Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 katrca
a bomo šli s kombijem ? kam bomo pa spravili vse te nagrade. Aja, Lenčine bodo itak bančne, pomeni denarne, ha-ha. Bom dala vse od sebe, da jo dobim.
Uporabniški avatar
 natasa
katrca napisal/-a: Aja, Lenčine bodo itak bančne, pomeni denarne, ha-ha. Bom dala vse od sebe, da jo dobim.

Jst tudi, jst tudi :juhuhu: !

:wink:
Uporabniški avatar
 lenči
natasa napisal/-a:
katrca napisal/-a: Aja, Lenčine bodo itak bančne, pomeni denarne, ha-ha. Bom dala vse od sebe, da jo dobim.

Jst tudi, jst tudi :juhuhu: !

A dinarčke bi ve :lol: :wink: . Hja, to bo pa težko. Čeprav, no, dve nagradi sta konkretno povezani z dinarčki, to pa res :wink: :lol: .
Prostora pa jaz za nagrade ne rabim veliko :wink: :lol: , tko da je karavan čisto dovolj :lol: :wink: .
Uporabniški avatar
 natasa
[quote="lenčiJ!

Čeprav, no, dve nagradi sta konkretno povezani z dinarčki, to pa res :wink: :lol: .
:lol: :wink: .[/quote]

Ja tole si pa zavila v celofan ha!

Sej je prav bomo :shock: !

katrca
me je pikniko in sem si šla na hitro kupit Garmina, najcenejšega, 130 eur s footpodom vred. Meri vse, kar potrebujem. Tako da zdaj bom tudi jaz vedela kje mi je mesto. Samo kdo mi ga bo nastavil, ker jaz in navodila.....
Uporabniški avatar
 Franci Škorjanc
me je pikniko in sem si šla na hitro kupit Garmina, najcenejšega, 130 eur s footpodom vred. Meri vse, kar potrebujem. Tako da zdaj bom tudi jaz vedela kje mi je mesto. Samo kdo mi ga bo nastavil, ker jaz in navodila.....

Jaz sem tehnični tip in ti lahko pomagam brez težav. Pa tudi iz navodil se znajdem ven.
 katrca
Super, Franci, če česa ne bom znala, te bom prosila v sredo. Pa saj menda bo šlo, VOLJA NAJDE POT. Sicer bom pa moža prosila, je on tudi tehnični tip, samo ima vedno pripombe kadar grem jaz mimo navodil. Raje kar s poskušanjem, pa se vedno ne obnese.
Uporabniški avatar
 lenči
katrca napisal/-a:Super, Franci, če česa ne bom znala, te bom prosila v sredo. Pa saj menda bo šlo, VOLJA NAJDE POT. Sicer bom pa moža prosila, je on tudi tehnični tip, samo ima vedno pripombe kadar grem jaz mimo navodil. Raje kar s poskušanjem, pa se vedno ne obnese.

Še ena Garminovka :wink: :lol: :juhuhu: . Saj se navadiš na takšne igračke, samo dovolj časa se moraš z njimi igrat :wink: :lol: .
Uporabniški avatar
 micika
Naj se še jaz pohvalim, da sem si končno danes kupila taprave šuhe za tek oz. hojo. Šla sem v Tomas sport in je bil gospod zelo prijazen. Malo me je spravil tudi v smeh, pa malo sem zašvicala na tisti tekaški napravi, nakar mi je pokazal posnetke mojih zavaljenih nog in sva skupaj ugotovila, da spadam med une taredke, ki hodijo na ven. Tako da mi je dal ene fajne bujeke za malo denarja (glede na cene, ki so bile tam), pa 20 % popusta, brez da bi zahteval kake podatke o tekaškem forumu.

Skratka, same pohvale. :clap:

Valjda, da sem komaj čakala, da pridem domov in šla ven. Ni me motil niti dež in to, da sem prišla gnila do kože domov. Če to ni norost... :oops:

Pa kako malo jaz rabim, da sem srečna. :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
micika napisal/-a:Naj se še jaz pohvalim, da sem si končno danes kupila taprave šuhe za tek oz. hojo. Šla sem v Tomas sport in je bil gospod zelo prijazen. Malo me je spravil tudi v smeh, pa malo sem zašvicala na tisti tekaški napravi, nakar mi je pokazal posnetke mojih zavaljenih nog in sva skupaj ugotovila, da spadam med une taredke, ki hodijo na ven. Tako da mi je dal ene fajne bujeke za malo denarja (glede na cene, ki so bile tam), pa 20 % popusta, brez da bi zahteval kake podatke o tekaškem forumu.

Skratka, same pohvale. :clap:

Valjda, da sem komaj čakala, da pridem domov in šla ven. Ni me motil niti dež in to, da sem prišla gnila do kože domov. Če to ni norost... :oops:

.
Micika, bravoooooo Slika , dobrodošla Slika med :bum:
Aja, pa še to, ta prijazni gospod bere forum in nas itak vse pozna :wink: :lol: .. Sedaj pa še naprej s takšnim veseljem cepetaj po dežju Slika .
Uporabniški avatar
 natasa
micika napisal/-a: Če to ni norost... :oops:

P :lol:

Potem sva že dve nori, ki sta se danes po dežju preganjali. :roll:

Uporabniški avatar
 lenči
Drage sotekačice odpiram razpis za prevoz na Sladkih6 :wink: . Prevozno sredstvo lep srebrn Peugeot ( Slika tegale si lahko same kupite :wink: ), z velikim prtljažnikom za vso opremo in darila. Vaša taksistka vas pobere po želji na dogovorjenem mestu v Celju in odpelje v svet sladkosti Slika. Ker nerada zamujam in so nam vrli cestarji postavili veliko ovir napoti do sladkosti, predlagam, da smo res pravočasni. Katero uro predlagate?
Vaša taksistka Lenči Slika

P.S.: Kopilot bo brkljal po motorju in če bo pravočasno zaključil, se od veselje pripelje sam :wink: :lol: .
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:Drage sotekačice odpiram razpis za prevoz na Sladkih6 :wink: . Prevozno sredstvo lep srebrn Peugeot ( Slika tegale si lahko same kupite :wink: ), z velikim prtljažnikom za vso opremo in darila. Vaša taksistka vas pobere po želji na dogovorjenem mestu v Celju in odpelje v svet sladkosti Slika. Ker nerada zamujam in so nam vrli cestarji postavili veliko ovir napoti do sladkosti, predlagam, da smo res pravočasni. Katero uro predlagate?
Vaša taksistka Lenči Slika

P.S.: Kopilot bo brkljal po motorju in če bo pravočasno zaključil, se od veselje pripelje sam :wink: :lol: .

Kje hudiča najdeš vse te smile ?? :lol:
No po moje ob ob sedmih kar na parkingu ob bazenu :?: :roll:
Mislim, da bomo pravočasno v svetu sladkosti,
:D

Uporabniški avatar
 lenči
Dragi sopotniki, odločitev je sedaj dokončna:

8.11.2008 ob 7.00 na parkirišču pred bazenom

vas vaša zvesta taksistka Slika čaka, stlačimo v prtljažnik vso kramo Slika in gasa Slika ups, pardon, ne saj gremo s temle Slika.

Kje jih najdem? tule http://www.cosgan.de/smilie.php
Uporabniški avatar
 Ksenija
micika napisal/-a: Če to ni norost... :oops:

tud jst sem nora in tud jst rabim čist malo da sem srečna... bemu kolk me bo razganjal, ko bom tekla ;) aja pa nisem iz vašega konca (menda zagorje še ne spada pod Celje ;)) in še nekaj - prav fajn je bit celo življenje otrok :))))
aja pa še to, lenči prav vesela sem da si me našla :))))
komaj čakam čajčka...
  • 1
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA