Spet je bilo vse super - hvala Alešu in njegovim!
S svojim tekom sicer nisem preveč zadovoljna. Ker se "presenetljivo" (

) moj konkurent na startu ni prikazal, čeprav me je sam izzval na dvoboj, sem startala skupaj z Lauferjem in Mušnico, ki jima nisem najbolj verjela, da se bosta vlekla po progi, ampak sem pričakovala, da mi bosta dihala za ovratnik. A sta imela prav.

Tako da sem se potem tudi jaz (čeprav malo pred njima) bolj ali manj vlekla po progi. Ker smo tekli v drugi smer kot velika večina preostalih, pred mano tudi ni bilo nobenega drugega tekača, ki bi mi dajal motivacijo za prehitevanje ali držanje tempa. Pozdravljanje tekačev, ki so tekli nasproti, tudi vzame nekaj malega časa. Pa noga me še vedno malo boli (čeprav gre na bolje), pa takoj iz službe sem šla, pa ... A je zdaj dovolj opravičil, zakaj sem tekla slabše kot lani?
V cilju je bilo na voljo vse, in seveda vsega preveč. No, edino za politanke sem se malo bala, da jih bo zmanjkalo. A jih ni.
Analiza je uspela, vmes sem s Fotrom še predpasnike delila (zanimive nagrade, manjka še edino recept za politanke v kakšnem žepu

). Potem so se pa vsi razkropili (razen vrlih Štajercev), tako da sem odšla tudi jaz.
In še tri obvestila:
Jakica, lepo te je bilo po doooolgem času srečati na kakšnem teku.
ZdravkoC, upam, da mi bo uspelo, da se te bom čim dlje držala na LM. Oziroma da ne boš prehiter zame.
Aleš, veliko uspehov pri tvojem novem izzivu!. Bom čisto zadovoljna, če moje skromne zasluge omeniš v opombah, ni mi treba celega poglavja posvetiti.