Bo, bo,..... Brez problema.
No pa smo odtekli tudi v današnjem oblačnem vremenu, v malo spremenjeni postavi. Tokrat sem bil sam z dvema prekaljenima in nabrušenima tekačicama (riba in Katja), ki sta me provocirala celo pot. Vmes malo potarnala, kako je težko, a ni jih prav nič motilo pri klepetanju. Predvsem ob pogovoru o pljuvanju in razlikami med moškimi in ženskami....
Škoda, da ni bilo lonely-ja. Bi še kakšno pestro in plodno dodal. Tudi še dve "potencialni" kandidatki v teku sta falili. Škoda, po drugi strani pa sreča, ker sem pozabil zamenjati baterijo v fotoaparatu, zaradi obveznega skupinskega sikanja. Tako, da je prenešeno vse na nek drugi dogodek.
@ riba
Naj povem, da smo odtekli tam okoli 11,2 km v zelo prijetnem tempu tam okoli 7,00 min/km, kar je upoštevajoč dejstvu, da smo se prvo polovico proge tako rekoč samo vzpenjali, še kar solidno.
Moram priznati, da sta se obe tekačici izredno izkazale pri vzponu k bolnici (170m višinske razlike v 1,2 km). Na koncu smo celo malo šprintali k vrhu oziroma koncu vzpona. Punci seveda niti malo zadihani!?