50cent napisal/-a:...upam, da nam neboš s palicami diktiral tempo, tako kot pastirček svoje ovčke s šibo...Ja kaj si pa mislo

50cent napisal/-a:...bom pa vzel denarnico zraven...To se itak razume ... pa polno

Brez heca

50cent napisal/-a:...upam, da nam neboš s palicami diktiral tempo, tako kot pastirček svoje ovčke s šibo...Ja kaj si pa mislo
50cent napisal/-a:...bom pa vzel denarnico zraven...To se itak razume ... pa polno
50cent napisal/-a:...meni pa se je čudno zdelo zakaj tako počasi hodiš...In to si moral vsem povedat? Sedaj si me pa izdal... ali pa so vsi že itak vedeli
Areh napisal/-a:...zaenkrat objavljena le ena slika in sicer tale, na kateri smo ravno mi trijeLepa slikca, v ozadju pa morje. Mislim, da se čisto na robu vidi celo Ankaran (al' pa je dreva napoti).
ZdravkoC napisal/-a:In to si moral vsem povedat? Sedaj si me pa izdal... ali pa so vsi že itak vedeli... doma sem pa rekel, da grem laufat
Zagotovo mi bo sledila kazen
![]()
Pubeci, to bo treba večkrat ponovit.
areh napisal/-a:... takrat bota mogla pozait na pajkice in teniske ...Nikoli. Brez hlač, pa še bos, to pa ne. Te je ja zima, čuj.
50cent napisal/-a:..
Malo heca.... ko vrže snega grete gor do vrha al "samo" do Lukeja na Rum z čajem?
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA