-  01 Avg 2012, 10:36
					 #284967
						        
										
										
					
					
							Se strinjam, da je Tabasco kot kamilice, v primerjavi z "resno" hudimi feferončki in omakcami iz njih... mi je pa dober in ga rad uporabljam, sploh na pizzi... ampak hud pa ravno ni kaj pretirano. 
Enkrat sem dobil ene male rumene feferončke - ko sem jih spasiral v omakico so bila eterična olja tako močna, da so hlapi napolnili celo kuhinjo in kdor je stopil notri je v trenutku začel jokat in kašljat... pravi strup... omakca z malo oljčnega olja in soli pa je bila dobra, samo uporabljat jo je bilo treba v homeopatskih dozah... 
 
A sta navdušenje nad chilliji in tekom kakorkoli povezana?
					
										
																										
                Enkrat sem dobil ene male rumene feferončke - ko sem jih spasiral v omakico so bila eterična olja tako močna, da so hlapi napolnili celo kuhinjo in kdor je stopil notri je v trenutku začel jokat in kašljat... pravi strup... omakca z malo oljčnega olja in soli pa je bila dobra, samo uporabljat jo je bilo treba v homeopatskih dozah...
 
 A sta navdušenje nad chilliji in tekom kakorkoli povezana?
 
	 
	 
	     
  
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
 
 


 . Bomo drugo leto probali še kako drugače.
 . Bomo drugo leto probali še kako drugače.







 
  Jaz sem začel s parimi sadikami, letos pa jih je na njivi že dobrih 400. Gojim pa vse od Jalapenotov do Morug. se pravi od 10k SCU do 2M SCU
 Jaz sem začel s parimi sadikami, letos pa jih je na njivi že dobrih 400. Gojim pa vse od Jalapenotov do Morug. se pravi od 10k SCU do 2M SCU  . Rodijo pa kljub suši in vročini izredno dobro, tako da imam kar nekaj robe viška. Če se komu zaželi svežih mi lahko piše na: za.cilije/@/gmail.com (brez "/" znakov).
. Rodijo pa kljub suši in vročini izredno dobro, tako da imam kar nekaj robe viška. Če se komu zaželi svežih mi lahko piše na: za.cilije/@/gmail.com (brez "/" znakov).