50cent napisal/-a:...upam, da nam neboš s palicami diktiral tempo, tako kot pastirček svoje ovčke s šibo...Ja kaj si pa mislo
50cent napisal/-a:...bom pa vzel denarnico zraven...To se itak razume ... pa polno
Brez heca

50cent napisal/-a:...upam, da nam neboš s palicami diktiral tempo, tako kot pastirček svoje ovčke s šibo...Ja kaj si pa mislo
50cent napisal/-a:...bom pa vzel denarnico zraven...To se itak razume ... pa polno

(meni pa se je čudno zdelo zakaj tako počasi hodiš, potem pa se je izkazalo, da imaš poln nahrbtnik piva
)...naslednjič vzamem jaz nahrbtnik s seboj in "municijo".
50cent napisal/-a:...meni pa se je čudno zdelo zakaj tako počasi hodiš...In to si moral vsem povedat? Sedaj si me pa izdal... ali pa so vsi že itak vedeli
Zagotovo mi bo sledila kazen
Areh napisal/-a:...zaenkrat objavljena le ena slika in sicer tale, na kateri smo ravno mi trijeLepa slikca, v ozadju pa morje. Mislim, da se čisto na robu vidi celo Ankaran (al' pa je dreva napoti).
ZdravkoC napisal/-a:In to si moral vsem povedat? Sedaj si me pa izdal... ali pa so vsi že itak vedeli... doma sem pa rekel, da grem laufat
Zagotovo mi bo sledila kazen
![]()
Pubeci, to bo treba večkrat ponovit.

areh napisal/-a:... takrat bota mogla pozait na pajkice in teniske ...Nikoli. Brez hlač, pa še bos, to pa ne. Te je ja zima, čuj.
50cent napisal/-a:..
Malo heca.... ko vrže snega grete gor do vrha al "samo" do Lukeja na Rum z čajem?
)....
.....
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA