Prav fletno je nekoga prehitet (fajn za ego

), še posebno, če je to moški, ki sopiha za tabo.
Tudi jaz pogrešam takšne vrste tekačev, ki so skupnega mišljena in se vsaj pogledajo in nasmehnejo. Sej ni potrebno odpreti usta.
Me pa dostikrat kdo čudno pogleda, ko ga pozdravim. Pa si mislim svoje in tečem dalje. Tudi, če poslušam mp3je se nasmehnem, če pa pozdravi pa tudi odzdravim. Nikoli nimam tok naglas, da ne bi slišala (če ne drugega zaradi avtomobilov).
Me je pa zadnjič nekaj zmotilo, ko sem tekla. Tečem vsa zamišljena, nakar mi nasproti pritečeta dva fletna fanta.

Videla sem ju že dostikrat. Ampak tokrat sta me pa res presenetila. Tekla sta brez zgornje majice. Kakšen šok za mene.

Nisem vedla kam naj ju gledam. Ponavadi gledam v oči, tukaj pa res nisem vedela kam naj ju gledam.

Kar naprej mi je pogled uhajal v njuno popolno izklesano telo. Čeprav me nista "tok" zmotila sam nerodno mi je blo pa ko sto hudičev. Čist sta me zmedla. Priznam.
Ženske, kaj bi pa vi naredile v mojem primeru?
In potem sem si rekla, kako bi pa zgledalo, če bi ženske tekle zgoraj brez (ali vsaj v topih)

Me prav zanima kako bi se moški počutili, ko bi morali to skoz gledat. Sej vem, vsak moški bo reku, super ideja. Samo, kaj imaš potem od treninga?
Moški, ne me narobe razumet! Ampak, zmotilo me je to, ker nisem vedela kam naj ju gledam, da ne bom izpadla kot, da prvič vidim moškega zgoraj brez. Nisem nič proti (če smo na plaži

)!
Upam, da vam nisem preveč smetila v tej temi, sam se mi je zdelo, da bi lahko to moje razmišljanje spadalo sem.
Hvala za razumevanje!
Lep dan (večer) še naprej!
LP, Mojca

Nič nas ne dela tako velike kot velika bolečina.
Alfred de Musset