Tako, kot večina sem tudi jaz začel z muziko v ušesih. Čez čas sem začel teči v družbi, ter nekajkrat pozabil vzeti predvajalnik sabo...uživati sem začel ob zvokih narave/utripu mesta in res, veliko bolj sporščujoč občutek po teku. Sedaj vem, bil je kortizol<---

.
Je pa res, da me je določena glasba dodatno motivirala med tekom, npr. kakšen Rocky theme song
Nekako se celo strinjam s prepovedjo uporabe glasbenih predvajalnikov na prireditvah, če so ogrožena življenja pač naj bo prepovedano.
Na voljo so celo programi, s katerimi tekaški zagnanci svoje glasbene zbirke sortirajo po številu udarcev na minuto.
Kdo ve kateri so in kje bi se jih dalo dobiti?
Tekačem, ki imajo radi glasbo, pa zdaj ne da miru bolj praktičen problem, ki še čaka na tehnično rešitev. Eden od prizadetih se je na na spletni strani runnersworld.de pritoževal: »Ne vem, kaj je narobe z mojimi ušesi, ampak na njih se nobene slušalke ne obdržijo.«
...neumnost, tukaj je čisto preprosta in poceni philipsova "tehnična rešitev", pa še veliko jih je...
p.s. Ker usoda ni hotela, da bi iPod Nano ostal pri meni, je odtaval s svojimi majhnimi nogicami v neznano, prodajam kar je ostalo od njega. Enkrat rabljeno srajčko ki ji rečejo tudi "
Griffin Streamline iPod Nano 3rd Gen Armband".
Če je kdo zainteresiran Zs-me (20€).