prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 riba
V Radencih bo moja letošnja prva 21.... če bo ratalo :roll: :oops:
Uporabniški avatar
 Arabo
Bo, bo,..... Brez problema.

No pa smo odtekli tudi v današnjem oblačnem vremenu, v malo spremenjeni postavi. Tokrat sem bil sam z dvema prekaljenima in nabrušenima tekačicama (riba in Katja), ki sta me provocirala celo pot. Vmes malo potarnala, kako je težko, a ni jih prav nič motilo pri klepetanju. Predvsem ob pogovoru o pljuvanju in razlikami med moškimi in ženskami....

Škoda, da ni bilo lonely-ja. Bi še kakšno pestro in plodno dodal. Tudi še dve "potencialni" kandidatki v teku sta falili. Škoda, po drugi strani pa sreča, ker sem pozabil zamenjati baterijo v fotoaparatu, zaradi obveznega skupinskega sikanja. Tako, da je prenešeno vse na nek drugi dogodek.

@ riba

Naj povem, da smo odtekli tam okoli 11,2 km v zelo prijetnem tempu tam okoli 7,00 min/km, kar je upoštevajoč dejstvu, da smo se prvo polovico proge tako rekoč samo vzpenjali, še kar solidno.

Moram priznati, da sta se obe tekačici izredno izkazale pri vzponu k bolnici (170m višinske razlike v 1,2 km). Na koncu smo celo malo šprintali k vrhu oziroma koncu vzpona. Punci seveda niti malo zadihani!?
Uporabniški avatar
 riba
Z Arabom in kolegico smo pretekli progo: Izola-Markovec-Gažon-Baredi-Izola :juhuhu: Celo jaz sem jo predlagala :? . Ker smo bile 2 ženske sem vedla, da ne bo kak hud tempo. Na vrhu krasni razgledi... vreme spet super...... oblačno z vetrom..... enkratno za tek, ker vročina me sicer ubija :). Prvič sem tekla po tej progi, spoznala sem pa tudi nekaj zanimivih točk, kajti Arabo je bil odličen turistični vodič (ve tudi to kar se ne sme vedet 8)), po krajšnjicah proti Izoli pa nas je vodila Katja (najprej je zgledalo, da bomo le na kako njivo prišli), potem smo še mal po enem gradbišču tekli in končno prišli na cilj :cast:.
Uporabniški avatar
 riba
Kje bomo juti tekali????
Uporabniški avatar
 IRA
riba napisal/-a:Z Arabom in kolegico smo pretekli progo: Izola-Markovec-Gažon-Baredi-Izola :juhuhu: Celo jaz sem jo predlagala :? . Ker smo bile 2 ženske sem vedla, da ne bo kak hud tempo. Na vrhu krasni razgledi... vreme spet super...... oblačno z vetrom..... enkratno za tek, ker vročina me sicer ubija :). Prvič sem tekla po tej progi, spoznala sem pa tudi nekaj zanimivih točk, kajti Arabo je bil odličen turistični vodič (ve tudi to kar se ne sme vedet 8)), po krajšnjicah proti Izoli pa nas je vodila Katja (najprej je zgledalo, da bomo le na kako njivo prišli), potem smo še mal po enem gradbišču tekli in končno prišli na cilj :cast:.

Kolk je pa tole km?
A boste čez velikonočne praznike kaj tekli??? :twisted:
Tko počas mislim, turistično ... da bi lahko še jaz lovila sapo z vami :P :?: :twisted:

Lupčkaaaaaaaaa na obalo ...
Vas kar vidim pred očmi ... smeha polna skleda :lol:
Uporabniški avatar
 riba
Baje smo pretekli 11,2 km...... vmes pa tudi hodili med njivami (po strmini navzdol) :lol:.

Za velikonočne praznike bomo sigurno tudi kaj tekali ... sam se mormo še zmenit.... Javim pravočasno :)
Ira, če sva dve babi lahko komot diktiramo tempo. Ker sem pa ponavadi v manjšini, pol pa ga fantje :( .

Ti kr pridi, da bo smeha še več.. :P :lol:
Uporabniški avatar
 riba
Današnji trening se je odvijal v dveh delih (popoldanski in bolj večerni). Jaz sem bila prisotna samo na prvem, to je na Bonifiki. Družbo sta mi delala Arabo in prijateljica. Najprej naredili 2 kroga za ogrevanje, nato ogromno tekaških vaj (celo valjali smo se po asfaltu, ker je bila trava še mokra :? ), potem še 2 kroga, nakar nas je Arabo zapustil. Z kolegico sva odtekli še nekaj krogov, ker je bilo tako fajn v vreme, da je blo kr škoda it domov...... Imeli smo 21 stopinj in rahlo burjo..... vroče, vroče je že ratalo :roll:. .... me je tudi sonce že malček ožgalo. Drugič se bo treba mal boljše zavarovat. Zdaj pa še mal kolena čutim...... po mojem je blo preveč skakanja :?
Uporabniški avatar
 riba
aja.... kdaj gremo naslednjič teč (jutri ali v petek)?
Uporabniški avatar
 IRA
riba napisal/-a:Zdaj pa še mal kolena čutim...... po mojem je blo preveč skakanja :?

A ste tisto Arbotovo žabco delali??? :lol:
Uporabniški avatar
 riba
IRA napisal/-a:
riba napisal/-a:Zdaj pa še mal kolena čutim...... po mojem je blo preveč skakanja :?

Kakšna pa je ta žabica??
Smo pa res skakali kot žabe :wink:
Uporabniški avatar
 IRA
riba napisal/-a:
IRA napisal/-a:

Kakšna pa je ta žabica??
Smo pa res skakali kot žabe :wink:

Tisto, ki nam je kazal v Sežani sredi gostilne :lol: 8) :P

Ha ha ha ... ste face, komaj čakam velko noč, da odtečem eno z (ali za) vami :D
Uporabniški avatar
 Arabo
Pa sem spet tu, po nekaj dnevih opravičene delovne odsotnosti.

Res je bil vsaj zame današnji tekaški dan dvodelen. Popoldan sem odtekel še z lonely-jem standardno progo Izola-Koper (Bonifika)-Izola. Obdelala sva malo pretekle tekmovalne teke (lonely Treviso, jaz Vipava). Drugače pa se je verjetno poznala malo utrujenost in veter v prsi, tako da sva odtekla nekoliko bolj počasi (sicer še vedno tempo pod 5 min/km). Pozna se tudi že malo lepše in toplejše vreme. Dogovorila sva se, da bomo odtekli vsekakor še enkrat do konca tedna: jutri ali v petek. V nedeljo nas namreč čaka Maratonina dei dogi v Benetkah (21K).

Moje mnenje je naslednje: Če nameravamo odteči nekoliko daljši ali hitrejši tek, potem je boljše jutri. Če pa ne bomo razpoloženi, pa lahko tudi v petek (vendar bolj turistično in ne na dolgo). Jaz nameravam vsekakor (če mi bo uspelo uskladiti z delom) jutri opraviti intervalni tek na Bonifiki (računam na 10x500m hitro s 500 m normalnega teka + ogrevalni tek in iztek 2x2000m, vmes 2x15 min vaj), kar bo trajalo približno 2 uri. Seveda odpade, če tečemo jutri. Če pa ste zainteresirani,pa opravimo samo prej navedeno, v petek pa še malo turističnega "tako počrjez".
Uporabniški avatar
 riba
Dežuje, tako da me danes ne bo. Če pa slučajno kaj burja zapiha, pa se lahko še čujemo :wink:
Bom pa jutri prisotna za kakršnekoli aktivnosti (hitre al počasne) :lol:
Uporabniški avatar
 riba
Ko smo se danes menili za tek sem izrazila željo, da bi pretekla kak km več kot ponavadi :bum: , na koncu pa jih je ratalo še preveč zame :oops: . Dobili smo se v izolskem avtokampu, tekli ob morju mimo simonovega zaliva do podbelvederja, vzpon na Belveder , proti Strunjanu. Nazaj pa po Parenzani skoz tunelček, kjer sem mal zadihala 8) Strokovnjaki pravijo, da smo naredili 14 km.... jaz sem imela občutek, da jih je blo sigurno 20..... ma moram preverit :!:.
Najlepše potke po strunjanskem hribu..... da bi se kr mal ustavil in opazoval naravo. Sam če bi se ustavla, pol bi rabla taxi za nazaj... tako da sem penzionistično prifurala do kampa :lauf: . Žejna sem bila večino poti..... sonce je grelo, vetra tud na žalost ni bilo.......zdaj sem pa fertik.

Glede Bonifike za jutri... najbrž bom špricala..... ampak sigurno prinesem opravičilo :wink: .
Uporabniški avatar
 IRA
Evo tooooooooo .... je zame najlepšešja proga kar jih sploh je :lol:
Stem, da jaz štartam nekje sredi (l)izole :wink:

Kako tečete čez vikend?
Napište mal, da se psihično pripravim 8) :lol:
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18