prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

eggy
pegaz napisal/-a:Joj, eggy, kok je fajn ko se nas tako bojiš...
taka plašna punca...
:hehe:

.....sm, a ne..... :)
sam da se mene kdo na ustraš :)
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Zdravo!

Neki me zanima, če mi lahko kdo pomaga. Celotna Golada je dolga 10km (od ulice goce delčeve - ulice g.d.). Kok pa meri tista razdalja od konca Golovca (tam ko se zavije na hruševsko cesto) pa do ulice goce delčeve? Ker men je pedometer zelo narobe pokazal razdaljo. Hvala za odgovor!

Lep dan še naprej.

LP,Mojca
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
MojcaZ napisal/-a:... Kok pa meri tista razdalja od konca Golovca (tam ko se zavije na hruševsko cesto) pa do ulice goce delčeve? Ker men je pedometer zelo narobe pokazal razdaljo.

Eh, takole skozi vilice ocenjeno je tam 2km. Mogoce kaksen meter manj, ker sem s kolesom meril do PST-ja. :)

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!
8) Samo toliko, da ne bo potem kdo okoli govoril, da nisem povedal. :) Torej, danes se dvojec brez krmarja (Pegaz, oranzni slon) odpravlja na 3.FT in zato uradno Golade ne bo. Seveda to ne pomeni, da stari macki ne morete na progo, je pa res, da organiziranega vodstva za novince na Goladi s strani dvojca ne bo. Zal. :) Ali pa na sreco. ;) Kakor komu. :)
Za petek se prijave sprejemajo do starta. :)
Govoril sem. :) Salam. :)

lp, Jusuf Is Islam
Uporabniški avatar
 tini
oranzni_slon napisal/-a:Eh, takole skozi vilice ocenjeno je tam 2km. Mogoce kaksen meter manj, ker sem s kolesom meril do PST-ja. :)

Od zacetka hrusevske pa do starting pointa je natanko 2,06km.
Obicajno imam na zacetku hrusevske zadnji vmesni cas :) .

Se vidmo na FT

lptini
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Hvala obema za odgovor. Se mi je zdelo, da mi je pedometer mal premal pokazal. :bum: Ga moram še enkrat naštimat.

LP, Mojca
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Danes sem sam opravil Golado ob 17:30. Zmeren tempo, za Fotrov tek sem bil prepozen iz službe :cry:
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

8) Deca moja draga, eto ponedeljek je tukaj in spet bomo imeli golado. :) Casi starta so obicajni 1730 in 1830. Prijave sprejemamo za cetrtek in petek. :) Za vse, ki jim manjka ovala pa v torek okoli 1900 castim intervale. ;) Dolzina in trajanje po lastni izbiri. :)

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 pegaz
...
Intervali so na štadionu na Kodeljevem (da ne bo kdo interveniral po Golovcu in se bodo pol reševalci matrali gor po klancih).
...
Živel Veliki Vodja! Do zmage naprej!

Pegaz :)
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
pegaz napisal/-a:...Intervali so na štadionu na Kodeljevem (da ne bo kdo interveniral po Golovcu in se bodo pol reševalci matrali gor po klancih).

8) Jeh, kdor najde oval na Golovcu naj takoj intervenira na ZENF-u. No, ja, lahko tudi na TF, da bomo vsi vedeli. :twisted:

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Danes je bilo na Kodeljevem kar pestro. v krogih smo tekali Oranžni_Slon, Milkec, Bajsi, Pegaz in moja malenkost, tako da nam ni bilo dolgčas.

Tako so tudi krogi bolj zabavni.
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

8) Jeh, oval je bil kar lepo napolnjen tako, da res ni bilo dolgcas. Stalno se je prehitevalo, dohitevalo, odhitevalo itd. :) Jusuf je vceraj ostal doma brez vsake volje po dokazovanju. ;) Mene je pa ze Bajsi zmatral, da potem nisem zmogel sledit Milkcu in Pegazu. Razi je bil itak v svojem svetu in je krozil okoli drugih planetov in to zelo hitro. Ja, ja, LM je ze zasedel glavne pozicije v tekaskih pogovorih, kar seveda ne velja za flauze. (evo pa dezuje PRESS)
No, ta teden se se zadnjic v cetrtek in petek dobimo ob 1730 ter 1830 potem pa gremo na pol ure prej. :) Ampak ta tedne se tako kot je objavljeno. :) :twisted:
Srecno!

lp, oranzni slon
 eggy
No, glih dežuje ne več...ampak prav hudo spodbudno pa tole vreme tudi ni :)
Uporabniški avatar
 pegaz
Pridem ob 18.30.
Zenf in gorgonzola.
Zig, P :)
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

8) Ja, lustno je bilo danes. :) Ob 1730 sva jo z Razijem mahnila na eno ZEN Goljado. Ves cas pogovorni tempo, razen na spustu, ko sva padla vsak v svoje misli in sva komaj kaj spravila iz sebe. :) Cas standarden. :) Malo cakava in pride se ezoj in jo mahnemo v drugi krog. Pa ugotovim, da je na ovalu cooper. In zavijemo tja. Lepo presvicani si damo zmerit tlak, visino, tezo in pa seveda kozno gubo. In tukaj me je gospodicna grdo pogledala in rekla, da je treba jest vsak dan ne samo enkrat na teden. :twisted: Oh, ko bi ona vedela s kaksnim poziralnikom se jaz borim. :) Pred startom je Razi dolocil tempo na krog, ki sem ga se kar uspesno drzal. Smo odsopihali vseh sest krogov prej ko v desetih minutah. Ezoj je pokazal kako se naredi finis, midva sva pa fasala se diplomce. Ezoj se je potem odpravil sam na Golado midva pa domov. Pred hiso sem ugotovil, da je ocitno startal tudi Pegaz in nas zgresil. Na koncu se je vse srecno izslo. Pegaz je udaril eno adrenalinsko verzijo, ki mi jo mora enkrat pokazat, ezoj pa je ubral malo daljso pot do svojega prevoza. :)
Skratka, bilo je fletno. :) Jutri dvojec strajka in ni vodstva po Goladi. Naslednji teden pa gremo ob 1700 in ob 1800. Srecno!

lp, oranzni slon
  • 1
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA