prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
Uporabniški avatar
 klatez
Mene pa jutri žal ne bo! :evil:
Višja sila - družinske obveznosti pač...
Raje ne bom nič več napovedoval, bom pa spremljal to temo in se ob prvi priliki pridružil.
Imejte se fajn!
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
50cent napisal/-a:...upam, da nam neboš s palicami diktiral tempo, tako kot pastirček svoje ovčke s šibo...
Ja kaj si pa mislo :?: drugače grem rajši brez palic :!:

50cent napisal/-a:...bom pa vzel denarnico zraven...
To se itak razume ... pa polno :wink: saj Bellevue je zaprt.

Brez heca :rol:
Uporabniški avatar
 50cent
No pa smo preživeli vzpon do Bellvija :) .
Nabralo se nas je kar nekaj(cca12), družba fantastična, vreme super, tempo pohoda zelo primeren zame :oops: .
Barve TFa pa sva zastopala ZdravkoC in jaz, ter Areh, ki pa je bolj kolesar po duši.... :lol:
Skratka....ZdravkoC hvala za "prvo pomoč", ki je bilo v obliki pločevinke, na kateri je pisalo Zlatorog :cast1: (meni pa se je čudno zdelo zakaj tako počasi hodiš, potem pa se je izkazalo, da imaš poln nahrbtnik piva :rol: )...naslednjič vzamem jaz nahrbtnik s seboj in "municijo".
Areh, da neboš pozabil "pripopat" linka s slikami, da še drugi vidijo kako lušno je bilo :).....pa tvojega pasjega sina 8)
Vin, hvala za prevoz, pa "rdečko" :)
Upam, da še kdaj to ponovimo :D
Uporabniški avatar
 areh
50 cent, nč bat-to "ponavljamo" vsako nedeljo ob 10:00. Danes nas je bilo 12 :shock: No, spoznal sem druga dva tekača iz tega foruma-Zdravkota in 50 centa, ki sta v redi deda, tak ko sn si mislo. No, na kolesarskem forumu je zaenkrat objavljena le ena slika in sicer tale, na kateri smo ravno mi trije. Takoj se vidi katera dva sta po defoltu tekača in kdo je kolesar na "občasnem" delu na TF. :lol:
Slika
Drgače pa prilagam še link iz kolesarskega foruma , kjer se meimo za peš vzpone na Pohorje- Brez skrbi, za nedeljske klasike pa bom jaz itak poskrbel da bo še tu objava.
Drgač pa izlet klasično štajerski: na vrhu pivo(Zdravko, faca si) spodaj pa vino(Vin, hvala). :lol:
lpA
ps tu je link, kjer bodo tudi slike od Treka:

http://www.bicikel.com/sl/forum/?thread_id=4728&p=33
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
50cent napisal/-a:...meni pa se je čudno zdelo zakaj tako počasi hodiš...
In to si moral vsem povedat? Sedaj si me pa izdal... ali pa so vsi že itak vedeli :?: ... doma sem pa rekel, da grem laufat :ignore: Zagotovo mi bo sledila kazen :bum:
Areh napisal/-a:...zaenkrat objavljena le ena slika in sicer tale, na kateri smo ravno mi trije
Lepa slikca, v ozadju pa morje. Mislim, da se čisto na robu vidi celo Ankaran (al' pa je dreva napoti).

Pubeci, to bo treba večkrat ponovit.
Uporabniški avatar
 klatez
:bum:
Uporabniški avatar
 50cent
ZdravkoC napisal/-a:In to si moral vsem povedat? Sedaj si me pa izdal... ali pa so vsi že itak vedeli :?: ... doma sem pa rekel, da grem laufat :ignore: Zagotovo mi bo sledila kazen :bum:

Pubeci, to bo treba večkrat ponovit.

Upsss... :ignore: 8)

Definitivno... :lol:

Ampak vseeno velja.... :pivo:
Uporabniški avatar
 50cent
klatez napisal/-a::bum:

Ja ja Klatež, kar daj se :twisted: :D
Uporabniški avatar
 areh
Pa saj bo še dolga zima in mnogo lepih nedelj. Počakte, da bo sneg vrglo, takrat je šele lepo. Samo takrat ga gor pičimo po stari fiski, kjer ni smučarjev. Sam takrat bota mogla pozait na pajkice in teniske :lol: .
LpA
Uporabniški avatar
 50cent
Naju boš pa ti neso gor :rol: , da si neboma tenisk umazala 8)

Malo heca.... ko vrže snega grete gor do vrha al "samo" do Lukeja na Rum z čajem? 8)
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
areh napisal/-a:... takrat bota mogla pozait na pajkice in teniske ...
Nikoli. Brez hlač, pa še bos, to pa ne. Te je ja zima, čuj. :shock:

Brez heca, na drugi fotki pa se dobro vidi slovenska obala. Samo Umag je v megli. Upam, da Predrag (iz Umaga) tega ne bere :wink:
Uporabniški avatar
 areh
50cent napisal/-a:..

Malo heca.... ko vrže snega grete gor do vrha al "samo" do Lukeja na Rum z čajem? 8)

..če gremo po stari fiski, sploh ne vidimo Lukeja. Do vrha ni nobenga bifeja :? , tako da gremo vedno do konca alpa nč. Sam ponavad se kar preoblečemo pa nazaj dol. Sej veš, da ne bojo žene čakale z govejo župo doma... :wink:
lpA
Uporabniški avatar
 50cent
Lahko bi imeli "bife" v nahrbtniku 8) .... Areh, jaz nevem zakaj se ne učiš od izkušenejših...(ZdravkoC :ignore:)....
Drugače pa sem danes zvedel, da v Nedeljo delam tako, da se bom kar danes opravičil za izostanek in že kar vidim, da ko bom videl slike se bom tudi jaz kot Klatež :bum: .....

Sem pa v Petek in Soboto fraj......tako da če bo komu naj pove tu gor pa se malo zorganiziramo :D

Lp
Uporabniški avatar
 areh
Glej na kolesarski forum , eni hodijo vsak dan.
lPA
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA