- 07 Mar 2007, 19:33
Pozdravljeni!
Jst mam pa nekaj vprašanj. Težak sem 93kg visok 177cm (vem mal velik kg
) in star sem 16 let
. No sedaj me pa zanima glih včeraj sm se odloču da bi rad shujšal 15-20kg v roku 2h 3h let in da bi pretekel 21km (mali ljubljanski maraton) z 1-2 leti treninga. In me zanima kakše so možnosti da bi se lahko udeležil maratona čez 1 ali čez 2leti. Dones sem začel z treningom ki je napisan tukaj ( http://www.tekaskiforum.net/viewforum.php?f=16 ) seveda sm šele na prvem treningu kajti začel sm danes
.
Moram povedat da je bil edini problem na treningu (35min teka 10min počitka-pretekel sem približno 4-5km) tale da so me bolela meča
ja vem to je pr začetku zmeraj moj oči se morm pohvalt
je športnik in pol star 43leta ima za sabo 400-450 tekem (triatlon,tek...) je triatlonc in se je ze udeležil 6dmih ironmanov na madžarski je pa tudi bil med prvimi 50timi v skupni
no dost o mojem očetu no in on mene ze kar nekaj časa tera naj grem tečt..
pravi da so prvi tedni najtežji dokler ne prebrodem krize..
sm treniral že kar nekaj športov 3leta triatlon, 1mesec rokomet
in 2meseca karate
... in to je ze kar dolgo nazaj tok da sem spet brez kondicije in bi rad pršu na vrhunec svoje kondicije moram priznati da tudi boleham za astmo.. no zj sm pa čisto zgrešu temo
no taglavno kar me zanima je če bi mi po teh načrtih uspelo v 1em ali 2h letih prelaufati 21km mogoče celo 42 čez 3leta če bi se redno držal teh navodil?
in kaj mislite a sm zmožn z tolkimi kilogrami?
P.s.: Vem da so malo visoki cilji samo vem da z trdo voljo se vse da
no upam da razumete kaj mislim povedat in vprašat
LP
GOBA
Jst mam pa nekaj vprašanj. Težak sem 93kg visok 177cm (vem mal velik kg

Moram povedat da je bil edini problem na treningu (35min teka 10min počitka-pretekel sem približno 4-5km) tale da so me bolela meča

pravi da so prvi tedni najtežji dokler ne prebrodem krize..
sm treniral že kar nekaj športov 3leta triatlon, 1mesec rokomet

no taglavno kar me zanima je če bi mi po teh načrtih uspelo v 1em ali 2h letih prelaufati 21km mogoče celo 42 čez 3leta če bi se redno držal teh navodil?
in kaj mislite a sm zmožn z tolkimi kilogrami?
P.s.: Vem da so malo visoki cilji samo vem da z trdo voljo se vse da

no upam da razumete kaj mislim povedat in vprašat
LP
GOBA