 Radolca
pa prav solatka je povedala, da mi bo pivo prjavla :?: :shock:
Uporabniški avatar
 lenči
Radolca napisal/-a:pa prav solatka je povedala, da mi bo pivo prjavla :?: :shock:

Majčka TF je manjkala po moje :lol: :wink:
 gs1422
ton napisal/-a:že ob prijavi možen vege meni (in bogami, v deželo krompirjevke, kraljestvo zaske in v kraje, kjer so žganci izgovor za ocvirke - tja je bučke kanček težje uvajati: nota bene pogled na tisti volovski kadaver je bil cela tragedija),

Ob napisanem komentarju si ne morem kaj, da ne bi opazil podrobnosti in vprašal. A si ti kaj v žlahti z Ilovarji? :lol:
 ton
gs, dajgalomit: oni v enem hodu zapravijo toliko kot jaz s celo familijo v lokalni oštariji, ki je pogosto tudi Šparova restavracija, kjer gurmanov ne vidiš prav pogosto.
Rad pa jem, to pa.
 gs1422
He, he, potem je pa prav posrečen komentar, vsekakor. Res je, da zapravijo dovolj je pa tudi zanimivo brati ata Ilovarja. :)
Uporabniški avatar
 mitjas
Še moj prispevek... zadovoljen z izboljšavo rezultata, pa čeprav samo za dobre pol minute. Uvrstitve od lani nisem popravil, saj sem bil za tri mesta slabši. Če so bili vsi tekači na rezultatski listi, enega našega smo pogrešili še dovolj zgodaj, vem pa vsaj za tri, da manjkajo. :nono:
Ostalo pa kot ponavadi v Bohinju, edino prvo rundo piva smo si sami natočili, uboga edina punca za šankom je skoraj pregorela, po vrhu pa ji je še drobiža zmanjkalo :( Vzdušje po teku si pa ponavadi naredimo sami, zato se pritoževali nismo.
Če človek ne pričakuje preveč, tudi razočaran ne moreš biti - Bojan se boš že navadil.
 janezk
No, vendar nekaj pozitivnih komentarjev.

Moji vtisi z Bohinja so dobri!

Letos je bil sicer to moj prvi tek, v Bohinj pa ma vleče in zato smo se odločili, da izkoristimo dan za družinski izlet. Žena je do tja kolesarila, z mlajšo hčerko sva se udeležila teka, preostanek dneva pa smo skupaj preživeli ob jezeru.

Kar se tiče organizacije teka, je bilo sicer nekaj manjših pomanjkljivosti, vendar nič hujšega. Sam vem koliko dela je potrebno vložiti, da se izpelje takšna prireditev, zato jih bom raje pohvalil.

Tek okrog Bohinjskega jezera je prijetno doživetje in to daje čar tej prireditvi. Letos sem bil tam četrtič zapored in vsako leto je bila proga spolzka, tako da se je očitno s tem treba sprijazniti in biti pazljiv.
Ker to leto tekaško nisem prav aktiven, sem tekel v svojem tempu in progo zmogel z lahkoto. Časa si nisem meril, računal sem na ca 50', ko pa sem videl rezultate, sem bil presenečen. Očitno je šlo hitreje, kot sem si mislil po občutku.

Vidim pa, da nekateri dobro napredujete. Bojan Ambrožič, Radolca, ...
Kar tako naprej!

Lep pozdrav vsem!
Uporabniški avatar
 Loni
Hecno, meni so se pa bučke full dopadle ravno zaradi tistih koščic, ki os prav lepo hrustale pod zobmi. In sem dobila repete plus še dozo za mojo navijaško ekipo.

Tisti vol je bil pa res mimo, za juhuhubruhuhu. :cry:
Uporabniški avatar
 solatka
Radolca napisal/-a:pa prav solatka je povedala, da mi bo pivo prjavla :?: :shock:

Solatka je bila, pa te nikjer ni bilo videt. Ne pred tekmo, po tekmi pa itak ne, ker ste se že vsi razkropili preden sem uspela pomesti do cilja. :lol:
Uporabniški avatar
 solatka
No, pa še moje mnenje o teku okol Bohinjskega.

Na ta tek sem se prijavila po "trenutnem navdihu". V končni fazi sem šla tja zato, da bi se imela fajn. Iz tega razloga sem tudi pustila uro doma.

Kmalu po štartu sem ostala daaaleč zadaj. Torej zadnja. Vseeno sem tekla. Sredi gozda in tistih korenin in skal, se je moj gleženj ene dvakrat hudo fejst pritožil. Hvalabogu me je srečala pamet, pa sem si rekla, da itak sem zadnja in nima smisla, da si uničim gleženj. Pa sem hodila. Če je bilo možno sem tekla. Tam nekje na pol poti sem prehitela eno punco. Mislila sem, da pač samo hodi, kasneje sem zvedela, da si je zvila gleženj. Hkrati s tem sem dohitela prijateljico in sva pot nadajevali skupaj. Večinoma v super ultra zen polžji varianti (beri: sprehod).

Šokirana sem bila, ko me je eden od organizatorjev (na poti) vprašal če sem zadnja. Khm... kako pa naj jaz to vem? Madonca, sem mislila, da je to naloga organizatorjev. Torej, če bi jaz padla sredi gozda, bi lahko lih do naslednjega leta čakala, da bi me kdo pogrešil in prišel na pomoč?
No, tale vidik mi je povaril vso dobro voljo.

Do cilja sva pritekli zadnji. Itak. Pa mende so pogrešali še kar nekja ljudi.

Torej če se sprašujete zakaj ste tako dolgo časa čakali na rezultate... jaz sem kriva :lol:

Pa da ne bom samo kritizirala: Bučke so bile noro dobre. Pa všeč mi je bilo da smo lahko dobili repete.
Ma majčke so mi všeč... edin zelena barva mi ni :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA