Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...

Kaj narediti, ko te prehiti fletno dekle?

Vržeš uro v grmovje in šprint za njo
11
24%
Se ustaviš in zjočeš
3
7%
Začneš bolje trenirati
10
22%
Počasi nadaljuješ tek, kot si ga do tedaj
21
47%
Uporabniški avatar
 Wega
Eh, to pa že ni res. Glejte dokaz iz prvega kRožnika:
Slika
Uporabniški avatar
 5rca
Darja napisal/-a: Torej, moški v pajkice :lol:

:wink:

:clap:
Uporabniški avatar
 Darja
HUDO! :D :D
Wega! Kje, krščenduš, si pa našel vse te pajkicenosce? In to na kupu!
In pepel že frči po zraku :roll: , čeprav še vedno trdim, da je to skupinska izjema (ki pač potrjuje pravilo).
 bobsaap
Hehe, zgleda da sem odprl zanimivo temo,..ste me kar presenetli,...no jaz osebno sem prvi krog, ko me je prehitela (včeraj, če mogoče bereš tista ki me je, ob 16.30 :D , v Betnavskem gozdu, v MB - naj se javi ) hehe.... no ko me je prvič, sem tekel lepo počasi za njo dalje in mi je hitro izginila izpred oči,...ker pa je delala neke vaje vmes, pa sem šel še drugič mimo nje in potem me je še enkrat,...pol pa sem si mislil,..neboš me,...in sem en krog tekel tako, da sem si moral na uri izklopit alarm, ki se je kar naenkrat začel oglašati,...pa v take šprinte,...ampak vseeno,...svaka čast punci, ki je zdržala konkreten tempo,..pa še trebušnjake je lepo pumpala! :D Živela Betnavska šumaaa! :D
 klopotec
V Betnavski šumi moraš pazit, da ti kak adrenalinec s križem okoli vratu ne pade za vrat. Tak da poglej ti še malo gor tu pa tam.
Uporabniški avatar
 Darja
Aha! Tudi tisto na zadnjih fotkah ni za odmet.
 tamt
Ja, so se res izkazali :cast: ...tako in drugače :D
 luzr
bah ... ne maram fletnih gledat k tecem.. ena taka me je lani na golovcu spotaknila (dobesedno ) , da sm padu s steze dol, pa padu v jarek... in to sam zato k sm jo prehitel...

ps. in NE kljub temu, da sm bil impresioniran z njenim videzom, nisem bil spet tolk, da bi se sam spotaknil

Golovec je nevaren, ne samo zaradi medvedk...

Sicer sem slišal tudi komentarje od nekega sramežljiivega nevoščljivca, češ kako se hodim(o) (na PST) kazat in kako ocenjujemo eden drugega.

Wega protestiram :) , ker se na tej fotografiji ne vidi dovolj mojih vrhunskih kolesarskih pajkic!
Radovednim deklicam lahko povem, v njih tudi hribolazim :wink: .
Nasploh imam rad oprijeta oblačilca tudi na sebi :lol: , ker bolj izstopa špeh, ehm, štrline, hočem reči mišice.
Modno osveščeni samovšečneži pod pretvezo aerodinamike nosimo pajkice. Pravi maratonci pa kratke mahedrave hlačkice, pod katerimi je prijetno hladno.
Prave emancipirane zapeljivke bi tekle v tenis (mini)krilcih :lol: .

O prehitevanju in prizadevanju. Zabavno je, ko me prehitijo več kot dvajset let starejši moški ironman videza(brez grama sala, posončeni).
Ali bolj okrogle deklice (Tek na Ljubljanski grad). Takrat se izgovarjam na neprimerno opremo (balonski plašč, usnjena vetrovka, jeans, gojzerčki, nahrbtniček).

Kadar grem trenirati na svojo progo, me ne sme zanimati nič drugega.
Vmes sicer vidim zelo zadržane slovenske tekačice in tekače.

Vprašanje, ki je postavljeno v anketi je simpatično provokativno. Odgovori so duhovito postreženi. Drugič več....
 lonka
Pozdravljeni!

Jaz pa glede opazovanja, ljudi med tekom delim na te skupine:
- eni so taki, da kar odvrnejo pogled od tebe kot da te ne vidijo (večinoma nepoznane ženske, ki ne tečejo);
- eni so taki, da žvižgajo ali krilijo iz avtomobilov (moški, ki ne tečejo);
- eni se prijazno nasmehnejo (starejši moški, ki se morda tudi ukvarjajo s športom);
- eni vasezagledano tečejo svoj tek (moški, ki mislijo, da so samo oni tisti, ki so na pravem treningu; ostali so itak samo joggerji);
- zadnja kategorija so pa tisti, ki jih jaz pogrešam (dobronamerni kolegi tekači, ki izmenjajo besedo ali dve, se prijazno pozdravijo in gredo potem vsak svojo pot - se mi zdi, da bi to bili moški in ženske v zrelem obdobju).
Moram dodati, da z veseljem opazujem kakšnega moškega, ki je brez g maščobe in lahkotno teče kot bi si nekoč želela tudi sama. Bolj kot to kakšne hlače ima pa me zanima ali je njegova tehnika teka dobra, kakšna je njegova drža.
Sicer je pa res čudežna moč, ki te preveje, ko želiš nekoga prehiteti, samo zato, ker je moški. Občutek pa tudi ni slab. Se pa tudi zgodi, da potem komaj prisopihaš do doma - ha-ha.

Lep pozdrav in prijazne naključne znance vam želim.
 bobsaap
lonka napisal/-a:Pozdravljeni!
- zadnja kategorija so pa tisti, ki jih jaz pogrešam (dobronamerni kolegi tekači, ki izmenjajo besedo ali dve, se prijazno pozdravijo in gredo potem vsak svojo pot - se mi zdi, da bi to bili moški in ženske v zrelem obdobju).

To tudi jaz pogrešam na teku, ko tečeš mimo koga in se človek ukvarja z enako aktivnostjo kot ti, torej ga nekaj veže s teboj, tako kot v bloku sosede vezjo bližina vrat,...pa je nekaterim tak tezko dvignit glavo in pozdravit,...pa če so to moški ali pa ženske,...ko se motorista srečata, se sigurno pozdravijo, ko se srečajo avtobusari, se med seboj pozdravijo,...del kulture tekačev bi lahko bilo tudi to, da bi vsaj en kratek pozdrav izustil, pa tud takrat ko me je teta prehitela, ... (te bi mel še večjo voljo) :D .
 Vitaminka
No, ko sem jst začela teči, me je med drugim zanimala tudi reakcija mimoidočih tekačev na ostale tekače. Vendar sem kaj kmalu ugotovila, da to niti približno ne izgleda tako kot v gorah, ko se vsi planinci med seboj pozdravljajo. Tekači običajno tekajo "svoj" tek, večina jih vmes posluša glasbo in ti večkrat ne namenijo niti pogleda :roll: . Ob vseh teh ugotovitvah sem si tudi sama kupila slušalke, prišponala muziko na full in brez slabe vesti tekla svojo pot. Tako tečem še danes. Sem pa vseeno vesela kakšnega nasmeha mimoidočega tekača, če mi kdaj pa kdaj pogled slučajno uide na nasprotno stran proge. :D
Je bil pa včeraj eye-contact z nekom nepozaben :oops: . Sem kar pozabila, kako se teče :lol: .

LP
 wind
bobsaap napisal/-a:...pol pa sem si mislil,..neboš me,...in sem en krog tekel tako, da sem si moral na uri izklopit alarm, ki se je kar naenkrat začel oglašati,...pa v take šprinte,...

Pa si ji vsaj kaj rekel, ali si samo hropel za njo? Ni čudno, da je šprintala, najbrž si je mislila, da jo en psiho zasleduje. :D :D

V tejle anketi pogrešam odgovor "Ej, ne tolk hitr, pejt bolj počas" ali kaj podobnega. :D

Jaz sem počasen tekač (in se mi prav fino zdi, ko v klanec prehitim kolesarja), pa me še nobena ni prehitela. Po gozdnih makadamih, potkah in kolovozih ni prav prometno, "bejbe" imajo raje asfalt. :D
 bobsaap
Hehe, jaz sem tekel za njo 200m vzadaj,...sej je nisem mogel dohitevali, tudi takrat ko sem šrintal, to je bil moj zadnji krog in z njim sem praktično finiširal, tako da se ni za bati, da bi me slučajno videla, da sem psihopatil za njo! :lol:
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Prav fletno je nekoga prehitet (fajn za ego :oops:), še posebno, če je to moški, ki sopiha za tabo. :oops: :lol:

Tudi jaz pogrešam takšne vrste tekačev, ki so skupnega mišljena in se vsaj pogledajo in nasmehnejo. Sej ni potrebno odpreti usta.

Me pa dostikrat kdo čudno pogleda, ko ga pozdravim. Pa si mislim svoje in tečem dalje. Tudi, če poslušam mp3je se nasmehnem, če pa pozdravi pa tudi odzdravim. Nikoli nimam tok naglas, da ne bi slišala (če ne drugega zaradi avtomobilov).

Me je pa zadnjič nekaj zmotilo, ko sem tekla. Tečem vsa zamišljena, nakar mi nasproti pritečeta dva fletna fanta. :oops: Videla sem ju že dostikrat. Ampak tokrat sta me pa res presenetila. Tekla sta brez zgornje majice. Kakšen šok za mene. :oops: Nisem vedla kam naj ju gledam. Ponavadi gledam v oči, tukaj pa res nisem vedela kam naj ju gledam. :oops: Kar naprej mi je pogled uhajal v njuno popolno izklesano telo. Čeprav me nista "tok" zmotila sam nerodno mi je blo pa ko sto hudičev. Čist sta me zmedla. Priznam. :oops:
Ženske, kaj bi pa vi naredile v mojem primeru?

In potem sem si rekla, kako bi pa zgledalo, če bi ženske tekle zgoraj brez (ali vsaj v topih) :?: Me prav zanima kako bi se moški počutili, ko bi morali to skoz gledat. Sej vem, vsak moški bo reku, super ideja. Samo, kaj imaš potem od treninga?

Moški, ne me narobe razumet! Ampak, zmotilo me je to, ker nisem vedela kam naj ju gledam, da ne bom izpadla kot, da prvič vidim moškega zgoraj brez. Nisem nič proti (če smo na plaži :lol: )!

Upam, da vam nisem preveč smetila v tej temi, sam se mi je zdelo, da bi lahko to moje razmišljanje spadalo sem.

Hvala za razumevanje!

Lep dan (večer) še naprej!

LP, Mojca :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA