tradicionalni teki po okoliljubljanski Poti spominov in tovarištva

Moderatorji: pegaz, Vlajko, Bajsi

[img=left]http://www.sportosplet.net/galerija/albums/prireditve/20040912_PST/normal_100_4847.JPG[/img]hojla za eno medporočilo s terena. Danes sva s Pio poskrbela za delno podporo (slikanje, prevoz avtomobilov, ...) našim junakom na poti okoli Ljubljane. barb jih spremlja na kolesu, zdajle pa gremo še na kolislo in analizo v Balinčka.

fotke iz Fužin so tu... :arrow:
Uporabniški avatar
 lojzeP
Najprej hvala Pii na logističnem področju, pa seveda vsem ostalim za družbo..
Je kar pasalo malce bolj "na izi", po včerjšnjem dirkanju po Bledu.

Glede na vikendaško udeležbo TF ekipe, se nas je zbralo pričakovano število zagnancev. Na novo sem spoznal Natašo ( H2O ), ki je dokazala, da zelo prepričljivo sodi v našo družbo.

Nakateri smo končali ( že ) v Kosezah, pole pa še malce poanalizirali v lokalnem bufetu, nato pa domov na zasluženo kosilo.

Lep dopoldanski trening, ki naj ostane tradicija

2x LP
Uporabniški avatar
 Barb
ero napisal/-a:Barbina čokoladna bomba,.....

......ki se kliče Bajadere :wink: (da vas še kaj naučim)
Uporabniški avatar
 lojzeP
sem vam zelo privoščil - ste si zaslužili

za druge pa vamo kako je ( drobtinice PRESS ) :D

2x LP
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Lepo je videti, da se tradicija nadaljuje in da ne zamre.Upam, da ste se imeli v redu.No ja saj je razvidno predvsem iz ERO-tove fotke, da cukr nikakor ni padel, kar je pa zasluga Barb vsaka ji časti za ohranjanje gligogenskih rezerv.Ja če ne bi bil razstu od včeraj bi pa mogoče, kaj se ve tudi jaz pribeksljal na iztek kolikršen bi pač bil.V prihodnjič če le ne bo kaj prišlo vmes pa se udeležim tega teka.Saj je vzdušje že tako, da se mora priti.
Vsem en lep pozdrav in se vidimo prihodnjič in to čimprej.
Uporabniški avatar
 Barb
Ja danes zjutraj se nas je zopet zbrala kar prijetna družbica.
Bajsi-oragnizator kao :roll: ,nas je sicer mal razočaral, ker je pač moral še mal odremat in zato je svoj štart prestavil v Koseze.

Pohvalno od Pie&Era&Tobija da so vstali ob tako rani uri,pa čeprav samo za kavo.

Izpred Fužinskega gradu,smo z rahlo zamudo krenili:Bigfrik, Bor, Jos(ki nas samo bere), LojzeP, Pantha Rei,Vito in moja malenkost-na kolesu.

Ker so na začetku izžarevali preveč energije(jezikave :wink: ) sem fante raje zapustila, da se v miru razgovorijo po moško. Sama pa sem odšla po lažji poti,pod Golovcem, da Peruzzijeve, kjer pa me je čakala nova skupina.

Ko sem prišla do "kitajca" sta tam že pridivjala Bigfrik in Jos. Kako se jima je pa mudilo :shock: .

No na Peruzzijevi me je potem pričakala prijetna moška trojka Hermesovcev(Aleš123,Landlord, Runner). Ko smo čakali glavnino iz Golovca, nas je prijazno ogovoril MiroPR, ki nas je seznanil, da je to njegova vsakotedenska trasa. Pohvalno.

Naslednjih nekaj kilomerov mi je pogled počival na "lepotah" moškega dela TF :oops: :P Mi je kr mal pulz narasel :P :wink: Dekleta ne veste kaj zamujate :P .

Na Peruzzijevi smo bili opaženi in ta info je bila brzojevljena v Koseze, zato nas je na Bajerju že čakal naš nepogrešljivi Dpop,ki je poskrbel za okrepčilo. Hvala.

Na poti do Kosez se je pridružila tudi H2O- :cast1: ,ker si bila danes edino dekle, ki si je upalo na pot z moškim delom TF.
Priključil se je tudi Ramond(uupppss :?: -ne vem če je tole povsem prav)

Tu so se poslovili Bor, LojzeP in Vito, pot je pričel že omenjeni organizator Bajsi.
Na Žalah nas je nato zapustil Landlord.
Runner je pot zaključil tako,da jo je mahnil direkt domov-upam samo, da je bilo vse OK :?:

Na cilju nas je ogovoril prijazni gospod, in nas povprašal, če pozanmo mi Matjaža s Fužin,ki tudi teče. Ja seveda, da ga poznamo. Fuchs-ca, a ne :!: :P
Vsi čili in zdravi, z izjemo manjše krvavitve, smo se po raztegu odpravili na neizogibno in zasluženo ana-lizo, kjer so se nam pridružili še H2O-ponovno, Dpop-ponovno in Tmp, Pia&Ero-ponovno, ter Tini.
Dobre volje ni uspel pokvariti niti "tečen" gazda.

Upam, da sem zajela bistvo za tiste,ki vas ni bilo :wink:
Uporabniški avatar
 H2O
:D :D :D :D bilo luštn'. barb, ti si ena zlata punčka, bajaderce bile perfektne!
fantje, VSI PO VRSTI ste prijetni ko 100 vragcev :wink: se vam še kdaj pridružim, pa definitivno se bom mičken manj oblekla :? :wink: :D

lojzep, hvala, za sprejem v vašo druščino, :D dpop, hvala za h2o, :D runner, tebi pa za prijaznost, da si me obveščal kje ste. upam, da je bilo vse ok, ko si nas zapustil?
Uporabniški avatar
 landlord
Barb napisal/-a:Na Žalah nas je nato zapustil Landlord.

R.I.P.

:(
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Tudi 4. tek po PST je uspel. Tokrat brez žrtev orientacije. Številčno je še vedno bolj slab, vendar imam občutek, da je problem samo v časovni zanki. Ko bodo množične tekaške prireditve usahnile, bo PST zaživel.
Bilo pa je seveda prijetno.
Za vse tiste, ki se izgovarjate: Bajsi je prišel s poroke zelo zgodaj zjutraj. In kljub temu odmendral vsaj polovico!
Vidimo se na 5. teku po PST, ki bo nekje v oktobru.
pies: Zaradi Barbine bajadere nisem zmogel cele pizze!
Uporabniški avatar
 H2O
to, da nas/vas je landlord zapustil na žalah, je tud men povzročilo pravi jutranji :shock: :? :( ampak sem u momentu zastopila kako je bilo mišljeno :wink:
kakor koli, lepo, da sva se spoznala, lord :D
Ivy :wink:
Uporabniški avatar
 Barb
landlord napisal/-a:

R.I.P.

Ajme,ajme :bum:
Pa nisem tko mislila :cry:
Sori :roll:
 Nataša

sam da ni trpel :wink:
 dpop
landlord napisal/-a:R.I.P.

Hmmm... ampak v Kosezah je fant deloval zelo anemično
in me je kar malo zaskrbelo...:wink:

1040 Darko

P.S. Sej če je do Žal prišel sam, ga vsaj daleč ni bilo treba "vozit" :twisted:
Uporabniški avatar
 landlord
Bajsi napisal/-a:Helou!
Tudi 4. tek po PST je uspel. Tokrat brez žrtev orientacije.

Bila je ena zrtev orientacije.

Runner je zalutal in si nekako na prehodu cez progo nekje v zajcji dobravi poskodoval krizne kolenske vezi.
Kaj vec vam bo povedal sam, je pa izraz "zrtev orientacije" popolnoma primeren v tem primeru.

:( :( :( :( :(

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA