Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

spela*
Očitno se nikomur ne da odpirati teme. Ajde, pišite sem. :D

Bom jaz tudi.
Moje oklevanje, ali naj se prijavim na 7 ali na 14 km, ni trajalo dolgo. Ko sem izpolnjevala prijavnico, sem namreč videla, da pri teku na 7 km spadam v kategorijo A. :D Kar ni ravno pogosto v mojih letih, ker me ponavadi dajo v kategorijo B ali celo C. :( Medtem ko so tekačice na 14 km tekle v enotni kategoriji. Torej sem se odločila za 7 km. Začela za moje pojme zelo hitro, to pa zato, ker sem pred sabo videla raziskovalca, ki je začel še hitreje, pa se mi je zdelo, da ne bi smela preveč zaostati za njim. No, malo po prvem kilometru sem ga že ujela in prehitela. :)
Glede na kilometrske oznake in končni čas je bil moj tempo precej pod 5 min/km :shock: - sicer je bila proga menda za kakšnih 200 metrov krajša od razpisa, a še vedno to pomeni tempo pod 5'00 (s tem, da je kar nekaj klancev). In približno 3 minute boljši končni čas, kot je bil lani. :D
To mi je prineslo 4. mesto v kategoriji - s tem, da so bile na prvih treh mestih punce, ki so kakih 15 let mlajše od mene. (Ojoj, kako grozno se to sliši - da so 15 let mlajše, pa vseeno niso majhni otročki. :roll: )
Po prihodu v cilj in po nekaj kozarcih vode sem se odločila, da grem še en krog za iztek, in se kar pridružila enemu tekaču (Francu), s katerim sva ubrala lep pogovorni tempo. :D

Čestitke vsem za medalje, predvsem pa Obivankenobiju za 3. mesto absolutno in za osebni rekord na 5 km dan prej v Rovinju! :laola
Da se pofočkam, tudi jaz sem bil tam. :D
In bil zadovoljen. Srečal kar nekaj znanih obrazov in bil celo nekaj minut hitrejši od lani.
Kaj bi hotel še več ? :D
Glede mest pa - če dam enkrat vse od sebe, je sama uvrstitev tako ali tako odvisna od drugih (konkurence), ne od mene. :D :D :D
primus
Najprej, Špela, hvala za čestitko :cast:, ter seveda tudi tebi čestitam za veliko izboljšavo rezultata ter 4. mesto... :laola :clap:
Drugače mi je pa tek uspel, bolje kot sem pričakoval, še posebej, zaradi tekme en dan prej v Rovinju... :D 8), no kokrkoli že s časom 26.12 min za pol minute izboljšal svoj PB na tej progi... :D 8) ter seveda preživel lepo popoldne v dobri TF družbi... :laola :TF) :toast:,tako, da drugo leto se zopet vrnem na tale tek... :D 8)
Čestitam tudi vsem ostalim za odličen tek... :clap: :laola

Lp! :wink:
Uporabniški avatar
 tae
Zdaj sem šel gledat svoje rezultate iz tega teka za nazaj. Leta 2009 sem imel najboljši čas na krajši razdalji 26:19, tako da si me nažgal za 7 sekund.
tae napisal/-a:Zdaj sem šel gledat svoje rezultate iz tega teka za nazaj. Leta 2009 sem imel najboljši čas na krajši razdalji 26:19, tako da si me nažgal za 7 sekund.

Jaz sem pa mislil, da si tole razdaljo letel pod 26 min :shock: :roll: :), no kokrkoli že, bi pa verjetno letos bil zanimiv dvoboj, po moje bi zopet šlo za sekunde... :), ja nč, pa drugič, mogoče pa junija v Bevkah... :?: :roll: :wink:
Obivankenobi napisal/-a:
tae napisal/-a:Zdaj sem šel gledat svoje rezultate iz tega teka za nazaj. Leta 2009 sem imel najboljši čas na krajši razdalji 26:19, tako da si me nažgal za 7 sekund.

Jaz sem pa mislil, da si tole razdaljo letel pod 26 min :shock: :roll: :), no kokrkoli že, bi pa verjetno letos bil zanimiv dvoboj, po moje bi zopet šlo za sekunde... :), ja nč, pa drugič, mogoče pa junija v Bevkah... :?: :roll: :wink:

Ja dajta se že enkrat zmenit kje se bosta potolkla...da potem jaz poberem dobiček.
:wink:
kovit napisal/-a:
Obivankenobi napisal/-a:

Ja dajta se že enkrat zmenit kje se bosta potolkla...da potem jaz poberem dobiček.
:wink:

Kva je zdej Kovit, samo na svoj žep misliš al kaj... :-- :D, lahko se pa tudi ti pridružiš zadevi, pa se udarimo vsi trije, pa bo še bolj zanimivo... :) 8) :wink:
quote]
Kva je zdej Kovit, samo na svoj žep misliš al kaj... :-- :D, lahko se pa tudi ti pridružiš zadevi, pa se udarimo vsi trije, pa bo še bolj zanimivo... :) 8) :wink:[/quote]
Seveda, saj to sem mislil... u troje so itak sanje vsakega izmed nas. :)
kovit napisal/-a:quote]
Kva je zdej Kovit, samo na svoj žep misliš al kaj... :-- :D, lahko se pa tudi ti pridružiš zadevi, pa se udarimo vsi trije, pa bo še bolj zanimivo... :) 8) :wink:

Seveda, saj to sem mislil... u troje so itak sanje vsakega izmed nas. :)[/quote]
Ja, če ti tako praviš, bo že držalo... :D :D :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA