No, pa sem odlaufo. Sam. Moram priznat, da se mi je zadnja tretjina zelo vlekla-pač nimam izkušenj s takimi daljšimi teki. Pogrešal kakega sotekača. Zadnji kilometri od Polskave do Frama so se res vlekli... petekel sem traso po planu torej iz Frama do Rač, mimo(okoli ribnikov) do a.jezera Požeg potem na Polskavo in nazaj po glavni cesti. Tempo sem nameraval imeti 5m/km, a mi ni uselo priti blizu. Enostavno nisem upal pritisniti na gas, tako da sem tempo držal po pulzu nekje na 72%msu. To je zneslo, da je hitrost celo traso počasi padala iz slabih 5m/km na dobrih 5m/km. Na koncu je znašala 5min19s za 1 km

. Res, da je dober del trase makadam+ še neka trave ob jezeru Požeg. Skupaj je naneslo 1h39m za 18,76km. Upam, da Polar ne laže preveč. Tolaži me, da sem imel včeraj trgatev i zaradi tega rahlo "trda" meča, pa še v petek sem odlaufal 12 km kar lepo pod 5m/km. Zgleda, da imam premalo kilometrine za dva daljša/hitrejša teka s samo enim fraj dnevom vmes. Pikola, od 1.septembra, ko sem bil s kolesom na Mangartu, praktično samo tečem, pa sem se zredil za 1-2 kili. Jebo te tek...
Čez ta teden naredim max 8 km, v soboto dopoldan pa računam na 17-19 km asvalta.

Če avg PAce ne bo <5:10 bom razočaran.
Klatež, dobr da nisi šel zraven, bi bil nervozen
lpA
Vedno je lahko še hitreje...