Ja Ninočka ravno zaradi takih doživetij, je tek tako enkraten in lep !
Želm ti še veliko lepih trenutkov na tekih!
Lp
Miro

puncka napisal/-a:Slučajno..v želji po nekih informacijah..najdem tekaški forum..
ne vem zakaj odprem temo o doživetjih med tekom..prva stvar, ki jo preberem je, kako je Fotru bolj všeč dan vstaje kot upora...![]()
![]()
![]()
preberem celoten post, pa še enega, pa še enega...
še preden se zavem, sta minili 2 uri, mene pa čaka še cel kup dela v službi...![]()
in tako..prav počasi..tale doživetja izrinejo internetne časopise..namesto novic ob jutranji kavici sem se počasi,počasi, z veliko odločnostjo pregrizla skozi vseh 42 strani..odpirala nove teme, požirala napisane strani in čustva, tako dobro vpletena med vrstice..se glasno smejala in požirala cmoke v grlu..in ugotavljala, da je pred mano še dolga pot....
...taka pač sem..zastavljam si cilje, ki od mene zahtevajo vse in še več..pa čeprav sem na popolnem začetku (no, skoraj popolnem), začenjam dojemati, razumeti in.... kam?

Najlepsi del pri tekaskih zacetkih pa je hiter napredek... po vsakem teku si sposoben vec preteci, po vsakem teku si sposoben hitreje teci... perfektno za samomotivacijo!
Bobaje napisal/-a:No ampak, pred štirinajstimi dnevi mi je bilo pa vsega dovolj in sem začela, počasi- ker hitr pač ne gre... a je šlo. Polje gor- polje dol.![]()
Vsak dan več, pa kakšen počitek, pa kakšno kolo....
In včeraj sem uspela preteči okoli jezera. Sem preponosna sama nase, čeprav so se vsi letajoči okoli mene verjetno čudili moji super hitrosti, a je šlo. V začetku malo težje in bolj ko sem videvala približajoče se Zako lažje.
In ugotovila, da gre človeku res tek iz dneva v dan lažje.....
In bom še tekla....obljubim....
in dobrodošla na forumu
in zadovoljstva ter veselja na tvoji tekaški poti in pridi kdaj na kakšen tek v našo družbo
.VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA