Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 iverson
Vreme poročaj potem kako bo šlo na pomaratonu, jaz sem dan pred Bohinjem pretekel bolj gorskih 20, pa me je močno zdelalo. Predvsem na pulzu se je močno poznalo.
Uporabniški avatar
 Vreme
iverson napisal/-a:Vreme poročaj potem kako bo šlo na pomaratonu, jaz sem dan pred Bohinjem pretekel bolj gorskih 20, pa me je močno zdelalo. Predvsem na pulzu se je močno poznalo.

Jaz bom teden prej opravil daljši tek, tako da to bo telo imelo dovolj časa,da se regenerira in spočije.
 gs1422
iverson napisal/-a:Kdo se je spet oglasil :wink: . Dva dni bo dovolj počitka. Kaj zdaj imaš v načrtu ljubljanski maraton in ne polmaraton?

Heh. Če je pa Toporisic med vrsticami rekel, da sem burek, pa se _slayerka je rekla, da se je zdi veliko. Kaj bo veliko! Štromči je dedc, polmaratoni so za bake, jaz grem na zaresnega.
:lol:

Tako, da do 31 sem že prilezel. Naslednji teden bom odpičil samo dva mala, ker je Ptujski. Potem bom pa prešaltal na 35. Nekje sem prebral, da če preteš 35 bi tudi 42 mogel. Tako, da... :lol:
Uporabniški avatar
 iverson
Me zanima če je slayerka kdaj odtekla maraton?! Po takem razmišlanju si dober šele ko odtečeš maraton, pa tudi če na cilju padeš skupaj od izčrpanosti! Potem so vsi tekači burek ki niso pretekli maratona? Kakor se spomni na tem forumu niso vsi pretekli maratona, pa je med njimi veliko takih ki tečejo že dolgo časa ter so recimo na polmaratonu, zelo hitri pa tudi na 10km. Tako razmišljanje pa res ne podpiram.

Vseeno če misliš da zmoreš, ter da ti bo uspelo, kar vztrajaj. Predvsem pazi na poškodbe, ter regeneracijo po dolgih tekih, pa veliko sreče!
 gs1422
iverson napisal/-a:Me zanima če je slayerka kdaj odtekla maraton?! Po takem razmišlanju si dober šele ko odtečeš maraton, pa tudi če na cilju padeš skupaj od izčrpanosti! Potem so vsi tekači burek ki niso pretekli maratona? Kakor se spomni na tem forumu niso vsi pretekli maratona, pa je med njimi veliko takih ki tečejo že dolgo časa ter so recimo na polmaratonu, zelo hitri pa tudi na 10km. Tako razmišljanje pa res ne podpiram.

Vseeno če misliš da zmoreš, ter da ti bo uspelo, kar vztrajaj. Predvsem pazi na poškodbe, ter regeneracijo po dolgih tekih, pa veliko sreče!

Ej Hondaš, da nisi ti malo preresno vzel skupaj! :? Zgornjo pisarijo mislim. Vse skupaj je bilo mišljeno v šali vmes pa je kanček moje motivacije.

Preteči maraton mi je še edina neizpolnjena želja, ki je nisem dosegel za časa svojih študetskih let. Ura me ne zanima, glavno je da pridem do cilja v takem stanju, da se potem še sam pripeljem domov. ;)

Ja na forumu je veliko tekačev, ki tečejo odlično na 10 kilometrov, in perfektno na 21. Teh ne bom nikoli dosegel, pa tudi cilj mi to ni. Zame je tek sprostitev po službi, hobi in rekreacija. Tistih par tekem na katerih sem bil do sedaj je bil pa bolj izlet kot tekma - pa še majčko sem dobil povsod. ;)

In ja, vsakega tekača spoštujem. Naj bo 60 metrov pri telovadbi ali pa 100 kilometrov kje drugje. Ne glede na čas. Vsak si zase najde tisto kar mu ugaja. In prav je tako!

Pa smo v stilu prejšnjega foruma zasmetili temo! Uf. :D

Prideš na Ptuj?
Uporabniški avatar
 iverson
Ma ja imaš prav, malo preveč sem vzel resno vse skupaj, pa tudi malo narobe zastopil kar si napisal.

Če ti je želja odteči maraton, potem pa kar, saj boš zmogel :wink: . Tudi meni je osebno želja kdaj preteči maraton vendar naj to zaenkrat še počaka. Prvo hočem polmaraton preteči v zame solidnem času. Nato pa še nabirati dodatne km za maraton.
 klopotec
Vreme napisal/-a:Zanimiva stran na kateri lahko najdeš tudi rezultate vseh dosedanjih tekem.

Tudi mojega najboljšega v letu 1995 sem našel tam :)

Me kar mika... :cenz:

Koliko pa si tekel davnega 1995?
Uporabniški avatar
 Vreme
1:43:00; je bil obenem tudi moj najboljši čas na 21km! Spominjam se ga tudi po tem, da nas je v zadnjih 5 km ujela nevihta. Do cilja je potem prenehalo deževat ;). letos izgleda ne bo tako!

Klopotec kako pa si se ti odločil greš v Logersko ali na Ptuj???
 klopotec
Dobro si tekel, dobro.
Jaz tudi grem na Ptuj. V soboto sem bil na nočnem teku v Kobilju. Fajn je bilo, ampak nas je samo ene par vzelo tek dobesedno kot nočni. Vsi drugi so tek končali še po dnevu, zadnji pa smo prišli v cilj že v rahlem mraku. Ampak sem zadovoljen. Tekel sem 5,13 na km. Bil pa sem telesno v slabem stanju. Ponoči sem gledal maraton iz SP in do tedaj nisem spal, potem pa tudi samo ene dve urce. Imam občasno težave s spanjem. Dopoldne sem potem na soncu oblil les za nadstrešek in bil precej časa na nogah. Ko sva prišla z ženo v Kobilje, sem bil ves razsut. Pa sva rekla, greva na eno kavo, ki je sicer ne pijeva. In me je zbrihtala, da sem potem kar lepo tekel.

Včeraj pa sem šel zvečer na počasni dolgi tek. Dve uri sem tekal po gozdovih in travnikih ob Muri. Ta teden bom še dvakrat po ene 8 km, potem pa pred Ptujem dva dni počitka.
Torej vidiva se na Ptuju.
Uporabniški avatar
 Vreme
Recimo, da sem res dobro tekel... včasih.

Tudi sam sem v soboto opravil svoj daljši tek, delno tudi ob Muri :). Tudi mene čakata v tem tedni še samo dva kratka teka, enega sem opravil pred kakšno urco, torej še ostane en počasen tek.

Sam imam iz petka na soboto še eno praznovanje, a glede na to, da eni grdo tečt brez problema tudi po nočnem šihtu, bom tudi sam zdržal. Vsekakor pa ne grem tja postavljat rekordov!

Se vidimo! :TF)
Uporabniški avatar
 marčni zajec
vreme,
že mogoče kaj veš kakšno vreme nas čeka v nedeljo?
(nekako bolj zaupam tebi kot weather underground-u).
Uporabniški avatar
 Vreme
marčni zajec napisal/-a:vreme,
že mogoče kaj veš kakšno vreme nas čeka v nedeljo?
(nekako bolj zaupam tebi kot weather underground-u).

Vreme bo zelo primerno za tek. Temperature bodo zjutraj okoli 15°C čez dan pa nekaj malega čez 20°C. Skratka vročine ne bo. Edino kar nam lahko zagode je možna jutranja megla, katera pa naj bi se do starta že dvignila, seveda če sploh bo! :)
Uporabniški avatar
 zdejan
Vreme, dobro si to uredil.
Uporabniški avatar
 Vreme
zdejan napisal/-a:Vreme, dobro si to uredil.

Ne skrbi saj vroče ti tudi bo :lol:
Uporabniški avatar
 marsn
če bo vroče, pol se bomo lahko tud kopali, hehe
ker majo dolg čas do razglasitev.
lp

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA