prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
Uporabniški avatar
 areh
Mah, škoda, jaz sem se pa že veselil peklenskega tempa.. :cry: , kljub temu, da sem danes matral meča na trgatvi, ko sem nosil brento. Nič, potem pa pojdem sam, čeprav bi mi bolj pasal it na kolo, moram vsaj za vikend nekaj "dolgega" odtečt, če že mislim it na 21km na LM.
Bom poročal, kaj bom naredo.
lPA
Uporabniški avatar
 areh
No, pa sem odlaufo. Sam. Moram priznat, da se mi je zadnja tretjina zelo vlekla-pač nimam izkušenj s takimi daljšimi teki. Pogrešal kakega sotekača. Zadnji kilometri od Polskave do Frama so se res vlekli... petekel sem traso po planu torej iz Frama do Rač, mimo(okoli ribnikov) do a.jezera Požeg potem na Polskavo in nazaj po glavni cesti. Tempo sem nameraval imeti 5m/km, a mi ni uselo priti blizu. Enostavno nisem upal pritisniti na gas, tako da sem tempo držal po pulzu nekje na 72%msu. To je zneslo, da je hitrost celo traso počasi padala iz slabih 5m/km na dobrih 5m/km. Na koncu je znašala 5min19s za 1 km :oops: . Res, da je dober del trase makadam+ še neka trave ob jezeru Požeg. Skupaj je naneslo 1h39m za 18,76km. Upam, da Polar ne laže preveč. Tolaži me, da sem imel včeraj trgatev i zaradi tega rahlo "trda" meča, pa še v petek sem odlaufal 12 km kar lepo pod 5m/km. Zgleda, da imam premalo kilometrine za dva daljša/hitrejša teka s samo enim fraj dnevom vmes. Pikola, od 1.septembra, ko sem bil s kolesom na Mangartu, praktično samo tečem, pa sem se zredil za 1-2 kili. Jebo te tek... :evil:
Čez ta teden naredim max 8 km, v soboto dopoldan pa računam na 17-19 km asvalta. :wink: Če avg PAce ne bo <5:10 bom razočaran. :)
Klatež, dobr da nisi šel zraven, bi bil nervozen :lol:

lpA
Uporabniški avatar
 klatez
He, he - Areh ne veš, kako počasi jaz lahko tečem...
Uporabniški avatar
 areh
Danes pa kar po glavni cesti Fram-Hoče-Fram. Polar pravi dobrih 13 km.
LpA
Uporabniški avatar
 klatez
Takole Areh evo ena ponudba - uspelo mi je vse uskladiti in zgleda, da bom jutri popoldan odtekel en tek(ec).

Če imaš čas, se lahko kaj dogovoriva in se dobiva nekje med 16h in 16.30h v Račah ali kje v bližini in odtečeva kaj skupaj. Tempo nekje 5:00 +- par sekund.

Lahko se tudi kdo drug pridruži. Čez vikend me potem žal spet ni...
Uporabniški avatar
 areh
No, pa sva šla. Klatež je najprej do mene odlaufal mali maraton, potem pa sva skupaj šla skozi Rače do Račkih ribnikov od tam skozi Tal 2000 do železnice, kjer sva se razšla vsak v svojo smer. Del, ki sva ga skupaj odlaufala sva tekla 4:59, po ločitvi sem 3 min hodil, nato pa do doma z 5:30. Nekak mi ni šlo najboljše. Od hudiča je tale Klatež, svaka čast dedu.
LpA
Uporabniški avatar
 areh
V petek sem tekel, v soboto pa po daljšem času znova kolesaril. Zalotil sem se, da sem v fazi, ko "lažje" tečem 1h, kot kolesarim 2h :roll: . Za "samokaznovanje" sem v nedeljo namesto teka raje slabi 2h "preživel" na trenažerju. Jao :? .
LpA
Uporabniški avatar
 zvone
areh napisal/-a:V petek sem tekel, v soboto pa po daljšem času znova kolesaril. Zalotil sem se, da sem v fazi, ko "lažje" tečem 1h, kot kolesarim 2h :roll: . Za "samokaznovanje" sem v nedeljo namesto teka raje slabi 2h "preživel" na trenažerju. Jao :? .
LpA

Pozdravljen Areh!

Kaj za vraga v nedeljo nisi prišel "malo peš na Pohorje"? Nad "500 mvr" je do 11 h bilo "čudovito spomladansko" (nižje megla in mrzlo). Sam sem (po dolgem času) mahnil dvakrat do Belvija.

Lep dan še naprej! Zvone
Uporabniški avatar
 areh
Zdaj ko je sneg se preganjam iz Varte do vikendov v Rančah, pa nazaj dol. Vzpona je za cirka 20 min, zato grem ponavadi dva kroga. Sam to mam kr planinske šuhe gor. Vsega skupp je za dobro urco. Če se ma keri željo pridružit...
lpA
Uporabniški avatar
 markor
Oj!
Nekaj mojih paberkov za to temo iz zadnjega obdobja..
Najprej, ena progca za trenutke, ko se ti tvoji 2120 tak smilijo, da jim ne privoščiš niti krpice blata.. :wink: Torej, izbereš asfalt, s pločnikom, osvetljen, kjer lahko v božično/novoletnih prazničnih dneh prisluhneš tišini v svojem srčku, ki ga vanj naseljuje spokojno tiha javna razsvetljava, mimobežeči izpuhci najrazličnejših motornih vozilc, in sploh, in oh.. :lol:

Skratka, krogec do Slivnice/AC, potem do letališča, po Letališki/Papeževi v Hoče, nato pa direkt skozi Hoče, mimo Rečnika do Polane, nato v Čreto in Radizel. Pazi na semaforju v Hočah, da se ti najprej prižge zelena.. :wink: Ok, en del pred Hobbijem je brez pločnika (cca 500m), tam pazi, da te kakšno kuhano vino na poti iz pohorske smučarije ne zabaše.. drugače pa ni panike.. ok, spust v Čreto je lahko malo siten - beri - edini delček brez asfalta (in luči)..
- karta
- vzdolžni profil
- aja, od mene (dvorišče/dvorišče) je 16,5 km
lp
m
Slika
Uporabniški avatar
 markor
No,
druga proga je bolj naravna.. lahko bi ji rekel - vodna.. :lol:
Greš do letališča, potem pa ob potoku, desni breg, vseskozi po makadamski cesti, dvakrat čez lokalno cesto (pazi - lokalne kamikaze!), do Miklavža oz. do kanala Drave - in nato ob njem (desni breg) do kam se ti da (tolko le upoštevaj, da moraš - ravno v trenutku, ko te začne resno skrbeti, da tvoje doma resno skrbi, kot hodiš tako dolgo - odkrevsat še nazaj..). :wink:
- karta
lp
m
Slika
Uporabniški avatar
 markor
Pa še zadnja.. danes..
Gre za "spreminjajočo se" zadevo - govora bo o trasi (bodoče) AC Slivnica - Draženci, ki je v tem trenutku (op. jan 08) v "nastajanju".
Morda bo kdo rekel, da je morbidno laufat po AC - enim ni.. :wink:
Skratka, trenutno je "narejena" skoraj 3 km dolga špura, pričetek ob železnici (v bližini smetlišča), nato pa - dokaj naravnost - vse do Hotinjske agrarne. Tam je - zaenkrat - konec.. Nadaljevanje pa - zagotovo - še sledi.. 8)
lp
m
Slika
Uporabniški avatar
 areh
Mater, MarkoR, maš pa sam neke "kraljevske" etape. No, če bo keri to soboto za kaj bolj na izi (beri do 1h30 min), naj javi kdaj in kje!
lpA
Uporabniški avatar
 areh
Nov pločnik v Hotinji vasi! Sam je skoz gore-dole, tak da.....
lpA
Uporabniški avatar
 markor
oj,
maš pa tudi od lani jeseni pločnik Rače - Brezula - ok, še malo naprej proti Podovi.. isto gore-dole.. :wink:
lp
m
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 19

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA