- 24 Jul 2011, 23:52
Tole vreme je za
! Sva sla na dopust s krasnimi nacrti. Ker hodiva zadnja 4 leta v isti kamp, ze dobro poznava okoliske hribe in sva imela v nacrtu 200-250 km kolesarjenja ter nekaj teka "za dostukat". Takoj drugi dan popoldne (dopoldne ne greva vec, naju je lani izucilo ... zjutraj pa spiva
) sva se odpravila proti Vrsicu, pa naju je se pred 3-jo serpentino pregnal dez. Nato sva bila se cel teden optimista (dvakrat sva sicer uspela tect), danes pa en teden prezgodaj spokala kufre in zapustila Gorenjsko. Aja, da mi ni bilo dolgcas, sem pa ocitno staknila se nekaksno vnetje mehurja in ponoci vec ali manj dezurala na WC-ju.
Zdaj pa drzim pesti, da mi bo vreme doma kaj bolj naklonjeno. Ce ne zaradi drugega, ze zato, ker je treba krstit nove ceveljce. Btw. mp3, ki sem ga hitela stestirat ob zadnjem javljanju, deluje super. Se zlasti, ko se ga natuhta.
Da pa mi ne bo kdo ocital, da sem negativist, naj se pohvalim, da sem se vedno nekadilka. 3 mesece.

Zdaj pa drzim pesti, da mi bo vreme doma kaj bolj naklonjeno. Ce ne zaradi drugega, ze zato, ker je treba krstit nove ceveljce. Btw. mp3, ki sem ga hitela stestirat ob zadnjem javljanju, deluje super. Se zlasti, ko se ga natuhta.
Da pa mi ne bo kdo ocital, da sem negativist, naj se pohvalim, da sem se vedno nekadilka. 3 mesece.