Merhaba!
Ja upam, da bom imela danes vec srece - sem vceraj napisala ze cel roman, pa je padla linija, ko sem hotela poslati post na TF:)
Mi je bilo tako hecno, ko me je vceraj zjutraj cakal sms z vprasanjem, ali se PST steje za statistiko, da sem komaj cakala, da se oglasim
Ja, najprej en lep pozdravcek iz Kapadokije. Mal skaceva med vulkanskimi stozci, tako hecno pokrajino, kjer ljudje bivajo kar v skalah...Pa pridno se rediva ob turskih specialitetah in praziva na vrocini - je reeeees vroce. Ampak raje kaksna stopinja vec

(v Marmarisu je bilo 43, ampak morje pa 21), kot pa slabo poletje
Jutri odhajava proti Anasyi, pa potem ob crno morje v Trabzun, nato pod Ararat in v Van pogledat vansko macko. Pa eno sirijsko mesto sanurfa, mt. Nemrut, potem pa se mal sredozemske obale in spet reality. No, do sedaj je bilo kar ok, v naprej bo verjetno tezje, ker je manj obljudeno. Pa kurdi so menda preklicali premirje
Aja, pa tect sem sla dvakrat, samo me malo koleno spet daje. Kriza, mal se bojim, da je ... eh, saj bo Sem si kupila nakolencnik in sem sedaj kot ena stara mama - vsi me bulijo v koleno, pa eni celo upajo vprasat, kaj je. Jaz pa se takoj pohvalim Eh, too much running. 52 km of asfalt.
Vceraj sva spoznala enega parizana, ki tudi tece in je povabil na maraton.

Ni za stran vrect naslov! Pa se simpaticen je bil:) (prvi simpaticni Francoz ever)
Tko no, jest se imam kar lepo, vi pa vidim, da tudi uzivate. sem na hitro precekirala, da debate kar ne zmanjka, ampak natancneje pa ob vrnitvi.
Lep pozdravcek,
Stasa in Simon