Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

iTkole na hitr. Prbližn ist kt lansklet. Štartnina tokrat ni vsebovala terana, smo ga pa potem tokl več konzumirali na licu mesta.
Vremenske razmere- zelo ugodne:
Pršut - fino fino fino narezan - 'Grča'
Tetranov liker - najboljši je bil od Ines
Teran - prva liga, izvor - ne vem - bil pa je pravi Kraški
Forumovci se ne damo in smo zdržali do konca: 16:15

Tolk za zdaj, slike bodo objavljene v galeriji kasneje...
še nekaj slik

Lp Mirč
Uporabniški avatar
 bojanu
Luštkan tek in predvsem žurka :D Od prizadevnih organizatorjev (poleg iz Štanjela predvsem iz Hruševice) se bi marsikdo lahko še zelo dolgo učil :wink: Prva liga :D

Fotografij je kar precej, a so malo specifične in bodo počakale nekaj dni na hladnem, potem pa jih bo cenzura odobrila (al pa ne) :roll:

OK, naj vam bo: nekaj za občutek od tele dalje
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja kaj naj rečem so veliko povedali že moji predhodniki.Če ne bi dobil danes prevoza za tja v Primorski raj bi pa še zagotovo zagreniti malce lajfa Bobeku, če bi le mogel.
Sama udeležba je bila množična saj nas je bilo skoraj 190 udeležencev, kar ni majhna številka.Seveda so nekateri bili izredno hitri in še enkrat zelo hitri.
Primorci so pokazali zopet kako se streže tem rečem, se pravim takim in podobnim prireditvam.Škoda ker ni bilo danes poleg še recimo LojzP in njemu podobnim.Pršut je bil fantastičnega okusa po samem teku.Da o samem teranu niti ne govorim :lol: :lol: 8) .Naj reče gospod Keber kar hoče dobro kapljivo je treb probati.Če je pa poleg še dober glažek pa bohnedaj, da bi ga zgrešil.Ines nam je zopet pripravila sladek teranov liker in nas popeljala v ta sladki opojni svet terana.Dijo mijo, kak je bilo fantastično in edninstveno.Delček same analize smo imeli, kar po samem teku v zavetišču lovske koče, ki nam je nudil toplo zavetje.Ja pršut pa se nam je topil v ustih, tako je bil dober.Ga pač znajo dobro postrečti, ni kaj.
Ampak ta njihova dobrota se jim bo bogato obrestovala.Če ne drugače pa tako, da bomo naslednje leto prišli v še večjem številu.Vinske kleti sicer ni bilo.Bil pa je pristni teran, ki ti da krila za naslednje teke, ki še sledijo v tem letu in prihodnjem letu.Srečal sem ogromno primorskih tekaških cvetlic, ki so prešerno nazdravljale vsem, ki smo bili tam skupaj.
O dijo mijo, hvala Vlajkotu za varno prispetje do Kranja in seveda do samega starta tekme.Rahlo nam je ponagajal veter, ki je pač tu seveda doma.Saj če ne bi bilo takega vetra, tudi tako dobrega pršuta ne bi bilo.To je čisto razumljivo kajne.No pa o hrani zaenkrat dovolj, da ne bojo ljudje mislili, da smo se nažirali kot prasci pardon.
Ravno tako sem bil z mislimi pri tekačih, ki so obeležili pomemben kulturen dogodek, ki so ga obeležili s tekom, ki so ga počastili Prešernu v spomin.Vsa čast, in slav njim :laola :laola :laola :cast: :cast: :cast: :cast: .Ja tebi LojzP pa pohval, da si spremljal vse te tekaške navdušence, ki so se spoprijeli s to tekaško preizkušnjo.
No pa da se vrnem v sam Štanjelski tek.Vso vožnjo, ki smo jo opravili od Kranja do Štanjela in nazaj nam ni bilo dolgčas.Saj smo imeli dovolj časa za debato o tej in o oni stvari.Bilo je kar nekaj forumovcem iz skoraj vse Slovenije.
Z Vlajkotom sva nadaljeval kratko analizo v Irich pubu.Kjer moram priznati, da sem bil prvičkrat sploh od kar obstaja.In moram reči, da sem se imel kar prijetno.Verjetno je bil to vpliv še iz Primorske.Ves ta njihov veter in prijetno druženje.Terana, kot lansko leto ni bilo v samih flašah.Smo ga pa toliko skromno :oops: :lol: 8) konzumirali v svoje notranje organe.
Za konec koncev pa "glas Tekaškega foruma seže v deveto vas".Ga ni kraja kjer se ne bi pojavilo naše ime.
No toliko za danes.Nekaj bosta povedala še mogoče Ero in Vlajko in še kdo.
Imejte se skrajno lepo še nadaljnih teh par ur, kar jih je do jutri zjutraj.
Ja Miklavž se je dobro odrezal, da nam je podaril vso to kapljico, ki smo jo zaužili na Krasu.
ČAO!
Uporabniški avatar
 Vlajko
Evo še mene, "dijo mijo", kot pravi moj, od danes naprej, prijatelj Tomaž, forumcem bolj znan kot Marathon. Ravnokar sem se vrnil iz zapoznelega martinovanja pri sosedih, le to mi je pripadalo šele po povratku domov, ko sem končno parkiral svoj Lanos. Prej pa sem, kot dežurni šofer "Krstić", ves dan "trpel" ob pogledu, kako moji sovozači uživajo v konzumaciji kraškega terančka.
Pa, da se ne bi komu smilil, vse sem "nadoknadil" pri sosedih, le namesto terana se je pil cviček.
Ne bom govoril o svojem teku, čeprav so me vsi pohvalili, všeč mi je bil t.i. filing, se pravi ves dogodek. Simply, debitiral sem.

Skorajda bi pozabil, Ero, tvoje izredne geste pa ne bom nikoli pozabil. Tega, da si se po svojem uspešnem prihodu v cilj še enkrat vrnil nekaj sto metrov nazaj ter z menoj pritekel do cilja. Hvala in še enkrat hvala.... :D :D

Ines, "jankujem" za tvoj izvrstni teran, predvsem pa tvoj izreden teranov liker. Ti, "dijo mijo" pa, kelnerca iz "Irish puba" te čaka.....

PS: Nataša, odpri "Kilometrina december", da se bom končno lahko "pofočkal", please, please.
Nazadnje spremenil Vlajko, dne 06 Dec 2004, 15:26, skupaj popravljeno 3 krat.
 Lučko
Čestitke Vlajko za tvoje prve "uradne kilometre" :clap: , seveda carice in carji ste tudi ostali udeležeci. :cast:
PS
N'taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, :shock: pa zaboga odpri že kilometražo za december, da človek zabeleži svoje kilometre. Ejejejej :evil: :wink:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Hvala za čestitko, prijatelj Lučko. :D
Pa tudi vsem ostalim, ki so mi že ali pa mi še bodo čestitali za moj "krstni nastop":D :toast:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Lučko :twisted: :wink: a veš kako je bil dober pršut.Se je kar malce skoz vidlo, tako je bil na tenko narezan ravnoprav :lol:.Pol so nam pa prijazni primorci in primorke :lol: ponudili takoimenovani "Kraški eliksir življenja TERAN!".Ma ti povem, kako je pasal. 8) :lol: 8) :lol: 8) Ma je bil občutek fantastičen neponovljiv.Ja Vlajko takole mimogrede še iz moje strani, še enkrat čestitke za tvoj debi oziroma povratek med živimi.Med ljudi ki imajo radi gibanje in naravo sploh.
Skratka naslednje leto moramo ves Tekaški forum preplaviti Štanjelski tek in razformirati ves njihov Teran.
No pa saj se vidimo že na "Pujskovem teku - Dolsko".Tam boš pa Lučko prišel na svoj račun to pa mislim da boš definitivno.
Samo ko boš tekel dijo mijo moraš imeti pred seboj samo to da te v cilju čaka eno veliko prase :lol: :wink: .Takole lepo pečeno in ravno prav hrustljavo in da ti ta vonjava prihaja nasproti in da te nestrpno čaka.Kdaj boš segel po njenem mesku :twisted: :lol: .Ti povem, da boš podrl vse rekorde ko boš tekel tako hitro ha, ha.
Okej se vidjamo tja doli v Dolskem.
Pardon še prej pa se vidimo v Logarski dolini.Kjer bomo skovali načrte za naslednje leto in tako naprej.
ČAO!
Uporabniški avatar
 ero
malce pozno a od srca - štanjelski tek je bil res ena super zadeva. pol ure teka in štiri ure analize - ni slabo :)

čestitke domačinom za s srcem izvedeno in zaključeno prireditev.

če na fotkah opazite modre ustnice - to ni od mraza :wink:

Vlajko - ni blema, še drugič! in hvala za tvojo dobro voljo in šoferske storitve :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA