iverson napisal/-a:Me zanima če je slayerka kdaj odtekla maraton?! Po takem razmišlanju si dober šele ko odtečeš maraton, pa tudi če na cilju padeš skupaj od izčrpanosti! Potem so vsi tekači burek ki niso pretekli maratona? Kakor se spomni na tem forumu niso vsi pretekli maratona, pa je med njimi veliko takih ki tečejo že dolgo časa ter so recimo na polmaratonu, zelo hitri pa tudi na 10km. Tako razmišljanje pa res ne podpiram.
Vseeno če misliš da zmoreš, ter da ti bo uspelo, kar vztrajaj. Predvsem pazi na poškodbe, ter regeneracijo po dolgih tekih, pa veliko sreče!
Ej Hondaš, da nisi ti malo preresno vzel skupaj!

Zgornjo pisarijo mislim. Vse skupaj je bilo mišljeno v šali vmes pa je kanček moje motivacije.
Preteči maraton mi je še edina neizpolnjena želja, ki je nisem dosegel za časa svojih študetskih let. Ura me ne zanima, glavno je da pridem do cilja v takem stanju, da se potem še sam pripeljem domov.
Ja na forumu je veliko tekačev, ki tečejo odlično na 10 kilometrov, in perfektno na 21. Teh ne bom nikoli dosegel, pa tudi cilj mi to ni. Zame je tek sprostitev po službi, hobi in rekreacija. Tistih par tekem na katerih sem bil do sedaj je bil pa bolj izlet kot tekma - pa še majčko sem dobil povsod.
In ja, vsakega tekača spoštujem. Naj bo 60 metrov pri telovadbi ali pa 100 kilometrov kje drugje. Ne glede na čas. Vsak si zase najde tisto kar mu ugaja. In prav je tako!
Pa smo v stilu prejšnjega foruma zasmetili temo! Uf.
Prideš na Ptuj?