- 29 Apr 2014, 22:15
Po nedeljskem krosu v Mekinjah se nas je danes zbralo 13. Začelo se je bolj počasi ampak prva pravokacija je prišla s strani Barbi in Romana, ki sta bila ujeta v Godiču. Potem sva bežala jaz in Medo pa sva bila ujeta na vrhu. Poskusila sva še na nasledjem klancu, ampak pri spustu so mimo priderveli Darko, Grega in Roman. Po km so bili ujeti na zadnjem klancu spet pobeg mene in Medota toda spet samo do Stolnika. Pri spustu nam je ušel Darko, ki je tudi prvi prispel na cilj, kjer je že bila družba, ki je tekla krajšo progo. Po dalši odsonosti se je druženje vrnila Olsonka-Maja in seboj pripeljala tudi prijateljico Ano...dobrodošli. Naj še pohvalim tekače TTD,ki so tekli na Mekinjskem krosu v kategorijah smo zmagali kar trikrat, moja malenkost, Barbi in Marinka, tretji je bil Istok, četrti je bil Zvone, Peti so bili Grega F., Fricko in Tone, tekmovali so še Roman, Drago, Bencek in Herman...se vidmo....Pa še to v soboto če bo solidno vreme imam idejo za panoramski tek Mekinje- Vovar-Gozd-Kranski rak VELKA in nazaj mimo Primoža...stvar dogovora...se vidmo.
Tekac 007