hitrohodec napisal/-a:Najprej iz srca cestitam ero-tu in ostalim pomagacem za izvrstno organizacijo, ki bi bila lahko za zgled oni z EVACSA (vsaj kar se tice desetke). Kot naslednje pa moram pohvaliti in se jim zahvaliti vse fotografe za res izjemno galerijo slik. Sam pa se moram opraviciti ero-tu za razocaranje, ki sem mu ga pripravil, glede na njegove napovedi o mojem ritmu v tekmi. V nedeljo bi sploh ne smel tekmovati, ker sem prisel v Domzale ze z nategnjenim bicepsom leve noge, toda obljubo sem hotel drzati in biti kljub temu na startu. Skusal (in upal) sem, da bo noga zdrzala toda ze po prvem km sem obcutil ostro bolecino in sem moral takoj popustiti (od 4'54" sem presel na 5'30"/km, koncal pa sem celo v 5'55") in misliti le da tekmo dokoncam ne glede na cas. Cas 55'31" je moj najslabsi zadnjih 25 (25!) let, saj sem letos ze sel v 48'25" (marca z zmago na Svet.Prv. Master v Clermont-Ferrandu), na treningih pa sploh ne grem nikoli nad 54'00". Moj P.B. je 43'08" (v hoji seveda) tako da sem bil eden redkih, ki se niso izboljsali (in se vsekakor niti ne bi mogel, ker je p.b. star ze 21 let), ceprav sem bil med vsemi gotovo tisti, ki je opravil na stezi doslej najvec tekem (v arhivu imam tudi 2 tekmi na 50km na stezi -125 krogov v casih 4.24' in 4.16'). Ko sem se vrnil domov v Lonjer (pri Trstu) nisem sploh mogel iz avta od bolecin, ponoci pa sem se stalno prebujal, komaj sem se nehote obrnil na napacno stran. Sedaj bo treba nekoliko (?) pocivati nato pa bo treba spet nadoknaditi zamujeno. Je pa ze tako, da mi letosnja sezona ne da miru (morda pa sem se ze toliko obrabil?).
P.S.: Hvala za cevlje, ki sem jih ze poskusil in mi bodo za zimsko sezono, ko delno treniram tudi tek, zelo prav prisli!
Pozdrav z nasega konca vsem TF-jevcem!!!
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA