hoja v hribe in po hribih, pohodi, planinarjenje, uživanje v gozdovih in nad njimi, ...

Moderator: Vlajko

Uporabniški avatar
 mojcej77
Pa ne pozabt na kak štrik, pa ne sam za uno skalo, ampak tud za Pegaza, da ga bo kej nazaj držal, da vm nau pobezlou! (štrtrudli v ruzakih.si) :shock:

lp,

m

pies:Bom sam v mislih z vami - mal preornk turca zame. Mamma knows!!!
Uporabniški avatar
 nada
Kwa pa če opešam :twisted: ?...... A pol me boš pa ti dol vlačla al' kako?

Pismo, a tele novodobne mame nimajo nobenga posla s otročki ... pejd mal' kuhat no :wink:
Uporabniški avatar
 BoF
Ma kašn štrudl... Mesni narezak (vegeterjanci tofu sir), pa kos kruha, pol čukulade pa mau vode. (pa ajzenponarčka obvezn!) Amen! Zej bi pa še štrudl u luft vlačil...

Glede štrika za kakšn hilf pa en gri-gri pa par karabinov mam jst zmer sabo.

Ampak kje bi se analizo dal opravt... To me bol matra! Gurmansko veselje po navkrebrnem naporu. Kam po skorajda huronskem boju s hojo navpik? Če mal pogruntam, mi tam okoli beznice niso kaj poznane, ma bi se dalo župnika Pavla iz Tunjic poklicat! Moj frend, ki je v dobrih zvezah z Zgornjim, bo ziher vedel, kje se tam okol dobro da sedet dol, pa vilce in nož konkretno in pametno porabit ter odločno trčit s pogledom in najlepšimi željami za prihodnost.

:toast: :drink :beer: :piti: :toast: :rol: :drink :piti: :pivo: :drink :piti: :toast: :toast:
Uporabniški avatar
 športnik
Ok, po vseh napisanh postih in dogovarjanjih in ne vem kaj še vse, po moje najbolj, da greste kakšno lažjo turo. Mislim, da se nekateri vseeno ne zavedajo težavnosti, jih pa želja po vzponu čez Srebrno sedlo vseeno vleče na Planjavo...

Najbolje, da si še enkrat preberete Vlajkovo sporočilo!

Vlajko napisal/-a:Pot vašega izleta mi je znana, zato bom "zadevo" še sam malo "pokomentiral" :arrow: Upoštevajte vsa svarila predhodnih postov ter se res striktno držite smeri, saj boste vse do Srebrnega Sedla hodili po "brezpotju". V megli ali nenadnem poslabšanju se izletu raje odpovejte. :!: Ker vas bo veliko, bo čelada (pri samem "zaključnem poplezavanju" na Srebrno Sedlo ter sestopu od Sukalnika proti Kamniškem Sedlu) kar nujna. Tudi jaz jo imam in bi jo lahko posodil po potrebi. :!: :wink:

PS: Ne bom delal nepotrebne panike, vendar :arrow: ta izlet ne priporočam vrtoglavim planincem pa tudi tistim ne, ki se doslej še niso srečali vsaj s kakšnim železnim pripomočkom. Mimogrede, ob sestopu na Kamniško Sedlo bo tudi nekaj "zajl". :D :roll:

p.s. pa brez zamere!
Uporabniški avatar
 pegaz
športnik napisal/-a:... Mislim, da se nekateri vseeno ne zavedajo težavnosti, jih pa želja po vzponu čez Srebrno sedlo vseeno vleče na Planjavo...

stari - jest mam krila!
8)
športnik napisal/-a:p.s. pa brez zamere!

Športnik, saj imaš prav, hvala obema za dobronamerno svarilo.

Gazda, kaj porečeš? Mamo plan B?
(=štrudel na toplem v Korenčkovem domu v Kamniški Bistrici?)

LL, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 andreya
BoF napisal/-a:Ma kašn štrudl... Mesni narezak (vegeterjanci tofu sir), pa kos kruha, pol čukulade pa mau vode. (pa ajzenponarčka obvezn!) Amen! Zej bi pa še štrudl u luft vlačil...

Kaj pol? Štrudelj ja ali ne? :?: A naj iz jabolk rajši kompot skuham? :twisted:
Uporabniški avatar
 S625X
Ja pa se menda ne boste prestrasil,Matej se je tko potrudil da vas zbere in zdaj oklevate.
Pot je zelo lepa,ce ne najlepsa v Kamniskih alpah in vam jo priporocam,previdnost je pa tako ali tako povsod obvezna.

Uzivajte na gorskem zraku.

Lp
Uporabniški avatar
 BoF
Nč skrbet, sej mate mene zraven. Boste koj na naslovnici... (dobr no... črni humor... :P )
Uporabniški avatar
 Cveto
Pot res ni tako zahtevna. Kar pogumno in seveda previdno.
Tukaj je nekaj slikic priloženih, upam da vas bodo premamile, in boste šli tudi tisti, ki še oklevate!
Jast sem šel to pot že večkrat in je res odlična. včasih grem celo, včasih pa samo do tolmunkov.
Lep pozdrav in varen korak.

http://jurecveto.moj-album.com/
 matej-jethro
Mater ste zbezljal :shock: Zdele definitivno ne bi mogu spiska naredit, kar pa v bistvu niti nima smisla, ker ne bomo šli z busom 8)

Me prou veseli, da vas veseli in bi se veselili skupaj, toda.......

Ne bomo šli drugam, ker potem gremo lahko vedno nekam drugam (mnogo ljudi=še več želja!!!) :!: Verjamem, da se je komu zahotelo iti, ker bo izgleda zabavna družba ter mnogo štrudeljna (ali pa le klanfamo?...kakorkoli). To je vse kul. Vprašajte se pa, kje ste bili do sedaj in kakšen občutek se poraja v vas, ko uzrete klin ali zajlo ter kako ste reagirali v takšni situaciji :?:
Na sobotnem pohodu bo nekaj metrov takih, kjer bo z rokami treba prijeti oprimek, z nogami pa stati na varnem oz. na "ziher"! Ni navpično in ne prepadno, vendar pa za "nedeljske pohodnike" verjetno prezahtevno. Namenoma nočem nobenega vzpodbujati, ker vas ne poznam v takšnih situacijah! Mogoče niti ne bi bilo fer.....Če bi bil po profesiji gorski vodnik bi prevzel tudi to odgovornost...tko pa je ne morem in nočem! Naj se tisti, ki niso prepričani, glede na zapisano v preteklih dneh, vprašajo in zazrejo malo vase in ugotovijo, če se vidijo v takšni situaciji :?: :?

Ne vem...se mi zdi, da sem izčrpal vsebino glede te skale, tega prehoda.

Lahko pa povem, da sem bil s sestrco Natašo samo 2x skupaj v hribih in obakrat me je močno presenetila! Zdej vem, kaj zmore in kam bi jo povabil s seboj, prej......hmmm. Moral sem jo videti v dani situaciji in slika je bila jasna, pa čeprav je enkrat celo deževalo ter je blo železja v steni kr neki (mastno,drsi,zebe...bljek)!!
A bi šla ona lahko na Srebrno sedlo? JA!!! (mogoče lahko tisti, ki jo bolj poznate naredite prevod, ki vam koristi za soboto :wink: )

Pa mirno, toplo noč :wink:
 matej-jethro
Cveto napisal/-a:Pot res ni tako zahtevna. Kar pogumno in seveda previdno.
Tukaj je nekaj slikic priloženih, upam da vas bodo premamile, in boste šli tudi tisti, ki še oklevate!
Jast sem šel to pot že večkrat in je res odlična. včasih grem celo, včasih pa samo do tolmunkov.
Lep pozdrav in varen korak.

http://jurecveto.moj-album.com/

E, kle vam mora bit pa vse jasn!!!!!

Tenks,Cveto :cast:
 Nataša
iiii, čist sem se raznežla :D tokrat brez cinizma :!: tenks, tamau!
pejte že na ta sedu srebrn in planjavo zlato ,da bo mer pred vami. Pa ko se boste vračal v dolino, se javte, da še mi trije mrbit na kakšno analizo pridemo :P

gudlak!

pa ne pozabit Nade in Marjane!!!!
Uporabniški avatar
 mojcej77
Zakva si te lepe slikce nalimu, a, Cveto? :evil: (men se celo zdi, da sem enkrat tuki okol že hodila, pa je blo ful fajn, sam doma nism znala dobr povedat, kje točn sm bla)

...u glavnem...pejte, pa lepo se mejte!!!(sej to ne bo ta zadn izlet, a ne?)

Pa ubogite Natašo, predvsem ne pozabt Nade in Marjane!

lp,
m
Uporabniški avatar
 stari
Opažam ,da imate probleme z izborom in težavnostjo.
Glede na ugodno vremensko napoved vam predlagam turo:
Stara Fužina- Vogar-Pršivec-Planina Jezero-Vogar- Stara Fužina.
Preverjeno primerno za vse,tudi tiste ,ki jih je strah višine,pa še lep razgled na jezero boste imeli. :lol:
Uporabniški avatar
 pegaz
He he stari, dobra fora :)

No, mislim, da ni odstopanja od naše smeri. Sploh ker bodo talal štrudel: nobena fužina al pa latvice kislega mleka na Pastircih tega ne odtehtajo.
hmmm...
mljask...
ampak štrudelj!!!

Tako da -> :!:

LL Pegaz :)
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA