- 11 Sep 2007, 11:48
#101317
velika večina konzerv je danes pasterizirana, tak, da je strah pred konzervansi odveč!
Nekateri proizvajalci pa žal dodajajo sladkor (sem postal pozoren po ogledu filma SuperSize Me) in teh se izogobam.

pretekel sem 23 polmaratonov - 1:21:36 (2015), 41 maratonov 2:58:17 (2016), 4 gorske maratone (<42km) in 3+4 ultre
https://www.etsy.com/shop/AquaGraphics
klopotec napisal/-a: Ta nekaj več je konzervans, ki mu pomaga, da toliko časa zdrži v konzervi, ne da bi se pokvaril.
velika večina konzerv je danes pasterizirana, tak, da je strah pred konzervansi odveč!
Nekateri proizvajalci pa žal dodajajo sladkor (sem postal pozoren po ogledu filma SuperSize Me) in teh se izogobam.

pretekel sem 23 polmaratonov - 1:21:36 (2015), 41 maratonov 2:58:17 (2016), 4 gorske maratone (<42km) in 3+4 ultre
https://www.etsy.com/shop/AquaGraphics