- 08 Jun 2010, 20:52
Uroš a ti to resno? Hm... bi poizkusil. Kje se to dobi? Pogrebni zavod? 

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons
Dragi Ultrabalatonisták!
Tako kot v prejšnjem letu v petek, ki je prevzel kraju samem konkurenco število bo mogoče poleg Budimpešti, na dirki za prevzem teden rajtcsomagokat.
Kraj prejema začetno številko: NIKE shop, 1051 Budapest, Vaci u. 28.
Datum prejema začetno številko: 2010 16-17 junij. (Sreda, četrtek) 10:00-19:00 ure
Ekipami in posameznimi vozniki lahko traja do rajtcsomagjukat kdo 2010. 11. junij 16,00 kažejo, da ultrabalaton.hu nagy.peter @ naslov. Ta datum je zelo strogo logistike.
Te skupine, ki so navedli, da nam po e-pošti, e-mail bodo prejeli tudi vsi člani skupine o imenovanju strani. Prosimo, da vsak član ekipe za vse postavke, označene z zvezdico, je zavarovana, izpolnite ostali prostovoljne (če še ni končan), in vsak član skupine, da podpiše njihovo registracijo kartico!
Korak na ta način s temi rokami se lahko blagovne znamke Nike trgovinah, ko jo je mogoče začeti številko in rajtcsomagokat.
Kot je že bilo objavljeno čas sistema SportIdent. Čas, potreben za strukturo, "dugókának" hrambe pristojbina 6.000 HUF. Prav tako je prevzel začetno številko, je treba sprejeti. Ta znesek čip, z vsemi nazaj po dirki.
Tihany, ki so vključeni v testenine, seveda, v petek na kraju samem, ki jih je treba ponoviti v rajtcsomagjaikat.
POMEMBNO! Sobota, DAN TEKMOVANJA TEKMOVANJA številk lahko NISO vključeni!
S spoštovanjem,
Organizatorji
skorc napisal/-a:Malo offtopic, Zdravko kaj se dela s temi belimi rokavicami. Videl že nekajkrat, pa mi ne gre v račun zakaj debele bombažne rokavice poleti pri 30 stopinjah?
TomažPI napisal/-a:..nekaj se sicer da razbrat.....
Mene zanima, če kdo od "starih", ki so že tam bili, ve kako se da spremljati z avtomom. Po slikah sodeč vidim, da je veliko bolje z kolesom, zanima me kako pa je z OA???
Ali so okrepčevalnice v redu založene??
Kako je z označitvijo proge...?
Imaš čip na copatu, ali se je treba "štemplat" kot je prej en pripel sliko?
Na kaj treba še paziti?
Hvala za odgovore in lep pozdrav!
Tomaž
GTA napisal/-a:Kakšno je kaj počutje, a že kaj počivamo soborci?
BoF napisal/-a:Ne se polivat s hladno vodo, priporočam toplo, oziroma navadne dnevne temperature vodo, če je že potrbno se polivat.
LEON RO napisal/-a:BoF napisal/-a:Sprintal sem spisek okrepčevalnic in profil proge, nikakor pa mi ne rata še traso sprintat.
Je komu uspelo, da jo posreduje?
GTA napisal/-a:LEON RO napisal/-a:BoF napisal/-a:Sprintal sem spisek okrepčevalnic in profil proge, nikakor pa mi ne rata še traso sprintat.
Je komu uspelo, da jo posreduje?
Klikni na madžarski jezik pa vse dela.
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA