Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

O maratonu sproti poroča siol: http://www.siol.net/sportal/rekreacija/ ... silna.aspx . Rezultati za polmaraton so znani, prav tako zmagovalec maratona in njegov čas.
Tole sem prilepil v tole temo, zelo zaželjeno bi bilo, da so vsa poročila v eni temi :!: Zato predlagam svetovalcu, da spremeni naslov teme v npr.: 17. LM 2012- POROČILO. Zadeva bo veliko bolj pregledna.

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 vencelj
"13:02: Imamo tudi zmagovalko ženskega maratona! Tudi tam je šla zmaga v Etiopijo. Najboljša je bila Tola Worknesh iz Etiopije. Njen čas? 2;30:40."...in po fotografiji sodeč skupaj z njo tudi naš Mitja Kosovelj.
Uporabniški avatar
 zajc
Danes sem razmišljal, da sploh ne bi šel. Ne zaradi vremena ampak zaradi dejstva da sem en teden nazaj komaj pretekel 3 km (v tempu 6:30 min/km :oops: ). Začel sem rezervirano, prvi krog končal v solidnem času, v drugem pa je prišla do izraza utrujenost, ki me je spremljala cel teden pred maratonom. Kljub težavam sem izpolnil cilj in sem z današnjim nastopom zelo, zelo zadovoljen. Veseli me, da še vedno nisem za odpis 8)

Ob poti sem srečal veliko znanih obrazov, prav tako med tekom, ko so šibali mimo mene kot antilope. Vsem čestitam za opravljeno pot, ker danes le ni bilo tako lahko kot je izgledalo.
bravo bravo vsem , ki ste odtekli :clap: :clap: :clap:

moja situacija je pa bila taka: pri letošnjih "pripravah" - komaj jih lahko tako imenujem :cry: : zadnji del poletja in vse do danes me je zdravje malo po malo puščalo na cedilu, zato sem že konec avgusta opustila misel na 21ko :--( . z možem sva se zato prijavila na 10ko - za to sem vedela, da bi jo z lahkoto pretekla. vendar mi nekako to ni bil izziv, gede na to, da sem zadnja tri leta v LJ tekla polovičko....
no, predvčerajšnjem je mož zbolel :cry: , ostala mi je le še varjanta, da se v LJ odpravim s kolegico. ja, tudi z njo nisem "imela sreče", ker me je danes zjutraj malo pred šesto klicala, da ne gre! in sem tudi jaz ostala doma!!!!!

ko sedaj berem komentarje in gledam slike in posnetke mi je po eni strani kar malo žal. vendar - vsaka stvar je za nekaj dobra!!!! verjamem, da bo še veliko prilik za dober tek, druženje in veselje po pretečenih kilometrih .

čestitke še enkrat vsem današnjim tekačem :laola
Uporabniški avatar
 golfdelta74
zajc napisal/-a:Danes sem razmišljal, da sploh ne bi šel. Ne zaradi vremena ampak zaradi dejstva da sem en teden nazaj komaj pretekel 3 km (v tempu 6:30 min/km :oops: ). Začel sem rezervirano, prvi krog končal v solidnem času, v drugem pa je prišla do izraza utrujenost, ki me je spremljala cel teden pred maratonom. Kljub težavam sem izpolnil cilj in sem z današnjim nastopom zelo, zelo zadovoljen. Veseli me, da še vedno nisem za odpis 8)

Ob poti sem srečal veliko znanih obrazov, prav tako med tekom, ko so šibali mimo mene kot antilope. Vsem čestitam za opravljeno pot, ker danes le ni bilo tako lahko kot je izgledalo.

kaj pa je narobe? kaj te matra?
Uporabniški avatar
 pajo
Noro dobro! Bila je še zjutraja dilema kaj natakniti na noge... Asics Hyper ali Asics GTX Morioko. Odločil za Hayper in zadetek v polno. Lepo počasi enakomerno v družbi brata. Edina težava se je pojavila pri Plavi laguni ko je malce zabolela desna mečna mišica. Po raztegovanju še do cilja in ura je pokazala za približno 8 minut najhitrejši tek do sedaj na 21 km. Vreme me ni nič motilo vodo (toplo) sva imela za vsak slučaj sabo v mehu in to je to. Zadovoljen kako pa drugače. :laola Čestitke vsem, ki se niso ustrašili vremena.
Uporabniški avatar
 ris9
Odstopu na polovički... Bi obrnu za 24ur nazaj čas, da bi se lahk "prepisal" na krajše razdalje :D :D
Uporabniški avatar
 mojchka
Na Goriškem smo se po včerajšnjih povodnjih zbudili v jutro, ki nam je bolj pogodu; burja in razmeroma topel zrak.
A že na Rebrnicah se je vse obrnilo; še sreča, da me je v LJ peljal mož, sama bi verjetno vozila 20 km/h in bi bila tako napeta, da bi se mi vse mišice zavozlale v krče.
Brrr, samo ob pogledu na sneg me je zeblo!!!
Vendar pa.. saj sem minulo zimo ničkolikokrat tekla, ko je bilo še hladneje, tudi v burji!!! Kaj nam bo teh par snežink :--
Vseeno smo s kolegicami na štartu jamrale in jamrale, kako je mraz, pa mokro, pa...
Smo letos štartali v krajših časovnih razmakih? Se mi zdi, da smo kar hitro začeli...
Potem pa... kaj čem rečt? Sem tekla..
po treh km odvrgla palerinco in celo vroče mi je bilo.
Navijači so bili krasni, sem mislila, da jih bo vreme odgnalo, pa jih je bilo mogoče le malenkost manj kot lani...
Tempo sem držala kar lepo konstanten, pojedla sem oba gela, povsod pridno pila in je šlo po planu. Sploh ne vem več, kaj se mi je motalo po glavi...
V cilj sem kar precej pospešila (zaradi fotografov, seve :lol: ), pa so me hitro začeli grabiti krči :cry:
So pomagale borovničke na enem štantu (ne smem povedat, kje :wink: ), potem pa obara pri "sponzorju"...
Pohvaliti moram moja dva fanta, sta se brez mene lepo zabavala, potem pa potrpežljivo čakala blizu cilja in segrevala avto za mamo-zmrzljivko :-)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA