Mater ste zbezljal

Zdele definitivno ne bi mogu spiska naredit, kar pa v bistvu niti nima smisla, ker ne bomo šli z busom
Me prou veseli, da vas veseli in bi se veselili skupaj, toda.......
Ne bomo šli drugam, ker potem gremo lahko vedno nekam drugam (mnogo ljudi=še več želja!!!)

Verjamem, da se je komu zahotelo iti, ker bo izgleda zabavna družba ter mnogo štrudeljna (ali pa le klanfamo?...kakorkoli). To je vse kul. Vprašajte se pa, kje ste bili do sedaj in kakšen občutek se poraja v vas, ko uzrete klin ali zajlo ter kako ste reagirali v takšni situaciji
Na sobotnem pohodu bo nekaj metrov takih, kjer bo z rokami treba prijeti oprimek, z nogami pa stati na varnem oz. na "ziher"! Ni navpično in ne prepadno, vendar pa za "nedeljske pohodnike" verjetno prezahtevno. Namenoma nočem nobenega vzpodbujati, ker vas ne poznam v takšnih situacijah! Mogoče niti ne bi bilo fer.....Če bi bil po profesiji gorski vodnik bi prevzel tudi to odgovornost...tko pa je ne morem in nočem! Naj se tisti, ki niso prepričani, glede na zapisano v preteklih dneh, vprašajo in zazrejo malo vase in ugotovijo, če se vidijo v takšni situaciji
Ne vem...se mi zdi, da sem izčrpal vsebino glede te skale, tega prehoda.
Lahko pa povem, da sem bil s sestrco Natašo samo 2x skupaj v hribih in obakrat me je močno presenetila! Zdej vem, kaj zmore in kam bi jo povabil s seboj, prej......hmmm. Moral sem jo videti v dani situaciji in slika je bila jasna, pa čeprav je enkrat celo deževalo ter je blo železja v steni kr neki (mastno,drsi,zebe...bljek)!!
A bi šla ona lahko na Srebrno sedlo? JA!!! (mogoče lahko tisti, ki jo bolj poznate naredite prevod, ki vam koristi za soboto

)
Pa mirno, toplo noč