Sem v MB nekaj nagovarjala muc-a, da bi šel na 42, da bi imela motivacijo priti pred njim v cilj. Potem se lahko celo leto hvalim s tem

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons
nana napisal/-a:Lep in zelo solidno organiziran maraton. Splog glede na to, da je udeležba bolj skromna (glede na Ljubljano). Mi je pa fajn, ker se ves čas srečuješ z maratonsci (če tečeš 21 in si nekje bolj pri repu)![]()
Sem v MB nekaj nagovarjala muc-a, da bi šel na 42, da bi imela motivacijo priti pred njim v cilj. Potm se lahko celo leto hvalim s temSamo se mi zdi, da ni imel ravno posluha za to
muc napisal/-a:nana napisal/-a:Lep in zelo solidno organiziran maraton. Sploh glede na to, da je udeležba bolj skromna (glede na Ljubljano). Mi je pa fajn, ker se ves čas srečuješ z maratonsci (če tečeš 21 in si nekje bolj pri repu)![]()
Sem v MB nekaj nagovarjala muc-a, da bi šel na 42, da bi imela motivacijo priti pred njim v cilj. Potem se lahko celo leto hvalim s temSamo se mi zdi, da ni imel ravno posluha za to
haha nana, dobra ni kej...![]()
p.s.
muc mora bit tud kakšen vikend doma, ker drugače imajo miši žur
ton napisal/-a:A drugi tudi razumete razpis tako, da 'inostranci' lahko plačamo v nedeljo zjutraj pri prevzemu številk?
raf napisal/-a:bom tudi sam probal tole polovičko, ker pol trase itak že poznam od Čazme in me firbec matra ali je v drugo stran isto tako ravno ,kot v desno.
raf napisal/-a:Cilj in start je pri banu, oziroma prijavni šotor je tudi tam ?
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA