prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Bajsi
MihaPR napisal/-a:S novimi :)

Helou!
Z.....novimi!!
Ah, ta naša slovenština!

No, se je kdo opogumil za današnji zen!?
Uporabniški avatar
 MihaPR
popravljeno, me je belika superg zaslepila :)
 eggy
milkec napisal/-a:
eggy napisal/-a:Ja.....delujete tako, kot da ste tu sami profiči :)

pa nego! Se cel teden pripravljemo na ta tek, 4 dni pred četrtkom pazimo na prehrano, ogrevamo se uro do dve pred tekom, nabiti smo z dopingom in nato se na štartu pripravimo v nizko prežo!

ITAQ
praš jusufa al pa M_apa/quote]

BTW....sem včeraj celo tja......na Ul.G.D. okrog 17.30 prišla....no, mogoče je bilo tudi malo prej ali pa malo kasneje, pa se ni nič "dogajalo", pa sem potem kar po stari "solo" navadi jo na Glovec mahnila. Ja....no, bom še kdaj prišla.
Moram zdaj pazit....4 dni pred naslednjim četrtkom, da se pravočasno začnem pripravljat :) Nizko prežo za štart sem pa že začela trenirat.

.....pa sonček se je pokazu :)
Uporabniški avatar
 še1PR
eggy napisal/-a:....sem včeraj celo tja......na Ul.G.D. okrog 17.30 prišla....

Sem se pa že pripravljala, kako ti bom litanije pela in ti razlagala, kako se ti ni treba (kljub profičem! :wink: ) nič bat, ker so sami profi kavalirji na Goladi... Saj priznam :oops: , sem imela podobne pomisleke kot ti. Ko sem zbrala pogum (v katerega sta tvorca vložila kar nekaj vabil...), pa prav rada pridem! Tudi če zamudim tudi tadrugi štart - kot včeraj in so ostali že skoraj na sredini poti! Tile profiči so počakali na cilju in preverili, če sem srečno prišla nazaj!! Hvala fantje! :)

Drgač pa seveda! Ti se kar začni za naslednji četrtek pripravljat! :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Torej tako, noben me ne mara, nihče noče deliti tekaških užitkov z menoj,..
Ali je kriv napačni termin, ali sem res persona non grata,...????
Torej nič z današnjo Golado.
Pa nič, še žal vam bode!
He, he, he,...
 Nataša
Bajsi, jest se že utapljam v solzah, ker te moje oko zagledalo ne bode :cry:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Nataša napisal/-a:... te moje oko zagledalo ne bode ...

A je ponovno zaprto in spi? :?: :wink:
 Nataša
ne, je pa lihkar vstalo :wink: Danes sem oddala the big thing. Če bi bilo po starem, bi se zapodila na Golovec, po ta novem pa pomivam posodo in pospravljam stanovanje :lol:
Uporabniški avatar
 lunca
Nataša napisal/-a: po ta novem pa pomivam posodo in pospravljam stanovanje :lol:

Sam pa morš priznat, da je tud to svojevrsten užitek!
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!
Bajsi napisal/-a:Helou!
Torej tako, noben me ne mara, nihče noče deliti tekaških užitkov z menoj,..

8) Pa dobro bajsi, koga ti tukaj j**** :?: Sem te lepo vprasal kdaj se bos namalal, sedaj pa nekaj trokiras. :) Tole poletje ti je ocitno sezgalo tiste spominske celice kjer hranis ze prebrano na TF. Ajme meni. :) Jebela, ti mora clovek petkrat na dan povedat, da, ja je zmenjeno za petek samo uro si izberi. :) Porka kakec. :) :twisted:

lp, Jusuf
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!
eggy napisal/-a:....BTW....sem včeraj celo tja......na Ul.G.D. okrog 17.30 prišla....no, mogoče je bilo tudi malo prej ali pa malo kasneje, pa se ni nič "dogajalo", pa sem potem kar po stari "solo" navadi jo na Glovec mahnila. Ja....no, bom še kdaj prišla. ......

8) Eh, vceraj sem imel logisticne probleme in sem zamudil start ob 1730. Je bil pa tam Milkec, ki ni porocal o kaksnih izgubljenih deklicah. ;) :) Morda nam ni hotel delat skomin. :) Je bila pa zasedba ob 1830 stevilcnejsa. :)
Torej, danes je start ob 1730, morda pa tudi ob 1830, ce se bo kdo prikazal in bo ostalo se kaj volje. :)

lp, Jusuf la Islami
 eggy
še1PR napisal/-a:Sem se pa že pripravljala, kako ti bom litanije pela in ti razlagala, kako se ti ni treba (kljub profičem! :wink: ) nič bat, ker so sami profi kavalirji na Goladi...:wink: :lol:

Oooo, Alja...pol poznaš taktiko počasnega približevanja :)
 eggy
Jusuf napisal/-a: Je bil pa tam Milkec, ki ni porocal o kaksnih izgubljenih deklicah. ;) :) Morda nam ni hotel delat skomin. :) Je bila pa zasedba ob 1830 stevilcnejsa. :)

A ma Milkec enga Cliota....tko....mogoce črnega ali temno modrega....k se mi je zdelo, da se je pol....ko sem jo jaz že po svoje mahnila, na koncu Ul.G.D. en parkiral. Pa mi ni deloval glih kot kakšen hašiš&marihuana dealer :)
Uporabniški avatar
 pegaz
eggy napisal/-a:A ma Milkec enga Cliota....tko....mogoce črnega ali temno modrega....k se mi je zdelo, da se je pol....ko sem jo jaz že po svoje mahnila, na koncu Ul.G.D. en parkiral. Pa mi ni deloval glih kot kakšen hašiš&marihuana dealer :)

Ja, eggy, ti se raj kr bl stran drž, je bl ziher... :roll: :twisted:
Tko da če bliz štartnega časa in na štartnem kraju pride en sumljiv avto, je SKOR ZIHER en čudak al pa diler, NI ŠANSE da bi kdo hotel GOLADO tečt (ta bi bil šele čudak :roll: :wink: ).
S tem tempom približevanja boš z nami tekla Golado ravno,... ummmm..., recimo tam okrog Velke noči. :shock: :lol:

Ajde punca, ne se pustit prosit! Tukaj se matramo zato, da pretečemo kak km, ne da prosmo člane, naj se blagovolijo potrudit in se namalajo na štartnem mestu pa počakajo še na ostale! ;)

Velja tud za Bajsurino. Če ti misliš, da boš tam nekaj robantil in kalimeril in potem bomo z rožcami okol tebe letal, boš mogu še dost barkafe reklam pogledat. Čes taprau dec, povej kdaj prideš, in bomo v petek zaplaniral skupen tek, OK?

Ajde, dost pucanja, se je treba spakirat za kljunašenje na Bledu.
Lep let, Pegaz :)
 eggy
pegaz napisal/-a:Ja, eggy, ti se raj kr bl stran drž, je bl ziher... :roll: :twisted:
Tko da če bliz štartnega časa in na štartnem kraju pride en sumljiv avto, je SKOR ZIHER en čudak al pa diler, NI ŠANSE da bi kdo hotel GOLADO tečt (ta bi bil šele čudak :roll: :wink: ).
S tem tempom približevanja boš z nami tekla Golado ravno,... ummmm..., recimo tam okrog Velke noči. :shock: :lol:

.....jao jao.....do Velike noci je pa se dolga.....
Huh....zdej se je njegova visokost Navojvoda.....mal razjezu :)
  • 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA