- 01 Avg 2012, 10:36
#284967
Se strinjam, da je Tabasco kot kamilice, v primerjavi z "resno" hudimi feferončki in omakcami iz njih... mi je pa dober in ga rad uporabljam, sploh na pizzi... ampak hud pa ravno ni kaj pretirano.
Enkrat sem dobil ene male rumene feferončke - ko sem jih spasiral v omakico so bila eterična olja tako močna, da so hlapi napolnili celo kuhinjo in kdor je stopil notri je v trenutku začel jokat in kašljat... pravi strup... omakca z malo oljčnega olja in soli pa je bila dobra, samo uporabljat jo je bilo treba v homeopatskih dozah...
A sta navdušenje nad chilliji in tekom kakorkoli povezana?
Enkrat sem dobil ene male rumene feferončke - ko sem jih spasiral v omakico so bila eterična olja tako močna, da so hlapi napolnili celo kuhinjo in kdor je stopil notri je v trenutku začel jokat in kašljat... pravi strup... omakca z malo oljčnega olja in soli pa je bila dobra, samo uporabljat jo je bilo treba v homeopatskih dozah...

A sta navdušenje nad chilliji in tekom kakorkoli povezana?