Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 Tina_brzina
metkamarjetka:

ja včeraj sem tekla okrog 8ih zvečer. Res je bilo vroče. Če si videla kakšno prav zmatrano v belo-modri majici, to sem bila jaz. Pa en s kolesom pred mano.
Uporabniški avatar
 solatka
Tina_brzina napisal/-a:Lep pozdrav polžki!

Zanima me, koliko imate druge čas na 10 km, da bom vedela koliko "napredujem" :lol:

Tina, prvič, ko sem tekla 10km, sem pretekla v 1:15.
SEm čas vmes že izboljšala, ampak na "uradnih tekmah" sem vedno pristala pri 1:15. :?
Uporabniški avatar
 MarP
Tina_brzina napisal/-a:metkamarjetka:

ja včeraj sem tekla okrog 8ih zvečer. Res je bilo vroče. Če si videla kakšno prav zmatrano v belo-modri majici, to sem bila jaz. Pa en s kolesom pred mano.

No ta en sem bil jaz. Ponosni očka in dedi, ki svojo hčero tera do onemoglosti. Hec malo me bolijo pete, a lažje kolesarim. Metkamarjetka in ostali, ki tečemo okrog Brda po 20.00 bi se lahko kdaj tudi fizično spoznali.

Lp
Marjan :lol:
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
MarP napisal/-a:

No ta en sem bil jaz. Ponosni očka in dedi, ki svojo hčero tera do onemoglosti. Hec malo me bolijo pete, a lažje kolesarim. Metkamarjetka in ostali, ki tečemo okrog Brda po 20.00 bi se lahko kdaj tudi fizično spoznali.

Lp

no, malo smo zasmetili temo, upam, da nam Polžki ne zamerijo :wink:

marjan, skoraj vedno grem tečt okrog 18h, ker se pri nas okrog 20h začne priprava dveh mulčkov na spanje :?
pa še en razlog zakaj ne grem tečt "pozno": ker potem ne morem zaspati :D . preveč energije!

no, sedaj bom oval za 14 dni prepustila ostalim - grem na zaslužen dopust :D :D :D . najprej bom preskušala proge na ravnicah Goričkega, potem na cca 1500 m nadmorske višine pri severnih sosedih 8). bom poročala....
Uporabniški avatar
 Loni
Jaz sem šla pa rajši zjutraj, ko je še tako fajn hladno. Malo pred šesto, srečala dva moška in to je bilo to. Skoraj sama na svetu. Je pa res, da je zvečer zaradi več laufačev pri meni tudi motivacija in s tem povezan tempo višji.
Uporabniški avatar
 solatka
Dan POlžke in Polžki.

Včeraj sem odtekla 10,5km. Tekla sem v parku (kamenčki za štetje so zakon :lol: ). Pa niti ni bilo dolgočasno, kot ponavadi.
Vsa vesela sem se vračala domov, ko me ustavi sosed (starejši gospod, teče že 40 let) in me razsvetli, da 12 krogov ni mal manj kot 11 km (tako sem mislila jaz), ampak samo 10 km. :cry:
O tempu pa raje ne bom. :oops:

Od danes naprej sem bogatejša za merilnik utripa. Bomo videli, kaj bo povedal na naslednjem teku :wink:
Uporabniški avatar
 majcha72
Jaz sem bila pa že danes pridna. Navsezgodaj. Odtekla sem zadnji del 9. tedna - 3x po 15 minut, vmes po eno minuto hoje. Megla je bila kot novembra. Prav skrivnostno. :)
Šla sem, ker je bolečina, ki me je zgrabila zadnjič med tekom in držala potem še en dan, spustila. Danes je dobro kazalo, me je pa spet malo "zvilo", tokrat tik pred koncem. Zdaj je pa že dobro. Vseeno pa bom poklicala še zdravnico, drug teden grem na dopust in ne bi rada mela tam kakšnih sitnosti. Se mi pa dozdeva, da bom morala nekaj naredit na področju dihanja.
Uporabniški avatar
 lenči
solatka napisal/-a:Dan POlžke in Polžki.

Včeraj sem odtekla 10,5km. Tekla sem v parku (kamenčki za štetje so zakon :lol: ). Pa niti ni bilo dolgočasno, kot ponavadi.
Vsa vesela sem se vračala domov, ko me ustavi sosed (starejši gospod, teče že 40 let) in me razsvetli, da 12 krogov ni mal manj kot 11 km (tako sem mislila jaz), ampak samo 10 km. :cry:
O tempu pa raje ne bom. :oops:

Od danes naprej sem bogatejša za merilnik utripa. Bomo videli, kaj bo povedal na naslednjem teku :wink:

Bravo, sedaj si pa čisto pripravljena na Bohinj :clap: . Tempo pa je valjda polžkast, kot smo mi polžki :wink: :lol: .
Uporabniški avatar
 lenči
metkamarjetka napisal/-a:
MarP napisal/-a:

Lp

no, malo smo zasmetili temo, upam, da nam Polžki ne zamerijo :wink:

marjan, skoraj vedno grem tečt okrog 18h, ker se pri nas okrog 20h začne priprava dveh mulčkov na spanje :?
pa še en razlog zakaj ne grem tečt "pozno": ker potem ne morem zaspati :D . preveč energije!

no, sedaj bom oval za 14 dni prepustila ostalim - grem na zaslužen dopust :D :D :D . najprej bom preskušala proge na ravnicah Goričkega, potem na cca 1500 m nadmorske višine pri severnih sosedih 8). bom poročala....

Nič ne zamerimo, lepo da nas TF spremlja :lol: :wink: , kar dajte še naprej.
Uporabniški avatar
 lenči
Polžki ste pa res pridni, tečete kar vsi po vrsti. Upam, da ne bom prelena tudi jaz danes za en kratek tek. Sem včeraj tekla brez merilnika, samo z uro, pa mi je blo kr OK, ker se nisem sekirala, kakšen je. Bom zdaj nekaj časa brez, bom vidla po zagorskem teku, kakšen je :oops: . Sopiham še vedno, samo sekiram se manj :wink: :lol: . Najbolj sem bla pa jezna, ker sem zašprintala na semafor, pa mi je zelena pobegnila :evil: in sem se morala ustavit in čakat :bum: . Pol pa teci na čas, če si izbereš progo s semaforji :wink: :lol: .

Lepo tecite
Uporabniški avatar
 teka-teka
Evo, jaz pa bom morala mal izpreč do ponedeljka, saj je šla moja varuška na zaslužen dopust. Tako bom malo mal vlačila po Gorjancih, če se ji ne bo ljubilo hodit, bo toliko bolja, saj jo bom nesla v nahrbtniku.
Potem pa še mal na dopust, tam pa računam na jutranji trenig do prvega pekarnarja, časopisa in kofeta. Pa bo volj sit in koza cela. Družinica bo imela zajtrk, jaz pa trenig...

Se beremo po 10.8. Lep tek in tekme.
Uporabniški avatar
 solatka
lenči napisal/-a: . Pol pa teci na čas, če si izbereš progo s semaforji :wink: :lol: .

Lenči, jaz sicer nimam semaforjev na svoji običajni progi, moram pa 2x prečkat glavno cesto. Ampak bolj kot cesta, me motijo psi.
ravno pridem v en tak fajn tempo, pa se že pokaže kaka lutalica pasja brez lastnika. In se moram ustavit.

Sem se zadnjič sama sebi smejala. Tečem po neobljudeni cesti (makadam), pa zagledam psa. In ta pes stoji in me gleda. Pol se pa naenkrat obrne in zgine v grmovje. Mi je bilo res tako enavadno obnašanje za psa, da sem raje prenehala teči in počasi mimo.
NO, na koncu sem ugotovila, da se pes šel samo ohladit v potoček, ki teče v grmovju in ga jaz niti nisem zanimala. :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
solatka napisal/-a:
lenči napisal/-a: . Pol pa teci na čas, če si izbereš progo s semaforji :wink: :lol: .

Lenči, jaz sicer nimam semaforjev na svoji običajni progi, moram pa 2x prečkat glavno cesto. Ampak bolj kot cesta, me motijo psi.
ravno pridem v en tak fajn tempo, pa se že pokaže kaka lutalica pasja brez lastnika. In se moram ustavit.

Sem se zadnjič sama sebi smejala. Tečem po neobljudeni cesti (makadam), pa zagledam psa. In ta pes stoji in me gleda. Pol se pa naenkrat obrne in zgine v grmovje. Mi je bilo res tako enavadno obnašanje za psa, da sem raje prenehala teči in počasi mimo.
NO, na koncu sem ugotovila, da se pes šel samo ohladit v potoček, ki teče v grmovju in ga jaz niti nisem zanimala. :lol:

No, ker tečem po sprehajalni poti in parku, imajo ljudje pse na vrvici (večinoma), so me pa v nedeljo malo strašili psi, ko sem tekla ob Savinji iz Celja, saj so bili samo psi, lastnikov pa nikjer. Sem tudi dvakrat previdno pričela hodit, dokler nisem videla, da psov ne zanimam, lastniki pa so tudi skriti v grmovju :wink: . Odkar me je od dalnjega soseda zadnjič tik pred koncem teka (ker v klanec do hiše hodim) mala mrcinica ugriznila (na srečo je zadel supergo :twisted: ), sem raje previdna.
No na drugi progi me pa srečujejo samo avtomobili tu pa tam, pa še kakšen tekač, psi so na najdaljši varianti privezani, oblajajo me pa najbolj majhne zverinice :wink: . Vse druge proge pa pomenijo gorski tek :oops: , ta mi pa še nekako ni zlezel pod kožo :lol: .

ne pozabi na počitek pre tekom v bohunju, bo šlo kot :twisted: .
Uporabniški avatar
 solatka
lenči napisal/-a:

Lenči, hvala za skrb. Bom upoštevala nasvete glede počitka.
Uporabniški avatar
 lenči
solatka napisal/-a:
lenči napisal/-a:

Lenči, hvala za skrb. Bom upoštevala nasvete glede počitka.

Bom tudi jaz pred Zagorskim tekom počivala vsaj 2 dni, s težkim srcem, ampak vem, da mi bo potem lažje, pa še nekakšna želja se potem porodi po teku :wink: :lol: .
  • 1
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA