Končno tudi moje poročilo...
Odločitev za udeležbo je padla že po lanskem zaključku, višje sile ni bilo in kot me učijo otroci: obljubo je treba držati.Pa sem šla oz. so me odpeljali

.
Na parkirišču znani in neznani obrazi, prijateljski stiski rok, formalnosti in že smo zakorakali Primožu naproti, eni hitreje, drugi v pogovornem tempu...
Štiri kroge obdelava s Simonom, prav prijetno regljava, pozdravljava križem in počes...
Simon potem nekoliko zaostane in nadaljujem v svojem tempu, neobremenjena s cilji, pravzaprav nisem bila prepričana, če bom ostala vseh 24 ur, saj so podplati še vedno čutili posledice prvomajske avanture.Začeli smo prižigati lučke, obrazi so se spremenili v glasove, noč je tista, ki mi daje dodatne moči in v koči mi povedo, da sem prehitela Mojco. Tega se kar malce prestrašim, telo mi govori, da je zaenkrat še vse v redu.Ne vem kateri spust opraviva skupaj z Zdravkom, bilo je prijetno.
Ob treh zjutraj opravljen 10. vzpon

.Pri naslednjem pa se je nekaj zapletlo, pot se je vlekla, vse me je ribalo...Ker mi je Zdravko postavil vprašanje, ki mi je malo zaposlilo možgane, preženem zaplete in mislim, da me spremlja nekdo, ki mi je podaril gene vzdržljivosti in me zdaj spremlja z dežnimi kapljicami.....Hvala...
V dežju dočakamo dan, obrazi se povrnejo, pozitivne energije še vedno na pretek, v koči vzdušje, ki te kar žene, da se čimprej vrneš nazaj. Okrog 12h se mi po glavi začnejo motati kalkulacije... zmorem 19 ali ne? Bolj kot računam, bolj je možnih 21
Sama pri sebi se trdno odločim, da bo za letos 20 dovolj, že to je nad vsemi mojimi pričakovanji. Zadnji vzpon se vlečem kot megla, mi ni bilo hudega, strah me je bilo le tega, da me v koči kdo pripravi še za en spust in seveda vzpon
Zaključim, časa sicer res še za en krog na komot, naj ostane za naslednje leto.
Danes me na Primoža opozarja rahla bolečina v desnem kolenu, podplati so neizmerno veseli za vodno posteljo

, noge pa že rinejo nekam v breg.
Hvala vsem, ki ste tako ali drugače sodelovali na tem dogodku in čestitke prav vsem, ne samo za vzpone, za vsak korak na poti do in od Primoža
Se vidimo, časa za 21 vzponov je še na

pretek