Bo, bo,..... Brez problema.
No pa smo odtekli tudi v današnjem oblačnem vremenu, v malo spremenjeni postavi. Tokrat sem bil sam z dvema prekaljenima in nabrušenima tekačicama (riba in Katja), ki sta me provocirala celo pot. Vmes malo potarnala, kako je težko, a ni jih prav nič motilo pri klepetanju. Predvsem ob pogovoru o pljuvanju in razlikami med moškimi in ženskami....
Škoda, da ni bilo lonely-ja. Bi še kakšno pestro in plodno dodal. Tudi še dve "potencialni" kandidatki v teku sta falili. Škoda, po drugi strani pa sreča, ker sem pozabil zamenjati baterijo v fotoaparatu, zaradi obveznega skupinskega sikanja. Tako, da je prenešeno vse na nek drugi dogodek.
@ riba
Naj povem, da smo odtekli tam okoli 11,2 km v zelo prijetnem tempu tam okoli 7,00 min/km, kar je upoštevajoč dejstvu, da smo se prvo polovico proge tako rekoč samo vzpenjali, še kar solidno.
Moram priznati, da sta se obe tekačici izredno izkazale pri vzponu k bolnici (170m višinske razlike v 1,2 km). Na koncu smo celo malo šprintali k vrhu oziroma koncu vzpona. Punci seveda niti malo zadihani!?

Celo jaz sem jo predlagala
 Celo jaz sem jo predlagala  . Ker smo bile 2 ženske sem vedla, da ne bo kak hud tempo. Na vrhu krasni razgledi... vreme spet super...... oblačno z vetrom..... enkratno za tek, ker vročina me sicer ubija
 . Ker smo bile 2 ženske sem vedla, da ne bo kak hud tempo. Na vrhu krasni razgledi... vreme spet super...... oblačno z vetrom..... enkratno za tek, ker vročina me sicer ubija   . Prvič sem tekla po tej progi, spoznala sem pa tudi nekaj zanimivih točk, kajti Arabo je bil odličen turistični vodič (ve tudi to kar se ne sme vedet
. Prvič sem tekla po tej progi, spoznala sem pa tudi nekaj zanimivih točk, kajti Arabo je bil odličen turistični vodič (ve tudi to kar se ne sme vedet   ), po krajšnjicah proti Izoli pa nas je vodila Katja (najprej je zgledalo, da bomo le na kako njivo prišli), potem smo še mal po enem gradbišču tekli in končno prišli na cilj
), po krajšnjicah proti Izoli pa nas je vodila Katja (najprej je zgledalo, da bomo le na kako njivo prišli), potem smo še mal po enem gradbišču tekli in končno prišli na cilj   .
.

.
 . 

, na koncu pa jih je ratalo še preveč zame
 , na koncu pa jih je ratalo še preveč zame   .
. 
 . Žejna sem bila večino poti..... sonce je grelo, vetra tud na žalost ni bilo.......zdaj sem pa fertik.
 . Žejna sem bila večino poti..... sonce je grelo, vetra tud na žalost ni bilo.......zdaj sem pa fertik.