tradicionalni teki po okoliljubljanski Poti spominov in tovarištva

Moderatorji: pegaz, Vlajko, Bajsi

#101324
Helou!
Berem, da se je nekaj nadebudnežev ustrašilo, da letos pred ljubljanskim maratonom ne bo kondicioniranja po tradicionalnem PST-ju. Pomota!
NM Bajsi najavlja 21. tek po PST z namenom preverjanja utrjenosti pred zloglasnim ljubljanskim maratonom. Da si ne bo kdo preveč izmučil teden prej, NM Bajsi uradno najavlja tokratni tek 14.10.2007 ob 9.00 zjutraj s parkirišča ob fužinskem gradu. Zberite se kakšnih 15 minut preje.
NM Bajsi se tudi tokrat odpoveduje organizaciji, predvsem, ker meni, da je kar nekaj takih, ki so se topogledno že izkazali. Pa tudi, tekoči in napovedani dogodki mu to preprečujejo.
Se pa bo potrudila, da vas požene v tek!
Nazadnje spremenil Bajsi, dne 09 Mar 2008, 10:29, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Miha65
#101334
Hm.... Bajsi, sicer se osebno se ne poznava, morda se bova pa v porodnisnici srecala (in spoznala). Moja Urska ima pa se ene tri tedne "to go"... Upam da je ne bo kaj prehitel!

Ampak za tale tek si bom pa ze vzel tiste dve urci. A se ne strinjas. Moja draga bo prav vesela, da se mal spucam.

Pa se, da se koncno predstavim clanom TF, ker se do sedaj se nisem. Kaj pa vem... nisem nasel prave volje ali pa prilike...heh, vse se da nadoknadit.

In takole, za zacetek, bi pa dal se nekaj za skupno analizo... Ce ste za to. Tokrat ne bo sthrudla, ceravno tudi izpod mojih rok nastajajo slastne stvaritve...ampak....

....zadnje case tezko usklajujem tek se z enim sportom, ki me goni ze veliko let - ribolov na morju. In stranski produkt so velike ribe, pravzaprav zubatci, prava specialiteta...in doma jih nekaj pociva na ledu (lastna trgatev s sirnih morskih poljan).... in ce se zorganiziramo (menda Bajsi to obvlada)...ga specemo nekje (?? a veste za kak dober plac, gostilnico, etc...) in ga v polno zanaliziramo. Kolicina...ni blema, prevec jih je :-)


Imejte lep dan!
Uporabniški avatar
 Bajsi
#103300
Helou!
No, upam, da ne bo vse skupaj padlo v vodo!
Uporabniški avatar
 Bajsi
#103417
Helou!
No, ljubitelji PST-ja in modrih kač, zaženite že tole prireditev.
Da mi ne bo potrebno, med previjanji, preverjati ali se kaj dogaja.
Uporabniški avatar
 zlopi
#103468
Bajsi napisal/-a:Helou!
No, ljubitelji PST-ja in modrih kač, zaženite že tole prireditev.
Da mi ne bo potrebno, med previjanji, preverjati ali se kaj dogaja.


Hoj,

mislim da tekačev ne bo težko najti :arrow: znajo pa se pojaviti težave pri organizaciji :roll:

Lahko pa imamo vse potrebno s seboj in okrepčevalnice niso potrebne 8)


Lp, zlopi
 nana
#104111
Mogoče bo tole malo izven konteksta, a bom vseeno probala... Danes sem prvič tekla po PST od Polja proti Žalam in se v BTC-ju zgubila :oops: Mi lahko prosim kdo napiše, kje se PST nadaljuje, ko prečkaš Leskoškovo ali Bratislavsko (? zraven je en kup avto salonov, med drugim tudi Kia in Toyota) - ker ni nič označeno. Ugotovila sem, da je verjetno narobe, če se gre naravnost v BTC. Sem šla nazaj in za prehodom desno, pa se tudi kar naenkrat vse konča. :wink: Pa ugledala sem ene bloke, morda na Clevelandski... Torej? :shock:
Nazadnje spremenil nana, dne 05 Okt 2007, 17:48, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 zlopi
#104112
nana napisal/-a:Mogoče bo tole malo izven konteksta, a bom vseeno probala... Danes sem prvič tekla po PST od Polja proti Žalam in se v BTC-ju zgubila :oops: Mi lahko prosim kdo napiše, kje se PST nadaljuje, ko prečkaš Leskoškovo ali Bratislavsko (? zraven je en kup abto salonov, med drugim tudi Toyota) - ker ni nič označeno. Ugotovila sem, da je verjetno narobe, če se gre naravnost v BTC. Sem šla nazaj in za prehodom desno, pa se tudi kar naenkrat vse konča. :wink: Torej? :shock:


... poglej tukaj: http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.php?t=1267

Lp, zlopi
 nana
#104113
Sliko iz interneta imam, pa se ne vidi dobro, kje sem falila. Sem pa popravila opis, kje se mi je vse končalo. Lahko prosim še enkrat prebereš?
Uporabniški avatar
 Wega
#104134
Edini pametni zemljevid, ki ima vpisan tudi PST sem našel na <a href=http://turizem.gis.ljubljana.si/web/profile.aspx?id=MOL_Turizem@Ljubljana&cu>temle naslovu </a>
sicer je pa takole:
Iz žal čez Jarško cesto na ulico Hermana potočnika, kjer se PST odcepi takoj na levo (nasproti na desni sta Križna in Stara slovenska ulica) Potem j e med bloki še kar dobro označeno in prideš vse do šmartinske, točno nasproti Žita. Tuje malo tricky, domnevam da si šla ob Šmartinki levo pa v BTC, v resnici pa moraš desno proti obvoznici in tam skoraj čisto ob obvoznici (vzporedno je "slepa" Bratislavska, kjer so parkiranimkamioni in podobno) greš mimo končne postaje sedmice, dokler ne zaviješ na desno in se pridružiš Bratislavski ulici - pa ne dolgo. Ona nadaljuje proti Koloseju, ti pa jo prečkaš in greš na s peskom označeno pot, kjer se boš znašla dalje.

(edit) šELE SEDAJ SEM BOLJE PREBRAL kje si falila: Ne, bratislavsko prečkaš precej pred Leskovškovo. Če štejemo od obvoznice je to ena tretjina poti do Leskovškove ulice (in Toyot in ostalega še vidiš ne) Res pa je, da potem prideš spet do Leskovškove, nekaj metrov tečeš po njej (vzporedno, pa ne čisto poleg obvoznice) potem pa leskovškova zavije pravokotno od obvoznice proti industrijski coni, ti pa nadaljuješ naprej vzpotredsno z obvoznico - do nezavesti ;) namreč ko se odcepi obvoznica za na Dolenjsko zavije tudi PST in spet vzporedno dalje....
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
#104138
Pozdrav!
nana napisal/-a:Sliko iz interneta imam, pa se ne vidi dobro, kje sem falila. Sem pa popravila opis, kje se mi je vse končalo. Lahko prosim še enkrat prebereš?

Tam od vojašnice Komandanta Staneta greš proti Šmartinki, ki jo prečkaš na semaforju in greš potem levo proti blokom in zaviješ med njih in slediš talnim ozankam in drogovom. Tja do Žal moras malo šnofat kam gre pot. Lahko pa jo nažgeš na semaforju kar naravnost ob cesti in tudi prideš do Žal na levi.
Morda ni na odmet ideja, da se zapelješ po trasi s kolesom. Je malo manj boleče, kakor tekati v napačne smeri. :)

lp, oranzni slon
 nana
#104176
Hvala vsem za odgovore :)

oranzni_slon napisal/-a:Morda ni na odmet ideja, da se zapelješ po trasi s kolesom. Je malo manj boleče, kakor tekati v napačne smeri. :)

lp, oranzni slon


Se popolnoma strinjam. Sploh je bilo zoprno, ker sem si hotela malo zmerit razdaljo in čas, potem mi je šla pa vsa energija v nič. :roll:

Se bom oborožila z vašimi navodili in s kolesom odbrzela pogledat, kje se nadaljuje. :)
 marjan
#104223
Sem za, pridem :D

lp
Marjan
Uporabniški avatar
 softi
#104263
Verjetno pridem, še bolj verjetno pa, če pride še kateri izmed Zen sekcije.

Zen pipl junajt :wink: !

lep dan
N.
Uporabniški avatar
 Laufer
#104296
Se z veseljem priključim ZEN sekciji. :lol:
Uporabniški avatar
 Wega
#104332
Kakšen tempo pa ima ZEN sekcija?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA